Jump to content

katis

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik katis postitused

  1. Ma olen elu aeg külmatundlik olnud. Praeguste ilmadega juba külmetan nagu segane. Olen ma külmakartlik olnud 20kg, olen külmakartlik 20kg vähem kaaludes, sealjuures norm rasva% omades. Riietus on selline, mis kirjade järgi kannatab kuni -32 kraadi külma jnejnejne. Pole leidnud riietust, mis hoiaks korralikult soojas. Isegi suvel võivad käed jalad külmad olla
  2. Riga Pearl 2014 - õnnitlused võitjatele!

    Magasin bodyfitnessi kategooria tulemuse maha. Kuidas Reelel läks?
  3. See palavus juba tapab...

    Ma usun, et siin süüdi üleliigsed kilod. Ise käisin ka +27 kraadiga näiteks rulluisutamas, isegi ei kurda mitte. Naudin sooja, sest seda meil niigi väga vähe ja kui just umbse bussiga sõitma ei pea, kus on sees 50 kraadi, higihais ja 0 õhuraasu, siis on kõik suurepärane.
  4. Personaaltreener

    Ja kuidas kontakteeruda Teie liiduga?
  5. Jõusaali tolad...

    Ma kohtasin täna siis seda tola, kes teistel raskuseid ära virutab. Jalapressil harjutust tehes, puhkepausi ajal (istusin masinal edasi) , pani üks mult ketta pihta. Sama raskus oli täiesti saadaval vabana veel. Vaatasin korraks kõrvale ja hops, ketas oli läinud Ei saa aru, miks nii tehti, aga ju oli vajalik. Hea veel, et harjutuse ajal ära ei võtnud.
  6. Fourstar proteiin?

    Mul endal see maasika oma. Ma muid pulbreid pole muidugi eriti proovinud, aga selle juures häirib see magusaine, mis sinna sisse pandud. Pole minu jaoks see maitse Aga eks pead proovima, maitsed ju nii erinevad.
  7. Otsin trennikaaslast Tallinnas

    Ise võtaks ühe motiveeriva ja abistava kaaslase MyFitnessisse Roccas.
  8. Rattasõit ja kalorikulu

    Oleneb tõesti, kui kiiresti sõita. Kui aeglasemas tempos, siis tõesti 2h ja ca 20km reaalne. Ise sõitsin eile u 18km pisut alla tunniga. Kuigi tempo oli mu arust selline keskmine. Leidus neid, kellest aeglasemalt sõitsin ja muidugi ka neid, kellest kiiremini.
  9. Vastasin ka, kuigi pisut raske on vastata sellistele küsimustele...
  10. Vanematele ei meeldi

    Minema kolida ja elada omaette.
  11. 15a paks neiu.

    Ma usun, et kodustes tingimustes annab edukalt trenni teha ja sellega aidata kaasa kaalulangusele. Kõik ei pea omamama jõusaalivarustust, et saada endale lihaseline keha ja viia rasva% miinimumini ju. Kui inimene suudab kodusetreeninguga ka vaid 100 kcal kulutada ja neid mitte tagasi süüa, siis on asi seegi vähemalt pikas plaanis. Mõelge, millise summa see juba aastaga kokku teeb, kui vaid 100 kcal võrra vähem süüa või need ära kulutada. Mõni tundub kohe nii negatiivne olema, et ah, milleks sa hakkad vaeva nägemagi, et mõttetu on kodus rassida. Ma ei usu, et on mõttetu. Alati on mõtet! Ma teen aeg-ajalt ühe programmi järgi trenni ja ausalt öeldes, olen vahel peale tundi rassimist rohkem väsinud kui aeroobikasaalis. Rääkimata siis Youtube'is olevatest videotest. Kui on ruumi kodus hüpata, karata, saab mu arust juba päris mõnusa trenni.
  12. 9 nädalaga peenemaks ?

    Mu arust oleneb ka, kui "suur" hetkel ollakse. Ülekaalulistel on kergem mu arust kõhnuda, kui kas normaal- või veel hullem niigi alakaalulistel. Ja mu arust naistel on see kaalualandamine pisut raskem kui meestel. Teemaalgataja 15-aastane neiu nagu ma aru saan seega mingeid äärmusi vast teha ei tasuks.
  13. 15a paks neiu.

    Ma ütleks, et see ongi kättevõtmise asi, kui sul just mõni haigus ei takista kaalul alaneda. Ma elasin ka pikka aega pontsakana ja siis võtsin kätte ja vähendasin kõige rasvase ja halva kaalu oma menüüs. Päris kiiresti ja ütleks, et ka jäädavalt võtsin 20kg alla. Ja ilma mingisuguste trennideta. Tänapäeval on internet täis igasuguseid videosid treeningutest, mis sobivad kõigile. Taas kättevõtmise asi ja nende järgi kodus pisut treenida. Kevad ka ukse taga, hea võimalus rohkem käia jala. Võimalusi on palju, peab lihtsalt olema seda viitsimist ja tahtmist muuta end ja mitte vaid paariks kolmeks kuuks. See peab olema ikka elustiili muudatus, mis sulle sobib ja on ka mugav. Kuigi muidugi teleka eest juustusaia on ka mugav süüa
  14. Vabandan, aga kui on olnud toitumishäire, millel ka hetkel järelmõjud tunduad olema, siis targem oleks ehk professionaalset abi otsida, et endaga ära leppida ja mitte hulluda süümekates aeg-ajalt patustades? Kui sa just lavale ei pürgi, siis vaevalt see kommikene, paar või siis kord nädalas šokolaadi sulle suured pekilisad kintsudele toovad. Tundub, et sul on ülimeeletu hirm paari lisakilo ees. Võta elu pisut vabamalt, sa ei saa elu lõpuni nii moodi muretseda.
  15. Üleolevus foorumis

    Kes tunneb komadest puudust, siis palun ,,,,,,,,,,,,,,, siin teile hunnik komasid Eksimine on inimlik ja mu arust need komad on jube keerulised elukad. Kord sinna sobib ja siis jälle tänna ei sobi, kuigi võiks sobida Kuigi tegelikult pole teemaalgataja üldse pidanud silmas seda, et arutelu võiks viia komadeni Mis aga puutub siin väljatoodud teemasse, siis kuidas see oligi.. nagu küla koerale nii ka koer külale? Või oli see vastupidi ?
  16. Jõusaalis käimine ALGAJA

    Jätan meelde Tänud
  17. Jõusaalis käimine ALGAJA

    Jõutõmme, kükid jm ei tohiks bodypumpis tehtavatest ometigi erineda?
  18. Jõusaalis käimine ALGAJA

    Ma arvasin ka, et ei oska. Kuni tänase hommikuni. Vaatasin siis siin kavade all pisut ringi ja, kuidas mida millel teha ja lihtsalt võtsin kätte ja läksin jõusaali. Muidu oli täpselt see, et vaatasin ringi ja mõtlesin, et mis asjad need on. Hunnik raudkolakaid ja pagan teab, mis nendega teha. Kui saali jõudis, siis vaatasin, et oo, üks tuttav masin, teine..kolmas jne. Enamustele sain pihta, et mis millega teha. Muidugi iseasi on õige tehnika.. Aga loodetavasti väga puusse ei pannud. Seal, kus mina käin, olen jõusaali treenerit vist 1,5 kuu jooksul 1 kord näinud Aga too hetk polnud plaanis masinatega tutvuma hakata. Nüüd aga on ja õnneks mingi hetk tulemas personaaltreeneiga jutuajamine ka, siis loodan, et ta suunab mind õigele teele Mis ma tahan öelda, on see et.. Ära karda. Vaata siit samast, mida mingisuguse masinaga tehtakse ja küll saalis ka mingi äratundmisrõõm tekkima hakkab. Kui kardad neid "hahaha, whatta loser" pilkusid, mine sel ajal, kui inimesi vähem. Igatahes täna polnud jõusaalis õnneks eriti kedagi seega sain pisut omaette ringivaadata ja toimetada
  19. Rääkisin paari tuttavaga ja neilgi kogemused, et algul on kaal tõusnud. Ju siis nii peab ja kõik. Loeb ju siiski see, kas sa näed peeglist paranemist, kas mõõdud ehk vähenevad, riided istuvad paremini seljas. Ma olen viimasel ajal arusaamiseni jõudnud, et olen pigem 10kg raskem, aga vormis, kui et 10kg kergem ja täiesti vormitu (nagu hetkel).
  20. Rasvaprotsent

    Küsiks, kas need mõõtjad, mida tuleb käes hoida (käed ettesirutatult) näitavad siiski vaid ülekeha % ? Kus üldse saab lasta mõõta nt tangidega?
  21. Ega ma ka algul käisin 2-3 korda nädalas Hiljem siis juba rohkem ja nüüd vahel veelgi rohkem. Aga viimased kuud on kaal seisma jäänud.
  22. Ma alustasin Step&body, bodypumpiga, edasi combat, vesiaeroobika erinevad stiilid. Nüüdseks ikka pumpi, combati, fatburni tundide peal. Igatahes, mida klubil pakkuda on olnud, seda olen ka teinud.
  23. Ma nüüd miskit toitumisealaselt öelda ei oska, sest ma ei suuda isegi seda paika saada, aga.. Kui ma alustasin kord spordiklubi külastustega, võtsin kuuga esialgu 2kg juurde. Läksin ka 2 kuud peale sünnitust trenni. Et siis kuuga tuli 2kg juurde ja 8 kuu pärast oli kaal kokku 5,5kg võrra langenud. Et ehk lohutab Kuigi samas, mu trennide arv tõusis lõpuks 5-le korrale nädalas.
  24. Aaaaaitääääh Ootan pühapäeva kannatamatult
×