Jump to content

Daisy27

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Daisy27 postitused

  1. Tere! Spordiklubid on kinni, aga tahaks kodus trenni teha. Kas keegi oskab öelda, kus Tallinnas saab kohapealt osta vähemalt 15-20kg hantleid, kettaid vms? Pole sportsdirectis või sarnastes poodides raskemaid kui 3kg näinud. Guugeldasin, et k-rauta müüb, aga tundus, et ainult netist tellides, et kohapeal ei müüda...ei taha tellida, vaid kohe kätte saada. Terv Daisy
  2. Tavaliselt nii hea foorumis jälgida seisu, aga seekord keegi ei hoidnud kursis sellega. Kahju. Instagramist natuke on teada, kes mis koha sai, aga vōiks olla ka siin pilte ja tulemuste kohta infot.
  3. Annaliisa fitnessi teekond

    Juba aimasin, et preili Helena võtab kohe aktiivselt sõna Võibolla ei ole jah see ala mulle, eks ma vaatan, kuidas sellega toimetan! Ja eks ma päris normaalne vist pole ka, et lihtsalt oma mõtted kirja panin
  4. Annaliisa fitnessi teekond

    Olen siin ka nüüd vaikselt jälginud neid postitusi ja kuna blogi avalik ja kommenteerimine lubatud, siis kirjutan ka mõned oma mõtted välja. Mina olen ka mõelnud tegeleda bikiini fitnessiga, juba mingi vorm ka saavutatud ja peaks nagu kõik eeldused selleks olemas olema, aga mida aeg edasi seda totramaks see ala minu jaoks muutub. Kahtlen juba, kas tahan seda nalja kaasa teha Kõik need bikiinitarid tunduvad nii obsessed kogu selle asja peale, et kahju vaadata kohe. Ja küll räägitakse, et kõike saab nii tervislikult teha (ala söön rohkem kui eales varem) ja siis teine postitus on teemal, kuidas defitsiit ajab hulluks ja kuidas patupäeval kilo shokolaadi sisse süüakse.. Kui masekas peal, pannakse instasse üks poseeritud pilt, saadakse kiitust jne ning see annab jälle motti juurde. See ala pole kuskilt otsast tervislik ja väga mingiks spordiks ka seda nimetada ei saa, aga samas kindlasti tore harrastus ja hea ajaviide. Ja ei väidagi, et selle taga pole meeletu tahtejõud ja järjepidevus. See meeletu tähelepanuvajadus on piisav kõrge motivatsiooniallikas. Millest mina aru ei saa on naised, kellel on pere ja nn täiskohaga bikiinis võistlevad. Küllalt oma tuttavate pealt näinud, kuidas pere kannatab selle all..aga noh, mis teha, mõne jaoks on lava tähtsam kui pere. Annaliisa: see on tore, et sa kirjutad ausalt oma mõtted üles, sest ega selle alaga tegelemine väga normaalne polegi Emotsioonid hakkavad ikka kõikuma, kui oma keha pidevalt piinata. Ega see 6-7x ndl trenni tegemine ja samal ajal defitsiidis olemine just head ei tee. Ise tõesti juba sügavalt kahtlen, kas tahan selle kõigega kaasa minna. Edu kõigile, kes sellega tegelevad, aga minu jaoks mingite imenaistega küll tegemist pole.
  5. "Foodporn"

    Nii lahe teema Lisan ka oma "patutoidu" ja sellele järgneva mealprepi järgmisteks päevadeks :)))
  6. Vastupidavus

    Soovin järgmisest aastast kehakultuuri õppima minna, aga pole päris kindel oma kehalistes võimetes. Käin aeroobikas ja jõutreeningutes, aga vahel on tunne, et vastupidavust on väga vähe. Samas mind huvitab väga sport ja sellega tegelemine. Tahaksingi teada,kuidas paremini vastupidavust treenida.
×