Jump to content

Kirsi-Mari

Kasutajad
  • Sisu loend

    124
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik Kirsi-Mari postitused

  1. Olen pikalt püüdnud mõista, kuid ühest loogilist vastust ei ole veel saanud. Nimelt olen kogu aeg sporti teinud, mõni periood vähem st nädalas paar korda, mõniaeg aga ca 6 päeva nädalas. Üldiselt on trenn aeroobne ( shaping, jooksmine- vast nimetan seda nüüd õigesti ). Söön ikka nii nagu alati, AGA alates sellest ajast, kui lisasin paarile korrale nädalas ka jooksmise, pole mu kaalunr mitte alanenud (mida eeldaks ), vaid tõusnud nii 2-3 kg. Tundub nagu loogiline, et kui sööd nii nagu ikka, kuid hakkad ennast oluliselt rohkem liigutama, siis alaneb ka kaal?! Ei usu mina, et mul nüüd rasvast lihas on saanud ja see kaalu tõstnud või mis?
  2. Turjas kramp

    Tere! Abikaasal turi pidevalt krampis. Mis aitaks hästi?
  3. Turjas kramp

    Füüsiline töö jah. Sundasendis pikki tunde.
  4. Alati, kui väldin nisujahutooteid ning toitun teadlikult võimalikult tervislikult ( palju värkseid salateid, köögiviju, kodujuustu, kanafilee jms. ) ja jätan vahele ka suhkru ( kommid, poe magusad jogurtid...) on mul pidev näljatunne ja nõrkus, kuigi portsud on suured tegelikult. Aga kui söön ära näiteks 3 küpsist või tükikese omatehtud õunakooki tassi piimaga, on kõht mitmeks tunniks nii täis ja energiat palju nagu oleks terve hobuse ära söönud. Kas see on minu organismi eripära või miks see nii on?
  5. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Nii, sain nüüd aru, milles minu puhul ( ilmselt ka paljude teiste ) asi. Jäin vahepeal haigeks ning ei teinud ka trenni nii aktiivselt ning panin tähele, kui palju langes ka mu söögiisu ning ka magusaisu oli sada korda lihtsam taltsutada. Pidin ennast lausa sundima sööma. Ja nii, kui lisasin taas vaikselt aktiivsust oma päevadesse, on esimese asjana tagasi madusaisu,eriti aga tahaks jahutooteid, täitsa lõpp, roniks kasvõi mööda seinu üles, et midagi magusat saada. Absoluutselt ei suuda teisiti elada.
  6. Pisut segaduses.. kuidas käituda..?

    Mina naise pilguga vaadates ütleks, et pisut lihast ei teeks paha :-D
  7. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Väga huvitav lugemine oli. Tänan, et jagasid enda kogemust ka minuga/meiega siin :-)
  8. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Täiesti reaalne, et sõltuvus hoopiski ja see väljendubki mul niiviisi.
  9. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Minu probleem on esimese lk alguses täitsa välja toodud ;-) Nõrkustunne ja näljatunne, kui süsivesikuid ei saa. No täiesti tühja kummi tunne on.
  10. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Muidugi. Kodujuust, 20% hapukoor, rasvane kala jne. Rasva ma ei väldi, selle olen endale selgeks teinud, et hea rasv on ainult kasuks.
  11. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Kui järele mõelda, siis olen rohkem kui aastaga sellise kogemuse saanud- tüüpiline naiste värk ju, et võtaks paar kg alla ja sellega seoses sööks vähem suhkrut ja jahu.
  12. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Ei jäta 100%, kuid vähendan suurel määral. Näide elust: kui hommikul sõin 4-5 võileiba röstsaia/leivaga, siis nüüd 2. Varem lisasin soojade toidukordade kõrvale samuti 1-2 viilu leiba nt, nüüd mitte. Varem pugisin mõõdutundetult küpsiseid jm küpsetisi, siis nüüd piirdun heal juhul tükikesega. Terve paki kommide asemel võtan 1 max 3. Ma ei oskagi öelda ajaliselt, kaua ma nii piiranud olen ennast , kuid tean seda, et kui neid asju vähendan on olemine nõrk ning pole seda nö teotahet ja jõudu "ringi joosta". Kui aga luban endale veidigi rohkem kiireid süsivesikuid on jõudu rohkem ning ka kõht on kauem täis.
  13. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Kui olen teinud 5 spl kuivainest putru, olen saanud täiesti ok taldrikutäie, aga 7-8 spl panna meeldib mulle rohkem :-P
  14. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Kuivainena on helbeid 7-8 spl. Pudrule lisan ka spl moosi.
  15. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Täiesti arusaamatu :-D Sellise toitumise juures kaal kukub? :-D :-D Mul võiks ka jäätist ja makarone süües kaal kukkuda :-D
  16. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Hommikuti söön kaeraputru üldjuhul või 2 röstitud rukkijahust nö saia juustu, suitsuvorsti, kala vms. Ka paar puuvilja päevas luban endale, ei saaks öelda, et süsivesikuid ei saa.
  17. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Ma ei saa aru, kuidas kulturistid enne võistlusi püsti püsivad, kui süsivesikud menüüst ära jätavad? :-D Lihtsalt huvitav teada.
  18. Ainult jahutooted tekitavad täiskõhutunde

    Rasva ma ei väldi kindlasti, kuid jahu ja suhkrut tõepoolest.
  19. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Kus kaalu 10 € müüakse?
  20. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Et juurvilju võiks südamerahuga rohkem süüa?
  21. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Kui pool aastat tagasi tegin trenni 2 x nädalas, siis nüüd 4 x kindlasti, kui mitte rohkem. Lisaks igapäevane majakoristus, lastega tegelemine-jalutamine + muud kodused toimetused. Ise tunnen küll, et olen aktiivsem. Üritan ka palju jalgsi oma käike teha.
  22. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Et, kui olen menüüst üpris palju suhkrut välja jätnud ning ka jahu ja portsjoni suurust vähendanud, siis loogiliselt võttes juba peaks kaal langema hakkama või olen ma asjast valesti aru saanud?
  23. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Mul ei ole endiselt toidukaalu, kõik käib puhtalt silma järgi ( kuna olen küpsetanud palju, siis seoses sellega ka koguseid spl-sse ja tl-sse pannud ning umbkaudu grammideks teisendanud ). Nii palju ma teen ju ikka vahet, et enne sõin 2 portsu nüüd aga ühe ning komme-kooke ka sisse ei lahmi.
  24. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Peegelpilt on normaalne, kuskilt nagu midagi üle ei punnita :-D
×