Jump to content

SpordiTydruk

Kasutajad
  • Sisu loend

    43
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik SpordiTydruk postitused

  1. Põlv

    Tere! Tean, et siin juttu põlvedest olnud aga ma üritan tuvastada kas tegemist on hetkel ülemõtlemisega või peaksin ikkagi muret tundma. Ühesõnaga, jõusaalis pikalt käinud 23 aastane naine. Raskused on suured pigem, jalad tugevad. Aga küsimus siis selline, et külmaga käisin pikemat maad ning koju jõudes hakkas üks põlv valutama. Tol päeval oli külm ilm ka ja eks põlvedel oli ka siis külm. Lumi oli ka selline, kus kui kiiruga kõndisid, siis kakkus nagu tagasi (üks samm edasi, kaks tagasi) ehk pudrune lumi. Võibolla see siis tekitas põlvele ebamugavusi. Igaljuhul, on ka varem olnud, et külmaga põlved annavad tunda, üks kord ka valuga. Aga kunagi pole sellel mingeid tagajärgi olnud. Õhtul kui jõusaali jalgu tahtsin minna tegema, siis kükki ma teha ei saanud, sest iga kord kui läksin sellesse asendisse ning välja tulin, õrnalt nagu põlve pealmises osas ragises. See pole see geneetiline raksumine, see mul kadus jõusaalis kükkimisega just ära. Valu oli vist ka õrn. Järgmine päev natuke oli vist ka paistes ning iga kord kui jalga sirutasin kuidagi, ragises natuke(nt kui tõused maast püsti ja toetusjalaks valisin selle ragisevad jala, siis käis üles tulles see ragin taas). Nüüd on nädal umbes möödas ja enam nagu ei ragise iga kord ja üldse ragiseb vähem. nt püsti tõustes ühe jalaga ei ragise enam, aga kui kükke teen, siis umbes õlgadelaiuselt ikkagi tekivad ebamugavused ja hakkab vaikselt ka ragisema. Näiteks sumo asendis kükid ja jõutõmbed ei tekita ebameeldivusi ega raginat. Valu ei ole olnud põhimõtteliselt üldse. Hakkasin alguses kahtlustama meniskit aga nüüd ei teagi enam mida kahtlustada. Kas kellelgi on taolise asjaga kogemusi? Suur tänu ette!
  2. Tuhar

    Tere! Mida oskate soovitada juhul kui tuharalihas ei taha jalapäeval koostööd teha? Ehk siis tuharalihas on nõrgem. Kas jätta välja kükid, et reis liiga suurt koormust ei saaks? Olen üsna pikalt jõusaalis käinud ning teinud raskeid kükke(ma ei tea kas 85 on raske, aga minu rekord oli too). Nüüd lõpetasin üldse nii kükkide kui jalapressi tegemise ära ning teen vaid pigem tuharale trenni(glute bridge jt harjutused erinevatel masinatel ning hantlite ja kangidega). Samas tunnen ikka, et näiteks väljaastetes tunnen rohkem reie pealmist lihast... Ostsin mini bandid omale ja hakkasin tegema tuharat "aktiveerivaid" harjutusi. Samas ikkagi tunnen, et kõik ei toimi nii hästi nagu peaks ja olen üldse suures segaduses. Rahmeldan koguaeg igasuguste youtubest õpitud harjutustega. Samas ei suuda enam koostada mingit normaalselt kava. Mitu korda peaks tuharat treenima kui tahan, et ta areneks, samas pean arvestama ka sellega, et mu ülakeha vajab korralikku trenni(ehk kõik peavad ära mahtuma nädala sisse). Oskab keegi nõu anda?
  3. Milline jõusaalivöö on hea?

    Tere! Kas keegi oskab öelda kuidas valida jõusaalivööd? Ilmselgelt tean ma seda, et ümbermõõt peab ikka õige olema, kuid hinnaklass jääb Eestis tellides nii, et on valida põhimõtteliselt 15 eurone või 25-30 eurone vöö. Kuna ma seda vöö teemat väga hästi ei taju, siis mõtlesin nõu küsida, sest võib olla polegi neil suurt vahet peale hinna. Mainin ära, et jõusaali tehakse ikka päris korralike raskustega ja tegemist ikkagi edasijõudnud inimesega seal. Toon mõned näited ehk oskab keegi soovitusi anda: http://sportlab.ee/j%C3%B5usaali-v%C3%B6%C3%B6.html?search=v%C3%B6%C3%B6 -16 eurot http://fitshop.fitness.ee/vood/0/readmore/630/Fitness.ee-j%C3%B5usaaliv%C3%B6%C3%B6/ http://www.workoutshop.ee/fast-gym-belt?search=v%C3%B6%C3%B6 http://www.bodyvision.ee/default/products/spordi-varustus/rihmad-vood-ja-muu/gymstar-super-powerlifter-1680.html http://www.ifit.ee/Treeningvarustus/Tostevood/Full-Leather-jousaalivoo http://www.ifit.ee/Treeningvarustus/Tostevood/Sandwich-jousaalivoo Ei leidnudki rohkem variante. Oskab keegi soovitada ehk miskit veel? SUURED TÄNUD ETTE, KES VASTATA VIITSIVAD!
  4. Milline jõusaalivöö on hea?

    Selge. Järelikult ikka peab paika hind ja kvaliteet. Suur aitäh vastamast!
  5. Milline jõusaalivöö on hea?

    Tahtsin veel öelda, et sooviks seda siiski meesterahvale osta.
  6. toitumiskava

    Tere! Tellisin omale toitumiskava ning alustasin selle järgimist laupäeval. Olen eelnevalt võidelnud õgimishoogudega ning praegu on üsna raske pidada kinni kellaaegadest ning nagu just õhtuti tuleb pähe, et tahaks midagi head süüa. Näiteks shokolaad vms... lihtsalt tahaks natuke midagi sellist head, tegelikult kohupiima rosinatega oleks super. Samas kava järgi seda teha vist ei saa ning ma ei tahagi, sest siis saaks seda väheke süüa aga mul just selline hiigel isu selle järgi. Olen ju harjunud hiigelkogustega. Õnneks veel midagi siin kavavälist söönud pole ning kavatsen ikka oodata oma ühte päeva, kus võin süüa, mida tahan. Nüüd tahaksin küsida, et kas alguses on normaalne, et einete vahepeal on selline õrn tühja kõhu tunne, üldiselt peale trenni (mis siis, et söödud on vahepala peale treeningut). See pole tappev aga noh, ütleme, et ei jaksa küll väga palju liigutada end. Tegelikult täna peale jalgade jõusaali tuli nõrkus peale, olin õnnelik, et kuidagi koju vedasin end... alguses tahtsin väga süüa aga kui sõin oma eine ära, siis kõht täis aga ikkagi väsimus. Nüüd juba kõht jälle natuke tühi. Päris tihti tegelikult ongi mul peale trenne väsimus. Kavas on muidu ma arvan kõik korras, häid rasvu on päris palju ja kõike peaks nagu piisavalt olema. Võibolla võtan trennikoormust maha veidikeseks ning lasen kehal harjuda uue söömisstiiliga? Mul ikka päris palju enne trenne olnud, 5-6 (neist 3 jõusaalid + näiteks mingi combat jne). Või on hoopis ülekoormus? Kava eesmärk oligi, et lihasmassi tõsta, ehk siis ma olen hetkel veidi pekisem aga kerge(reitest ja tagumendist), ning nüüd siis võtan vast mõne kilo juurde aga välimus paraneb... juba selle väikse ajaga tunnen kuidas ma olen luukere ülevalt aga noh, see ei tähenda, et altpoolt. (käed ja ülakeha õnneks treenitud, lihtsalt rindkere poolest olen selline, pole miskit parata, sealt läheb kohe esimesena kõik). Ei tahaks kohe mõttetult hakata treenerit ka tüütama selle küsimusega, lihtsalt tahan teada, kas see norm. Täna tuli lihtsalt hirm selle nõrkuse pärast jõusaali treeningu lõpus. Olen siis 18 aastane ning naissoost.
  7. toitumiskava

    Suured tänud vastamast, eks uurin treenerilt. Kuid praegu asju kaaludes, sain aru, et ma olin enne silmajärgi omale koguseid arvestades peaaegu poole vähem söönud mõnel toidukorral... proovisin koguseid erinevate meetoditega saada õigeid, nt. ostsin 500g ja jagasin siis umbes õigeks koguseks aga siiski läks valesti. Asi oli selles, et mul polnud enne toidukaalu, tellisin selle ja võttis paar päeva aega. Niiet mul on natuke isegi häbi praegu, vist polegi mõtet kohe treenerile kirjutada.
  8. Tere! Siin on küll teemasi jalgade peenemaks saamisest, kuid mul on natuke teisiti need lood. Alustaks sellest, et mul oli siin toitumisega probleeme, ehk võib öelda ka anoreksia kanti midagi, sellest olen tegelikult nüüd lahti saanud, nüüd kalduvus veidi liiga palju süüa aga ma olen võimaline end käsile võtma uuesti.( Ehk siis, 2010 kuni 2011 aasta kevadeni ma suht näljutasin ennast ning tegin trenni, peamiselt siis jõusaali, suhteliselt suurte raskustega ka), kusjuures, jalad läksid super ilusaks jne. Aga nüüd õige asja juurde. Ma olen ka see pirni keha kujuga. 17 aastane tüdruk, teen küll aeroobseid trenne nüüd, ehk siis jooksen mitu korda nädalas , vahel bodycombatit ja latinot kuid olen aru saanud, et siin kohal aitab vist siiski rohkem jõusaali lisamine mul. Aga nüüd tuleb jälle probleem, kuna olen pirn, siis ma ei julge seda rasvaprotsenti väga madalale lasta, sest ma olen täielik pesulaud juba praegu, kuigi olen üpris palju kosunud. Mõõdud on siis tagumik 92 cm, kõht 62 , reied 56 ja 55cm, kaal umbes 55, pikkus 168 (see kõik on tulnud sellest, et mul olid suured probleemid siin aasta alguses, masendus ja ikka väga hull värk ning nii see magus kõik läks mu sisse). Noh, kui ma enne neid probleeme kaalusin umbes 52, siis mul olid reied 53cm, tagumik 90. Siiski mu suur unistus on saada reied 52 cm , tagumik võib 90 olla vabalt ja kaal võiks kh ikka sinna kanti jääda , kus praegu. Olen nüüd kõvasti aeroobseid trenne teinud, noh, toitumine on korrast veel ära suht aga siiski saan aru, et jõusaali tuleb jalgadele teha. Nüüd tuleb aga küsimus, mitu korda nädalas jõusaali ja kas kõik need harjutused seal (reie esiosa, säär/taguosa, jalapress, reie lähendaja ja kaugendaja vms.) ? Ja palju siis aeroobset? Sellessuhtes, et ma pean kindlasti ka selga treenima, sest mul läheb see väga kondiseks kui ma trenni teen ja tervislikult toitun. Tean, et soovitate seda treening ja toitumiskava tellimist aga ma loodan praegu siit abi rohkem saada, sest hetkel küll raha selleks pole. Ja võibolla polegi seda nii hullult vaja, sest olen tegelikult üsna kursis nende asjadega , ainult trenniosas on abi vaja. Ma muidu teen 4 trenni vähemalt nädalas praegu aga need kõik aeroobsed ja toitumine hetkel kh väga mööda. Kõige hullem on hetkel minuarust see, et kui ma toitun korralikult ja teen trenni, siis kaovad need rinnad üldse ära olen nagu mees siis... Hetkel mõtlesin, et kas selline trennikava ei sobi: E- Jõusaal, T-vaba, K- latino/jooksma, N-vaba, R-Jooksmine+jõusaal L-vaba, P-jooksma. Ja kas jõusaalis kasutada neid 15 kg raskuseid ja 3 seeriat või võin raskematega teha. Ma nüüd kardan seda, et eelmine aasta ma sõin vähe ja tegin suurte raskustega palju kordi ning siis loogiline, et mingit lihast ei saa kasvadagi aga kui praegu teha jõusaali ja raskusi suurendada, siis võivad jalad suuremaks minna? Oeh, ma jah, väga segaduses tegelikult äkki keegi saab midagi tarka öelda?
  9. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Oi, väga suured suured tänud nende lk-de eest. Nüüd kohe teine pilt toitumisest. Üks küsimus jääks veel, et kõigis toitumiskavades on sheik peale trenni, ma ise muidu pole küll veel neid sheike ostnud ja arvatavasti mul poleks neid ka vaja? Mida siis peale trenni peaksin mina sööma, kui ma sheiki ei joo?
  10. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Tere, Olen nüüd jõudnud punkti, kus suudan ennast kokku võtta ja ilusti toituma hakata. Ühesõnaga, mul on tehtud treeneri poolt jõusaali kava. See on tehtud mingi kuu aega tagasi aga nagu ma tulemustest, mida mul ei olegi, näen, et kõik see vaev on olnud mõttetu, siis otsustasin küsida toitumise poole pealt siit abi. Praegu käin muidu jõusaalis 2 korda nädalas ja teen kogu keha läbi kükid smith masinal , ilma lisaraskuseta jala tõmbamine taha ja kõrvale blokksüsteemil 12,5 kg , väljaasted stepipingilt raskustega 4-5kg, palli tõmbamine jalgadega tagumiku juurde selili, seljalihased siis selle masina peal althaardega tõmbamine (30kg), v- käepidemega tõmbamine(25kg) rinnalt surumine 5kg, vahtrulli pealt hantlitga lendamine ja otse ette tõstmine 3kg triitseps masinal 15 kg biitseps 4kg hantlitega seljalihased pallipealt jalad vastu seina kõhulihased vaharullil Üldiselt on siis nii, et praegu tegin lisaks 2 aeroobset AGA ILMSELGELT toitumine ikka on vale. Olen uurinud seda ka siit lehekülgetelt aga oleks võibolla ikkagi individuaalsemat lähenemist vaja. Praegu mul küll raha pole, et seda toitumiskava kah teha. Kuna tahan nüüd võtta seda combatit kavva, ei oskagi kuhugi jõusaale sättida, zumba on tegelikult väga hea, sest siis ma saan sinna minna ilma söömata hommikul, joosta näiteks ei suuda väga, kui söönud pole. Võibolla oleks vaja siiski sellist rahulikku trenni nagu sörkjooks ka? Sest bodycombat on tegelikult selline anaeroobne ikkagi ja zumba on ka tegelikult ju selline vahelduv. E- T- K- Bodycombat 17.30 N- R- ZUMBA 11.00 L- P- Muidu ma olen 17, naissoost isik. Need jõusaaali harjutused on siis mu KÕIGE kõige probleemsematele piirkondadele, varasemalt jamasin ka jõusaaliga aga nendele kohtadele ei teinud harjutusi. Sellessuhtes ongi nii, et mu kogu pekk ladestub tagumikule ja tuharatele, muidu peale selle kava tegemist on küll jalad veidi ikka kenamaks muutunud aga rasvaprotsent, vot see vist eriti mitte. Kehakuju on mul see kõige kohutavam A- kuju, kus siis jalad(mul pigem tagumik ja noh tuharad ), on saanud mõnusa peki peale ja ülakeha kont ja noh, selline pesulauake - ülakeha on küll tegelikult nüüd täiesti kena tänu jõusaali kavale, pesulauale midagi juurde panna ei saa ju jõusaalis :S Ütleme siis nii, et kui panna sellised tavalised lühikesed püksid jalga, siis enamasti katab kõige kohutavama piikonna ära aga kõrvaltvaadates tagumik küll ilus pole, suur punn Otsustasingi siis hakata käima bodycombatis, sest kunagi ma seal käisin ja siis olid küll kõik kohad trimmis, tegin oma uue combati katse eelmisel nädalal (see ongi ainult 1x meil siin) ja siis need probleemsed piirkonnad isegi andsid tunda, mis on täitsa ime. Nüüd üks lahe küsimus, millest ma ei saa aru. Oletame, et ma käin esmaspäev jõusaalis ja siis tagumik on jälle punnis ja seda siis ka teisipäeval suht, lähen kolmapäev bodycombatisse või teen üldse mingit muud trenni, tegelikult see ei olene päevast vaid sellest, et kui ma teen peale jõusaali järgmine päev või ülejärgmine päev teen aeroobset trenni, siis kaob see suur punntagumik ära, isegi reied lähevad väiksemaks. Millest see oleneb. Sest eelmine nädal tegingi nii trenni , et E- jõusaal, K- bodycombat, R- zumba, P- jõusaal , siis reie ümbermõõt oli juba selline 55-56 , tagumik 90 ja nüüd jälle 57-58 ja tagumik kah 94. Mu eesmärk ongi sealt kohast ümbermõõte kaotada. Eile käisin veel saunas kah peale jõusaali. Muidugi jalad millegipärast valutavad ka jubedalt täna, tavaliselt see nii polnud. Muidu, toitumisest siis nii palju, et vahel söön hommikul putru, vahel omletti aga noh, ütleme nii, et ma söön ca 4 korda päevas ja ilmselt siiski valesti kõik. Olen nii palju seda toitumist uurinud ja igalpool erinev jutt, niiet pöördungi siia, et ehk lihtsalt aitate mind veidike selle toitumisega. Lihtsalt mis koguses ja kuna süüa ja kui tihti ja palju enne trenni jne. valk... jnejne... Ma muidu ikka söön suht korralikult kohupiima ja kodujuustu ja muna ja vahest lõhe aga jah, võibolla liiga palju siis ka neid , sest kohupiim on mu lemmik söök üldse Ma väga tänan inimest, kes oskab midagigi mu segasest jutust aru saada ja vastata. Ma arvan, et pole mõtet oma toitumist siia üles kijrutada, sest see on ikkagi veidike kaootiline teatud mõttes.
  11. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Paksud reied, ütleme nii siis... kogu minu suur soov ongi saada nad väiksemaks ja rohkem vormi üldse tagumiku osa kui see kõik praegu on.
  12. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Ma pole midagi rääkinud lihaste vohamisest ujumisega, ütlesin just ise samuti, et see on ajuvaba, mis teema seal teistes naiste foorumites käib, sellepärast ma siia tulingi uurima ja küsima. Hm, ma ütlen, et olen ennast täiesti kondiks näljutanud kah, vot siis olin ma küll proportsioonis. Tegelt, seda võib nimetada anoreksiaks, mis siis oli. Ning kui juurde hakkasin võtma, siis muidugi tuli alla ossa kohe juurde, ülevale tuli ka mingilmääral aga ikkagi olin ja jäin sealt kondiks. Aga noh, selleks ma jäin sinnamaani, kuni natukenegi ülakehale hakkasin koormust andma, isegi kui toitumine oli korras. See kõik toimus muidu eelmine kevad, kui mu jala ümbermõõt oli mingi ca 50... aga siis ma lõpetasin jõusaalis treenimise ära, suve lõpuks olid jalad juba 54-55, ning siis tegelesin oma menüüga natuke ja hakkasin 3 korda päevas sööma ning jooksma ja bodycombatit tegema. Siis jäi püsima 53 peale. Nüüd aastaalguses sõin ikka räigelt üle ning läkski 57 peale... mul foobia, et ma ei saagi neid enam väiksemaks... samas kui loogiliselt võtta, siis peale suve ju sain aga siis ma ei tegelenud jõusaaliga...samas jõusaaliga+aeroobsega saab vast pikemaajalisemad tulemused. Igastahes jätkan oma treeninguid ja ajan toitumist paremaks (lugesin Fredi artikkleid natuke ka toitumise kohta). Tänud vastajatele muidugi ka ! Fitnessi leheküljest on ikka 1000000000000...x rohkem kasu kui nendest naiste foorumitest, kus arvatakse, et suurte jalgade vastu ei aita muu kui räige dieet ning nälgimine. (mina masenduses ja segaduses loll jäingi seda uskuma ja kukkusin nii räigesse auku ehk siis toitumishäiretesse). Naistefoorumid on ikka eluohtlikud lausa kui nii võtta... vaevalt ma ainus olen, kes selle lolli jutu pärast sellises põrgus elama on pidanud.
  13. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Mis söök see siis on, mille söömisel sinna ülevale poole mingi mõju peaks olema?
  14. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Hahaha see rindade teema.. no, ma olen ikka väga väikestega ja siis selline suur tagumik kaotab proportsioonid absoluutselt (ja eks see minuvanuses ikka on natuke keeruline teema kah ) Noh, aga siiski otsustasin, et kui nad juba nagunii väiksed on, siis äkki saan tagumiku tagasi väiksemaks ja polegi nii hullu, loodan, et täitsa ära ei mehestu siis ülevaltpoolt Aa, ja keegi kirjutas, et ma olen see tüüpiline, et kardan lihaste kasvamist jne... EIEIEI, lihtsalt see Argo mingisugune teema pani mõtlema, olen täitsa kursis sellega, et naised ei saa omale lihaseid üldse mitte kerge vaevaga. Lahe lugeda, kuidas naistefoorumites igalpool on teema, et isegi ujumine ja kõik muudab jalad nii räigelt lihastesse, et neid ei tasu üldse teha ja jõusaali pirnil pole ABSOLUUTSELT lihtsalt asja vaid pigem sheiping... vot. Ja ei näljuta ma üldsegi mitte end... probleem ongi nüüd selles, et ma söön natuke võibolla palju.
  15. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Nii, ma tean mis siiani mul valesti ikka kipub minema.. söömine aga ma tõesti üritan järjepeale saada. Sain nüüd teada oma täpse kehakuju. See on see A-kehakuju, mis tähendab seda siis, et ülakeha on väike, pekk tekib kõhu alumisele osale, siis tagumikule niiväga ei tekigi ning siis reite ülemisele osale... selline halb kuju siis. Mis te arvate, kas mu treening on normaalne kui ma nüüd üritan selle toitumise korda ikka saada ning teen 2 korda nädalas keha jõusaalis läbi ning siis 2- 3 aeroobset Sellesmõttes, et ma leidsin mingi Argo Aderi trenni näidiskava õuna tüübile ja noh, minu A- kuju on siiski põhimõtteliselt pirn.. ja seal oli pandud õunakujule jõusaali masinatega harjutused (mida mina teen praegu põhimõtteliselt) ja siis pirnile olid oma keharaskusega igasugused tasakaaluharjutused... suht segadusse ajav... mulle väga meeldib just jõusaalis nende masinatega jalgu treenida. Kas ei tohikski neid siis seal treenida või mis? (Kunagi kui end näljutasin, olid küll suurte raskustega treenides peenikesed ja ilusad jalad. Aga see suhteliselt loogiline kah kui end näljutada, samas sama toidukogusega tegin aeroobset terve suve ning väga vähe muutus. ) Aa, ja praegu küll jalad paisuvad ikka korralikult peale jõusaali aga see peaks vist mingi aja möödudes ära minema kui jalad harjuvad korralikult jõusaaliga ära. Olen ma sellest vähemalt õigesti aru saanud?
  16. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Pilte praegu pole, äkki lähiajal lisan kui väga on soovi.. kuigi natuke ebamugav oleks neid siia riputada Tean, et toitumine on praegu väga mööda mul, sest aastaalguses oli elu täiesti ****** ning sellele järgnes masendus jne.. nii ma vormist välja läksingi aga nüüd tahaks paremini üldse vormi saada kah, on aega sellega rohkem tegeleda. Aga ma enamvähem olen üritanud ikka süüa vist üsna normaalselt ja kavatsen ka edaspidi ennast kokku võtta ja niimoodi toituda: TRENNIVABA PÄEV: H(07.30) Enamasti puder+ külmutatud marjad, sest see hoiab kõige kauem kõhtu täis / omlett+ teraleib / 200gr rosinatega kohupiima. L (12.00) Koolitoit (ehk siis praad või supp+magustoit+leib) Vp (15.00-16.00) Kohupiim100gr+ puuvili+kohv / Teraleib+juust/sink+ puuvili+kohv Õ (17.00-19.00) Praad (tatar/kartul/riis/täistera makaron + liha/kana/kala/kodujuust ja salat) Vp (umbes 20.00) 100g kohupiima/täisteraleib juustu/singiga/ puuvili TRENNIPÄEV: H- sama L- sama (15.00 või 16.00) JOOKSMA Õ- (17.00-19.00) sama Vp- Sama Vahel on aga trenn 17.30 Latino näiteks, siis ma ei teagi, vahepala võib vist samaks jääda. Novot, praegu ei teagi mida teha, kas võtta see jalgade kava siit fitnessi lk-lt ja üritada seda teha ning lisada siis jalgade päeval sinna otsa ka jooksmine või teha nii nagu eelmine aasta, et lihtsalt ühel päeval teen jalad täiesti läbi ja siis mingil teisel päeval näiteks treeniks kõhtu ja selga ja võibolla kolmandal käsi, õlgu, selga. Ja siis jätaks 2-3 ravapõletus trenni. Oeh, kuidagi väga segaseks nüüd läheb juba
  17. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Aa, nüüd nägin, et siin kava olemas- Jalad saledaks kava edasijõudnutele. Mõtlesin, et seda võiks küll proovida, aga palju siis peaks tegema aeroobset ning ma ei julge väga seda rinnalihast treenida, sest siis kaob üldse rind ära kui veel aeroobset teha? Kas mingit soovitust pole sellekoha pealt toitumises, et ma täitsa meheks ei muutuks(rindade mõttes), mul praegugi häbi juba ?
  18. Tere, olen 16 aastane tüdruk. Mul oli anoreksia, hetkel siis paranengi sellest kuid nüüd on vaja kaalu veel tõsta. Käisin perearstil, kus tehti kõik proovid, midagi hullu ei olnud. Kaalusin vahepeal 42 kg, ise olen 167 cm pikk. Peaksin sinna 52 peale saama ta nüüd aga ei taha rasva arvelt just väga juurde võtta. Praegu olen 46 kg ja kaal on tulnud trennide ja kaloraazi tõstmisega, paksemaks küll läinud pole(kardan reite pärast) , natuke ikka on kuhugi midagi juurde tulnud muidugi. Söön umbes 2000 kcal päevas nüüd, enne sõin vähem. Kaal enam pole tõusnud. Nädala sees ei söö magusat, asendan selle kuivatatud puuviljade või muu sellisega. Üritan toituda normaalselt, hommikul puder, võileib , kohv , puuvili jne. Üks kord nädalas söön kõike enamasti mida tahan, siis tõuseb tavaliselt kaloraaz mingi üle 3000 kcal-i. Trenne armastan, hetkel on siis trennid nii : E-vaba, T- Body, K- vaba, N- bodyfit (vahel jooga) , R-bodycombat, L-vaba , P- Body. Mulle lihtsalt nii väga meeldib trenni teha, ei suuda ilma selleta olla , võtab stressi ja kõik maha, nii hea . Nüüd küsimus, palju peaks mu päeva kaloraaz olema, sest mul on vaja kaalu tõsta siiski, järgmine kuu vaja arstile minna ja siis peaks ka natuke kaalu vast juures olema. Mul lihtsalt hetkel mingi tõke selle 2000 , et rohkem kohe ei julge süüa, kui siis ainult trenni päevadel. Kuna usaldan siinseid inimesi, kuna tean, et siin on rohkem teadjamad nad, siis kuulaks teie arvamust, palju kaloreid peaks tarbima, sest ma ei taha pekiseks minna
  19. Jah, on küll lihasekasvatajate foorum aga eelkõige mind praegu huvitaski, et kas trennid on piisavad või midagi puudu või teen midagi valesti vms Lihast pole jah plaanis kasvatama hakata aga siiski ei tahaks olla täielik lõdisev pekike. Niiet, ei usu, et väga mööda foorumisse kirjutan ja eelkõige ikkagi on siis targemad inimesed kui kuskil delfi naistekas, kus ainult dieetidest jahutakse ja, et ära söö seda ja toda, kõik teeb paksuks, nälgi parem pmst jne
  20. Tere siis, Mul oli vahepeal toitumisega probleemid ja näljutasin ennast kondiks, kaalusin 40 kg jne, nüüd siis vaikselt normaalsem juba, 49 aga mure on selles, et kõik läheb nii tobedalt jalgadesse, ülakeha on nagu täielikul anorektikul ikka veel, samas jalad võiks küll nüüd kas nii jäädagi või siis isegi peenemad vms olla. Ma ei tea enam mida teha, kaal tuli ainult õgimishoogudele juurde, enne absoluutselt ei tulnud. Aga jah, trennid on siis, et 1 x bodypump, 1 jõusaal jalgadele, aeroobne oleneb. Praegu hakkas väga zumba meeldima, muidu käisin jooksmas 2x, bodycombatis aga nüüd kavatsen vist hakata jalgade pärast 1x jooksmas, 1-2 zumbas, ja ei teagi mida teha jõutrennidega, sest kui neid ei tee, siis kohe jalad lähevad lõdiks kuidagi. Kas hakata 2 korda bodypumpis käima ? Või mida teha, et ülakeha areneks ikka rohkem, ma ei taha neid hiigel jalgu omale ja siis anorektiku ülakeha. kuu aega olid sellised õgimise moodi asjad, need tegid veitsa asja paremaks ülakehas kah ja tõid kaalu 2 kilokest vast aga jalgadesse läheb ikkagi suht enamus. Rindu pole pea ollagi ja õlad on tänu bodypumpile veits paremaks läinud aga jalad on juba 52-53 cm ümbermõõduga. Oeh, ma eit ea mida teha, tahaks ilusat ülakeha omale nüüd kah aga mitte pekiseid jalgu. Ma ei oska midagi rääkida rohkem, tahaks teada, mida võiks teha, et jalad jääks normiks ja saaks isegi kenamaks võibolla ja ülakeha korda jne ...
  21. Tänan vastuse eest. Olgu siis, ma pean võibolla siis ise raha koguma ja selle kava lõpuks ära tellima, seda on vast üks kord vaid vaja teha.. Aga oskab keegi soovitada, kust tellida korralik kava ja palju see maksaks ning kas näost näkku on parem seda teha treeneriga või internetist tellida või vahet polegi ?
  22. Okei, ma siis huvipärast küsin, et kas keegi oskab midagi öelda, mis ma siis tegema lõpuks pean, et kaal tõuseks, sest tegelikult ma ju ei nälgi... aga kaal ei tõuse. või ma ei tea kah. Aa ja kas ma siis pean arvestama hoopis sellega, et kui ma tahan tagasi normi kaalu saada, pean ma samasuguseks nagu enne muutuma ning siis uuesti ja õigesti kõige selle trenni jms-ga tegelema hakkama? Või on mul lootust kaalu siiski tõsta nii, et saan ka lisaks kaalule kena väljanägemise vms?
  23. Koolis on küll psühholoog aga ausalt kohe, kui te teda ise näeks, siis te arvaks, et ta on ise kuskilt hullumajast põgenenud vms.. tema juurde kindlalt ei läheks. Mõtlesin, et küsin kooliarstilt nõu, kelle juurde pöörduda, ta tundub selline targem jne.. nüüd tuleb vaid julgust leida. Personaaltreener võiks jah olla aga no, kui raha pole, siis pole midagi teha kah..
  24. Hmm, no see on koolitoit mida ma söön ja seal on kirjas palju nad umbes seda panevad meile taldrikule siis ...
  25. Hmm, okei, võibolla tõesti pole täisväärtuslik täiesti, sest kiirkaerahelbed seda pole aga noh, ma mõtlen, et püüan selliseid mitte e-aineid ja jama täis olevaid asju mitte süüa. Üritan ikkagi mitte niipalju jahutooteid ja asju sisse omale ajada... sai, peenleib jne...
×