Jump to content

andero12

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik andero12 postitused

  1. Tere. Olen läbi viimas turuuringut ja teemaks on "Spordiklubide külastamist mõjutavad tegurid." Kõikide vastanute vahel loosin välja väikesed "präänikud" 3 x 10 euro kujul. Loosimine toimub 01.05.2020. Uuring sisaldab 10 küsimust ja võtab aega maksimaalselt 2 minutit. Küsitlus ja lisainfo lingil: www.connect.ee/uuring/431058211/ Aitäh ja head loosiõnne!
  2. Mingi väsimus, jõuetus

    Löö Youtube-i HYPHY MUD ja vaata, mis juhtub.
  3. Tervist kaasmaalased ! Panin kokku lihtsa ja kiirelt valmistatava toitumiskava. Kuid enne selle rakendamist tahaks kindluse mõttes üle küsida selle heaolus. Eesmärk on kaalukaotus (BAV 2083). HOMMIKUSÖÖK 4x Leibur Trimm sai (viilu) 50 g Tallegg kanasinki 40g Valio Atleet Light juust VALGUD: 34,4g SÜSIVESIKUD: 16,1 g RASVAD: 20,7 g KALORID: 485Kcal LÕUNASÖÖK 150g kanafileed 100ml 10% kohvikoort 150 g köögiviljad ja maitseained VALGUD: 39g SÜSIVESIKUD: 29g RASVA: 11,5g KALORID: 370Kcal VAHEPALA 80g Tallegg Chick Snack VALGUD: 39,6g SÜSIVESIKUD: 0g RASVAD: 2,8g KALORID 184 Kcal TRENNI JÄRGNE Tavaline valgusheik aminohapetega VALGUD: 23,5g SÜSIVESIKUD: 4,6g RASVAD: 1,4g KALORID: 121Kcal ÕHTUSÖÖK 165g muna (3 muna) 130g tuunikala 10g Valio Atleet Light juustu VALGUD: 52,7g SÜSIVESIKUD: 0g RASVAD: 27,55g KALORID: 467,75 Kcal KOKKU VALGUD: 189,2g SÜSIVESIKUD: 49,7g RASVAD: 63,95g + ca 10 g (oliiviõlist praadimisel) KALORID: 1627,75 Kcal Kuidas kommenteerite ? Suured tänud ette
  4. Süsivesikutevaene toitumiskava kaalu kaotuseks

    Väga kasulik tööriist. Täname! BAV ehk baasainevahetus, mille leidsin fitness.ee kodulehelt tööriistade alt. Arvestades erinevaid kommentaare, lisan toidukordadele pruuni riisi juurde, et tõsta süsivesikuid. Tänan tagasiside eest !
  5. Süsivesikutevaene toitumiskava kaalu kaotuseks

    Tänan vastuse eest. Kaalun 90kg ja olen 20 aastane. Lisaks väike parandus esimese postituses "TRENNI EELNE" peaks olema "TRENNI JÄRGNE" .
  6. Räägitakse, et mesomorfsed kehatüübid peavad tegema kardiot 3-4 korda nädalas (20-30 min), et säilitada olemasolev rasvaprotsent. Kuna ise olen napilt mesomorfne siis siit esimene küsimus. 1) Kas treeningeelne soojendus ( nt 10min jooksu ) võib ka liita üldise kardio kohta päevas? 2) Kuna käin tööl, kus seisan ja kõnnin (kelner) ca 10 tundi päevas, siis kaloriarvuti kaudu arvutasin välja, et põletan 2mph kõndimis kiiruse korral 2,394 kalorit 87kg kehakaalu kohta (Isegi kui need andmed on stabiilse kõndimise kohta, siis teeks kuldse keskmise ehk 1150 kalorit põletan ( kuna kogu aeg ei kõnni) . Kas seda saab ka lugeda kaalukaotusele kaasa ? Kui saab, kas siis mul on üldse mõtet tegeleda kardioga kui ma saan tööl sellist vatti ? Kuigi tulemused pole väga muutunud arvestades töökoormust aga siiski, andmete järgi põletan ca 1150 kalorit päevas ja söön sisse 1800 pluss trennis põletatud kalorite hulk. Olen harrastanud seda rutiini ligi 4 kuud ja muutused on suhteliselt kesised. Kas ma mitte sellise rutiini korral luukere ei peaks olema ? NB !!! Hetkel üritan alla võtta sestap selline defitsiit Loll küsimus, aga see on mind alati piinanud Tänud ette
  7. Esimene enda tehtud kava.

    Sellesuhtes mina tegin suhteliselt sarnast kava siit http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/3/17 . Kui kahtled milleski, siis võid kindluse tundes kuidagi interigeerida sellega. Aga võin öelda, et väga hea kava siiamaani.
  8. Muusika trennis!

    Endale meeldib sellist jõulist ja energilist musooni kuulata trenni ajal. Nt The Glitch Mob on hetkel üks lemmikuid. Panen siia ka väikese meelitaja . Üldiselt kõik lood on head sellelt artistilt ja paneb ka trenni rohkem elama.
  9. Tervist tervisesõbrad! Küsimus selline, et missugusel kujul teie ostate juurvilju ? Ise kokkuhoiu mõttes ostan külmutatult ja siit tuleb ka minu teine küsimus, et kui te eelistate samuti osta külmutatud kujul, siis kuidas te eelistate neid töötleda ? Mis oleksid need nipid, et säiliks vilja vitamiinid ja maitse. Kas panete ka maitseaineid ? Ise meeldib praadida aga tulemus on vastikult vesine ja värvitu köögivili. Või peate hoopis mõistlikumaks osta värskeid köögivilju ? Igaljuhul kogun mõtteid oma uue toitumiskava jaoks ja oleks super kui jagaksite ka omi kogemusi. Tervisi..
  10. Terekest ja häid pühi kõigile eelkõige Kuna plaan on suveks raudselt rannavormi ennast ajada, siis sooviks natukene professionaalsemat hinnangut minu valikutele. Olen 185 pikk ja kaalun 89 kg. Vanust on 20. Kehatüübilt olen selline turskem (õrnalt rasvane) aga sooviks siiski lihaseid rohkem esile tuua. On olnud kogemust jõusaaliga ca 2 a aga mitte 100% regulaarselt. Suvi tegi oma töö ja lisas julgelt kehale rasva. Nüüd oleks siis soov sellest lahti saada ja seda kõige tõhusamal viisil. Eesmärk on jõuda 80kg-ni ja saavutada selline keskmine reljeefne atleetlik kehavorm (sixpack jne). Treeningkava valisin sellise: http://www.fitness.ee/treeningkavad/25 Arvestada tuleks sellega, et olen kiire eluviisiga inimene ja sooviks einete valmistamise peale võimalikult vähe aega kulutada. Trenni suudan teha 80% koormuse juures, ehk max 5 korda nädalas. See tähendab, et tuleb treeningkava päevad ümber arvestada. Ja siit tuleks siis postituse tuum, ehk mis oleks teie arvamused/soovitused järgneva toitumiskava suhtes arvestades treeningkava intensiivsust ? Hommikusöök kohupiim vanilli 0 % (80 g): - Kaloreid 89.6 Kcal, Rasva 0 g, Valku 12.8 g, Süsivesikuid 9.6 g, Kiudaineid 0 g - kustuta Whey3 (FAST) (28 g): - Kaloreid 114.8 Kcal, Rasva 1.68 g, Valku 22.4 g, Süsivesikuid 1.96 g, Kiudaineid 0 g -kustuta täisteramüsli (puuvilja) (Veski Mati) (150 g): - Kaloreid 516 Kcal, Rasva 9.15 g, Valku 14.1 g, Süsivesikuid 94.2 g, Kiudaineid 0 g - kustuta *Müsli söömine piima ja kohupiimaga. Lisaks valgujook. Lõunasöök Klassikaline kanafilee (Tallegg) (225 g): - Kaloreid 216 Kcal, Rasva 2.25 g, Valku 47.25 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g - kustuta täisteraleib (100 g): - Kaloreid 223 Kcal, Rasva 2 g, Valku 8 g, Süsivesikuid 43 g, Kiudaineid 9 g - kustuta *Kana võilevad tomati ja kurgiga + vähese rasvasisaldusega majonees. Vahepala Kohuke Classic vanilli glasuurkohuke (TERE) (43 g): - Kaloreid 137.6 Kcal, Rasva 7.31 g, Valku 5.59 g, Süsivesikuid 11.18 g, Kiudaineid 0 g -kustuta Õhtusöök Klassikaline kanafilee (Tallegg) (225 g): - Kaloreid 216 Kcal, Rasva 2.25 g, Valku 47.25 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g - kustuta juurviljasegu keskmiselt (100 g): - Kaloreid 35 Kcal, Rasva 0 g, Valku 1 g, Süsivesikuid 7 g, Kiudaineid 2 g - kustuta *Kanasalat. Midagi nagu caesari salati moodi aga ilma kastmeta. Hilisõhtune vahepala kohupiim vanilli 0 % (50 g): - Kaloreid 56 Kcal, Rasva 0 g, Valku 8 g, Süsivesikuid 6 g, Kiudaineid 0 g - kustuta *Kohupiimale lisaks minimaalses koguses šokolaadi whey-d et lisada maitset. PEALE TRENNI Whey+ (FAST) (28 g): - Kaloreid 103.6 Kcal, Rasva 0.28 g, Valku 24.36 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g - kustuta Kaloreid: 1707.6 Kcal + ca 100 Rasva: 24.92 g. Valku: 190.75 g. Süsivesikuid: 172.94 g. Kiudaineid: 11 g. Võite julgesti kritiseerida ja midagi muuta. Tänud ette
  11. Toitumiskava releefitsükli treeningkavale.

    Aga kui teha seda toitumiskava kaloraaziga ainult kuu aega nagu ka treeningkavas ette nähtud, et langetada kaalu ? Peale kuud tõsta kaloraazi ja vahetada reljeefitsükkel massitsükli vastu. Mis sellest arvate ?
  12. Niisiis esiteks vabandan ette ära, et see teema võis olla ka varem mainitud, aga kuna neid arvamusi on nii palju erinevaid, siis küsiksin natuke konkreetsemalt . Küsimus seisneb treeningkava jaotamises. Mõned siin foorumis räägivad, et soovitatav oleks treenida 2x nädalas nii ülakeha ja alakeha. Arvestades seda väidet, et kas oleks siis mõtkekam võtta kasutusele treeningkava jaotuna kaheks ja teha seda 2x nädalas läbi, ehk ülakeha 2x ja alakeha 2x ? Või vastukaaluks võtta treeningkava, mis on jaotunud neljaks, mis pühendab ennast konkreetsemalt üksikutele lihastele aga ei tee üla ja alakeha nii intensiivselt 2x läbi, kui treeningkava jaotuna kaheks ? Olen käinud jõusaalis juba pikemat aega ja olen kasutanud treeningkava jaotuna neljaks. Samas mulle on väidetud, et tõhusam oleks võtta treeningkava jaotuna kaheks ja teha seda 2x läbi. Mainin ära, et ei ole plaan päris kulturistiks hakata, soov oleks lihtsalt ennast rannavormi ajada. Jagage oma mõtteid, mida teeksite teie, et suveks vormi saada .
  13. Kiire täpsustav küsimus treeningkava kohta.

    igat harjutust teen 3x 10-14 v.a kõhutrennid kus 3x max. Tänud ette !
  14. Kiire täpsustav küsimus treeningkava kohta.

    Plaanis oleks midagi sellist tegema hakata. Kommenteerige vajadusel, et midagi muuta vms. Panin ka 2. päevale 30 min aeroobset, et lisada treeningule intensiivsemat kaloripõletust. Kas on OK ? 1. päev - Ülakeha Surumine kangiga lamades Lendamine hantlitega kaldpingil Surumine hantlitega kaldpingil Tõmme rippkangil althoidega Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes Surumine hantlitega istudes Lendamine küljele hantlitega seistes Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes Rööbaspuudel surumine triitseps Prantsuse surumine kangiga lamades Keretõste ketas käes Kerepöörded ketas käes 2. päev - Alakeha Hack-kükk trenazööril Jala sirutus ette trenazööril Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli Jalgade kõverdamine trenazööril istudes Pöiasirutus hack-kükk trenazööril Pöiasirutus trenazööril istudes Jõutõmme kangiga + vähemalt 30 min aeroobset 3. päev puhkus 4. päev sama mis 1. päev 5. päev sama mis 2. päev 6. päev puhkus 7.päev puhkus
  15. Surumiskangi ehitamine.

    Tervist mehed!. Olukord selline, et ehitame sõpradega keldrisse jõusaali. Eelarve on vääga kitsas, ja oleks vaja hädasti soetada endale surumiskang. Pärast läbimõtlemist otsustasime see ise ehitada. Raskused oleksid plekkveljed . Aga pole kahjuks leidnud kangi, mis hoiaks seda raskust stabiilselt. Küsimus teile, et mida te soovitaksite kangi kasutamises. Kas olgu see mõni kõvem toru vms. Ei oska ise ka nüüd välja tuua variante, kust leida tugevast materjalist kang. Samas kui kellegil leidub maal vms mingi tugevast rauast kang, siis andke teada. Elan tartus. aitähh ette.
  16. Tervist!! Oleks vaja vähe targemate inimeste heakskiitu, või siis võimalusel soovitusi, seoses minu toitumiskavaga. Pole veel sellega alustanud, aga oleks soov seda lähiajal teha. Olen 18 aastane ja hetkel 71 kg raske ja 181 cm pikk. Oleks soov saada MASSI JA JÕUDU JUURDE (samas ei soovi minna paksuks ja ümaraks vaid rohkem saada n.ö turskemaks). Käin regulaarselt hetkel 2 korda nädalas jõusaalis ja 2 korda nädalas jooksmas. Aga kavatsus on hakata 3 korda nädalas jõusaalis käima ja jooksmisega jätkata. Minu toitumiskava näeks välja selline, ning kas see ka oleks normaalne minu tervisele? Hommik: Blenderisse (3 toorest muna, klaas kaerahelbeid, 1 banaan, 100 g lahjat farmi kohupiima, peotäis rosinaid, jogurtit) Kõik see hommikul ära juua. Lisaks veel 1-2 Sepiku ja täissuitsu vorsti võileiba. Ja klaas piima Lõuna: 3 keedumuna, 2-4 sepiku ja täissuitsu vorsti võileiba+ kurgiviil sinna peale, klaas piima, 2 küünt küüslauku. Õhtu: Midagi lihast, nt hakkliha makaronidega või ahju kala. 150g lahjat farmi kohupiima, 1 banaan, klaas piima. NB!!! Õhtusöök on peale trenni (kas siis peale jooksmist või jõusaali). Päevas joon ka vett, mis sisaldab kaltsiumi ning magneesiumi lahustunud tablettide koostist. Vedelikku tarbin päevas ca 3-5 L. NB!! * Arvutasin välja, et umbes 150 g valke tarbiksin sellise menüüga. Kas kalorite ja süsivesikute kogus oleks normaalne? (arvestades, et ma käin trennis, kus ma põletaksin mingi osa neid välja.) SUURED tänud ette. Kõike paremat !
×