Jump to content

vaet

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik vaet postitused

  1. Kimberi Klubi

    Täna avatud uste päev ja hulgaliselt üritusi Pärnu Spordihallis Täna kell 12.00-15.00 on Kimberi Klubi jõusaalis Rinnaltsurumise võistlus korduste peale. Kangil on võrdne raskus suruja kehakaaluga, noortel ja naistel pool kehakaalust. Lisaks tasuta sissepääs jõusaali ning muudele erinevatele üritustele. Kõik külalised, võistlejad ja trennimehed- naised on oodatud!
  2. Kimberi Klubi

    Masin on tõesti supper! Kes pole veel proovinud või tea kuidas seda kasutada- näitame ette kui vaja
  3. Kimberi Klubi

    PÄRNUMAA III MV LAMADES SURUMISES 7.mail toimus Pärnumaal Kilingi- Nõmmes järjekordne võistlus Kimberi klubi sarjast. Seekord tehti koostööd Kilingi-Nõmme spordihalli direktori Toivo Talloga, kes aitas korraldada Eesti esimesi lamades surumise võistlusi vabas õhus. Mõõtu võtnud Pärnumaa mehed ja naine (Annika Alas), jäid üritusega rahule ning olid rõõmsad, et ilm soosis korraldajate plaane. Võistluste peakohtunik oli nagu ikka Sir Ain Kimber ning abilisteks Allar, Andres, Toivo ja Eveli. Algaval nädalal paneme üles ka võistluste protokolli. Järgnevalt ka valik päikeselisi pilte üritusest:
  4. „Võib ja peakski, ning mida rasvasem see on, seda parem, sest piimas on palju kaltsiumit ja selle imendumine ei ole ilma piimarasvata võimalik,“ rääkis möödunud nädalavahetusel professor Raivo Vokk (Tallinna tehnikaülikooli toiduainete instituudi juhataja). Küsimusele, et miks täiskasvanud lehmad siis oma piima ei joo, vastas lektor :“lehmad ei söö ka veiseliha!“ Tadmisi toitumisest, kehalistest harjutustest ja jõuvõimete arendamisest jagati Kimberi klubi tiimile olümpia komitee poolt korraldatud koolitusel 25.-26. märtsil Tallinnas. Loengu teemadeks olid toitumise põhialused, toitumise analüüs ja tõiduvaliku parandamine, energia- ja spordijoogid, toitumine spordiga tegelemisel, kehaliste harjutuste koostamise alused, mänguline tegevus laste liikumises, jõutreening eri treeningseadmietel ja erinevate jõuvõimete arendamise meetodid. Teadmisi jagasid professor Raivo Vokk, doktor Rein Jalak, tervisekasvatuse magistrant Kai Randrüüt ning treener ja jõutõstesportlane Peep Päll. Rein Jalak rääkimas toitumisest spordiga tegelemisel. Raivo Vokk - toitumise põhialused, toitumise analüüs ning toiduvaliku parandamine Peep Päll tutvustas jõuvõimete arendamise meetodeid ning näitas ka praktikas kuidas asi käib. Kai Randrüüt juhtimas praktilist osa laste liikumistunni planeerimisel. Isegi vahetunnis ei saa Ain Kimber silmi konspektilt- tubli :-)
  5. Piimaga tehtud proteiinishake imendub probleemideta, küsimus on lihtsalt seedimise ajas. Piim nõuab seedimist vesi aga mitte! Sellepärast soovitataksegi peale trenni valku kas vee või mahlaga, et kiirelt varustada organismi vajalike ainetega. Kui vaja toidukorda asendada siis teha shake piimaga (täiskõhu tunne säilib kauem).
  6. Kimberi Klubi

    9. aprillil võõrustas Pärnu Spordihall Haapsalu ja Ridala valla spordihuvilisi. Toimus toidulisandite presentatsioon ja vastavasisuline koolitus, mille viis läbi Sir. Ain Kimber. Teooriale järgnes ka praktiline osa Kimberi Klubi jõusaalis, kus kaugelt tulnutele tutvustati erinevaid trenažööre, õpetati baasharjutusi ning jagati muid kasulikke juhtnööre. Treeneriteks olid Ain Kimber, Allar Vaet ja Aleksandr Kononov. Järgnevalt ka valik pilte meie toredast üritusest:
  7. Keefir pidi eriti hästi sobima laktoosi talumatuse korral ning alates vanusest 60 eluaastat!
  8. Õlad kasvama

    Pärnu Spordihallis asuv Kimberi Klubi jõusaal sai eile kätte kaua oodatud trenazööri õlgade treenimiseks. Uudistajaid uue masina ümber on nõnda palju, et tekkimas lausa järjekord (heas mõttes). Nüüd kõik kes tahavad endale ilusaid, suuri ja tugevaid õla lihaseid olete oodatud Kimberi Klubi jõusaali Pärnus. Järgnevalt ka mõned pildid, kus uuel trenazööril sai käe valgeks ka klubi Pealik Sir Ain isiklikult.
  9. Õlad kasvama

    Masin koormab lihast liigutuse algusest lõpuni ühtlaselt, mida hantlil treenides pole võimalik saavutada! Seega super harjutus ning vaheldus!
  10. 12. märtsil toimus Pärnu spordihallis sariüritus „Tantsupalavik vol.5“, millest võttis osa märkimisväärne arv tantsuhuvilisi naisi ja mehi. Päeva jooksul esitleti mitmeid tantsustiile ning jala sai tatsuma ka kõige puisem osaleja. Kohal oli ka Pärnu Fitshop’i tiim, kes jagas soovijatele Dietmixi shake’e ja batoone. Nii mõnigi jõetuks tantsitud keha viis koju kotitäie maitsvat proteiinipulbrit või dieetbatoonikese.
×