Jump to content

ums557

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik ums557 postitused

  1. Lihastreening ja taimetoit

    Hakkas huvitama teema, kas taimetoiduga on võimalik efektiivselt lihast kasvatada. Teooriaid on palju ja seinast seina, aga kes teab sellest rääkida just enda, päris kogemuste põhjal. Või soovitada mõnda sellist toitumisnõustajat. Kas ka taimetoidu korral tuleb jälgida, et 1 kg keha kohta tuleks 1,6 gr valku? See tähendab ju mitu ämbrit ubasid:) Sattusin lugema tunnustatud teadlase (T. Colin Campbell) katsetusi loomse valgu ja vähirakkudega. Kui valge tase küündis 20% päevasest kaloraažist, siis vähirakud aktiveerusid ja kasvasid. Kui see nihutati 5% kanti, vähirakud kärbusid. Ja see juhtus alati nii. Ta käis välja ka idee, et taimedest saab inimene kogu vajamineva valgu. Loomne valk küll ei tekita vähki otse, aga kiirendab protsesse kui eelsoodumus on olemas. Edasi, kas ja kuidas see teadmine jõu- ja lihastreeningu konteksti paigutada…
  2. Sattusin nägema videot, kus näitlejad valmistuvad superkangelase rolliks ning ca 6-9 kuuga saavutavad väga hea vomi. Olen kuulnud igasuguseid jutte, et lihasmassi pärast 25 eluaastat juurde ei saa, rasva vähendamiseks ei ole trenni vajalik ja tuleb vaid toitumist piirata ca -10%, treenida ei tohiks enam kui 4x nädalas jne. Ometigi on elust enesest näiteid, kus spordikauged ja ka üle 40a mehed saavutavad toitumist ja trenni korrigeerides vähme kui aastaga totaalse vormi paranemise. Intervjuudest tuleb välja, et nad treenisid kõvasti iga päev, sõid ca 4000 cal päevas, millest väga suur osa oli valgul (söömine käis põhimõtteliselt terve päev, tüdimuseni, ja kui enam ei jõudnud, siis blenderdati kanaliha sheik jne). Kuidas seda saavutada? Olen huvitatud sellisest treenerist, juhendajast
  3. Olen ka varem selle kohta lugenud, aga hiljuti märkasin reklaami @ https://vshred.com/ ja sattusin jälle mõttesse. Lubatakse, et HIIT cardio trenni tuleb teha 3 * 15 mintsa nädalas ja see on kogu cardio mida sa vajad. Käivitab rasvapõletus protsessid, mis töötavad 24/7. Kes on selle järgi päriselt treeninud, kas see on tõsi? Pluss see oleks ka ikka korralik ajavõit (selle asemel et nädalas mitmeid tunde jooksmas käia)
  4. Olen ostnud päris palju konveierilt tulevaid toitumiskavasid, aga need ei ole soovitud tulemust andnud. Soovin personaalset lähenemist/tuge, iganädalane ülevaatus ja korrigeerimine või ma ka ei tea, kuidas need asjad käivad. Ühesõnaga, seekord tahaks päriselt ka tulemust;) Olen toitumisnõustajat otsinud sellelt lehelt: http://www.toitumisnoustajad.ee/toitumisnoustajad/ Valik on suur, ei tea, keda ja mille järgi peaks eelistama. Ehk oskab keegi oma kogemuste põhjal soovitada head ja pühendunud spetsialisti Tallinnas, kellega koostööd teha.
  5. Soovime suurema seltskonnaga üürida Tallinnas pallimängu saali - saalihoki, korvpall jms - ja seda päris palju, mitmeid, mitmeid kordi nädalas. Otsime kohta kus: - oleksid olemas jalgpalli väravad; - on lootust saada palju vabasid saalikastuamise aegasid; - saab juurde üürida turvalist ruumi varustuse hoidmiseks. Olen tänulik igasuguse info, soovituste ja mõtete eest, kust kohast sellist saali leida oleks võimalik? Ehk on võimalik küsida näiteks koolide võimlaid päeva teises pooles?
×