Jump to content

liftup

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik liftup postitused

  1. proteiini manustamine

    Tere. Selline küsimus et tahaks võtta lisaproteiinina korra päevas ~30-40g hera80. Aga jäänud on kõrvu jutt et kõik mida ma kohe pärast trenni võtan läheb kohe energiaks ja siis ei taha kallist proteiini raisku lasta . Et kas nii on OK kui ma prst trenni lihtsalt teen korraliku söögikorra ja võtan oma proteiinikoguse näiteks toidukorra asemel õhtupoole? Lisaks alustasin ka kreatiini võtmist, et siis praegu nö laadimis periood. Vabandan kui sarnane küsimus on olnud aga tund aega otsisin ja ei leidnud.
  2. proteiini manustamine

    Tänud sulle
  3. proteiini manustamine

    Millest selline arvamus? Ma nüüd ei saanud aru, et mida see lause tegelikult tähendas? Et mu arusaam on täitsa vale ja ma peaks oma proteiini siis ikka pärast trenni võtma?
  4. Päevane kaloritarbimine

    Tahaks teada et kuidas ma teada saan palju ma päevas kaloreid tarbin? Et kui palju selline korralik intensiivne 1h jõusaali näiteks kaloreid põletab?
  5. Päevane kaloritarbimine

    tänud jaanika
  6. Päevane kaloritarbimine

    Krt tahtsin öelda põletan!
  7. Olen 20 aastane kutt ja terve oma elu trenni teinud aga nüüd siis 8 kuud ei teinud ja elasin sellist joobari ja rämpsusööja elu.. nüüd siis kuu aega jälle selle õige elu peal (teen regulaarselt trenni ja harva joon) aga vahepeal on mu reitele ja kõhule tekkinud tselluliit(wtf??) Kui särk seljas ja nahk pinges pole aru saada et midagi valesti on ja niimoodi näen väga hea välja aga ilma särgita ja kui nahk nagu kokku suruda tekivad tselluliidi lohud( see ju rohkem naiste teema) Igatahes.. kuidas sellest kiiresti lahti saada? Kas see kaob ise ära kui ma teen regulaarselt trenni ja toitun enamvähem nii nagu siin artiklites ja värkides soovitatud on?
  8. Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad

    Äkki jagaksid siis oma tarkust?
  9. Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad

    Loodan et see teooria peab paika
  10. Rasvarakud ja tsellu ja muud maailma asjad

    Ma ei saanud nüüd täpselt aru et kas sa mõtled et mul pole tsellarit või et mu tsellar kaob koos rasvaga?
  11. Paar küsimust

    Siuke jama et pulloverit ja lõuatõmbeid tehes lööb õlaliigestesse väga jube valu ja neid harjutusi on täiesti võimatu teha. et kas keegi teadja saaks nõu anda milliseid alternatiivseid harjutusi just nende kahe asemel teha? ja teine küsimus et kas on suur vahe kas ma teen sellili rinnalt surumist tavalisel sellili surumise nö pukil või smithi masinal? sest kuna käin jõusaalis üksinda siis smithi masinaga julgen viia ennast rohkem viimasele piirile... kindlam tunne ikkagi.
  12. algaja jõusaalis

    Hakkasin jõusaalis käima aga ei oska kuidagi valida treeningkavasid ja toitumiskavasid ja ka lisaaineid mida tarbida. Olen 189cm ja 88 kg. 8 kuud tagasi jätsin jalavigastuse tõttu kergejõustiku pooleli ja sellest ajast alates pole nagu trenni teinud.. et nüüd siis plaan jõukas tegema hakata.. vahepeal ka üle kere kerge rasvakiht tulnud ja enamjaolt lihased kadunud. Niiet pmst näen hetkel välja nagu inimene kes pole trenni teinud.. Andke nõu kuidas kiiresti vormi saada
  13. algaja jõusaalis

    No see trenniskäimine ei ole probleem.. Et ära ei ehmata kui 4 korda nädalas käin. Lihtsalt ise oleks tõenäoliselt tihedamini käima hakanud oma peaga.
  14. algaja jõusaalis

    See ka siis küsimus et mitu korda peak käima? Kergejõustikus oli normaalne 5 korda mõninädal 6 korda.. aga nagu ma siit foorumist lugenud olen siin räägitakse 3-st korrast nädalas ja nii.. Tundub esmapilgul kuidagi vähe.. Et Palju see õige oleks üldse? Ma pmst leian aega et iga päev käia.
  15. algaja jõusaalis

    Ma panin tähele jah et infot täis ja seda nii palju et ei jõua esimese hooga kõike hoomata ja eks ma siin vaikselt loen ja möllan, aga et alustada tahaks midagi konkreetset, et näiteks kuidas päevad jaotada vms.
×