Jump to content

40milesfromthesun

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik 40milesfromthesun postitused

  1. Kaal ei tõuse enam.

    Nonii, sellest on siin räägitud pikalt ja laialt, kuid ometi sooviks ka mina nüüd nõuandeid kuulda. Olen 21 aastane, 195 cm pikk, 91 kg kaaluv kiire ainevahetusega meesterahvas. Eesmärk (kinnisidee ) on saavutada kehakaal 100 kg. Massi tõstmisega hakkasin tegelema kevade alguses ning olen sellest ajast 11 kg juurde võtnud. Kindlat toitumiskava mul ei ole ning püüan süüa võimalikult vaheldusrikkalt. Esimesed 7-8 kilo tulid kergesti. Püüdsin lihtsalt iga 3 tunni tagant süüa ja töötas. Edasi hakkasin kaloreid lugema ja kaloraaži tõstma kuna kaalutõus aeglustus. Praeguseks olen saavutanud kehakaalu 91 kg ning minu päevane kaloraaž on 4500. Sealjuures olen jälginud, et valk moodustaks päevasest tarbimisest u 1/4 ning rasv u 1/3. Kuid kaal enam ei tõuse. Varem oli kaalu tõus ligikaudu 1 kg nädalas. Praegu olen sellist kaalu hoidnud juuni algusest. Kas peaks tõstma kaloraaži veelgi, kuni 5000 peale, (kuigi see läheks juba absurdseks) või on siitmaalt lihtsalt võimatu samas tempos jätkata. Kuna kindlat kava pole siis toon ära näite ühe päeva toitumisest. Tegemist on lihtsalt nimekirjaga kogu päeva toitudest ja kogustest. Praetud muna; 1tk; 87kcal Praetud kartulid; 2tk; 218kcal Peekon; 51g; 276kcal FAST Mass 2; 2x90g; 648kcal Piim 3,5%; 1l; 630kcal Müsli puuviljadega; 150g; 660kcal Hellus jogurt; 200g; 194kcal Grill-liha; 280g; 594kcal Haps; 1kg; 760kcal Piim 2,5%; 0,5l; 270kcal Kuivatatud liha; 100g; 273kcal Kokku 4610kcal (arvutanud olen vaid kõrge kaloraažiga toite, seega igasugused tomatid-kurgid ja lisandid on lihtsalt nimekirjast välja jäetud) Toit on päevapeale jaotatud, söön iga paari-kolme tunni tagant. Märgin veel ära, et jõutrenni teen üle päeva umbes 1,5h ning peale selle aktiivselt spordiga ei tegele, seega kulutan võimalikult vähe. Tuli pikk jutt, aga äkki keegi oskab kommenteerida.
  2. Kaal ei tõuse enam.

    Söön putru, riisi ja tatart ka, tegemist on ainult näidisega ühest päevast ja üldjuhul söön seda mille järele parasjagu rohkem isu on. Kuivatatud liha söön tavaliselt koos hapupiimajoogiga Haps, kui terve pakk ära juua ja kaks pakki liha kõrvale süüa siis on ikka kõht korralikult täis ja u 1000kcal. Sheiki aga teen tõesti iga päev, 2 korda päevas ja koos rasvase piimaga kuna nii on lihtsalt natuke lihtsam. Vastasel juhul möödukski terve päev söögilaua taga.
  3. Kaal ei tõuse enam.

    Raskused suurenevad küll. Ei ole küll kindel kui kiiresti see võiks ideaalis toimuda. Niiet kaloraaži praegu tõstma ei hakka ja jätkan samas vaimus, vaatan mis saab. Söömisharjumuste kohapealt niipalju, et söön üsna aeglaselt ja enda meelest ei kugista. Tavaliselt on toit taldrikus külm kui lõpetan. Toidukordade vähendamisega tekiks probleeme, kuna veel rohkem kaloreid endale korraga sisse süüa muutuks kurnavaks. Samas proovida ju võib..
  4. Hommikusöögi mure

    Tere, Mul selline probleem, et hommikuti ei suuda väga tahket toitu süüa. Puder, helbed, puuvili veel sobivad, aga näiteks munad, ükskõik mis kujul, ei lähe üldse alla. Samuti kodujuust. Kas on on olemas mõnda vedelamat valguallikat, millega võiks munad asendada?
  5. Hommikusöögi mure

    Suur tänu vastuste eest. Hommikusöök on minu jaoks mõnikord tõsine võitlus. Vähemalt ei pea enam munadega maadlema, see on pool võitu.
  6. Hommikusöögi mure

    See võib isegi töötada, proovin homme hommikul. Aitäh!
×