Jump to content

jakkru

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik jakkru postitused

  1. Treeningpäevik

    Tere Küsimus siis milliseid vahendeid kasutatakse trenni salvestamiseks/jälgimiseks? Ise hakkasin kasutama keskkonda www.trennihunt.ee mis võimaldab saalis läbi telefoni salvestada oma trenn ja annab ka erinevate graafikutega tulemused. Ehk siis ei pea ise arvutama, et teada saada tõstete arvu/raskusi.
  2. Tere Selline küsimus tarkadele - kas see on mingi asi või on tegemist miski mulliga? Endale tundub kangesti kahtlane?? http://juri.publicfi...forums.com/?p=1 http://www.xtremepow...ee/Default.aspx
  3. Sisemine rasvaprotsent?

    Tere Küsimus selline, et mismoodi peaks suhtuma 38a meesterahvas olukorda, kus keha üldine rasvaprotsent on 18,6 aga see va sisemise rasvaprotsendi number on 11? Igasuguste normide järgi on see küll n.ö. normipiires aga murelikuks teeb, et üsna normi ülaosas ja ei kipu ajajooksul ka kuidagi vähenema? Hetkel on menüüs kõik tavapärased toiduallikad: muna, kana, kohupiim j.n.e. kas peaksin hakkama miskit muutma või on minu hirmud põhjendamatud?
  4. Sisemine rasvaprotsent?

    Aitähh!
  5. Veetarbimine

    Tere Mul selline küsimus, et jooma peaks vett üsna palju aga mida arvestatakse vee (vedeliku) tarbimise sisse? Kas näiteks trenni ajal joodud vesi läheb päevase tarbimise sisse? Või siis veega tehtud sheik peale trenni? ja roheline tee tööjuures j.n.e.
  6. Xtreme Power?- "imelisandi" pettus

    Aitähh, et mõistusele tõite muidu oleks võibolla tellimagi hakanud
  7. Xtreme Power?- "imelisandi" pettus

    Kahtlustasin ise kah sedasama ja kindlasti ei ole tegemist antud toote reklaamiga minu poolt. Pigem olen arvamusel, et kui üks asi on nii hea, siis ei kõlba ta millekski aga igaks petteks küsisin targematelt järgi.
  8. Tere Küsiks spetsialisti nõu, et kui eesmärk ei ole saada kulturistiks vaid lihtsalt tervist hoida ja mis seal ikka salata veidi parem/suurem/tugevam välja näha siis millist toodet peaks kasutama. Plaan iseenesest oli kasutada mingit valgupõhist toodet c.a. 2 korda päevas niiöelda valgukoguse suurendajana toidukordade ajal/vahel. Iseendast niipalju, et olen vahelduva eduga käinud saalis c.a. 3a (suved on kõik siiski väljas liigutud) hetkel järgin sellist kava: Alustuseks 10 minti sõudeergomeetril Esmaspäev: Rinnalt surumine 4x7 Lõuatõmme 4x5(7) Jõutõmme 4x7 Lamades säärte painutused 4x7 Triitsepsi sirutus ülaplokiga 4x7 Küünarvarte kõverdus seistes (Hammer) 4x7 Kerepöörded raskusega 3x15 Sääre sirutus jalapressil 4x7 Kolmapäev: Lamades surumine põrandal hantlitega 4x7 Sõudmine alaplokil 3x10 Kükid kang turjal 4x7 Jõutõmme "Smith´il" sirgete jalgadega 4x7 Lamades küünarvarte sirutamine pea tagant 4x7 Istudes kaldpingil küünarvarte kõverdamine 4x7 Jalgade tõsted kaldpingil 3x15 Reede: Istudes õlapress hantlitega 4x7 Ühe käega sõudmine hantliga 4x7 Kükid kang rinnal 4x7 "Good Morning" kangiga 4x7 Küünarvarte sirutamine pinkide vahel 4x7 Küünarvarte kõverdamine kangiga 4x7 Istessetõusud kaldpingil 3x15 Päkasirutus koos alaplokiga seistes 3x15 Lisaks veel niipalju, et kõigi seeriate vahelised pausid on 60 sek. ja peale iga trenni teen 20 minutit ratast pulsiga umbes 120 - 130 lööki/min. Ah jah ütlemata jäi veel, et olen 178 cm pikk ja kaalu 81 - 82 kg seega BMI järgi olen küll ülekaaluline aga ...
  9. Vahepala

    Küsimus siis niisugune, et mida süüa vahepalana hommiku ja lõuna ning lõuna ja õhtusöögi vahel - äkki on mingeid häid soovitusi? Siiani olen kasutanud kruusisuppe aga ilmselt pole need kõige parmad. Olgu veel öeldud, et olen enamvähem kontoritöötaja ning mingit valmistamisvõimalust (v.a. soe vesi) eiti pole.
  10. Mismoodi arvestad raskusi?

    aga hantlid? kas kirja panete ühe või mõlema hantli kaalu?
  11. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Tere Tegin testi (kuskilt olin kuulnud, et nii tehakse) Panin ühel õhtul pulsivöö peale ja kandsin kuni järgmise õhtuni - tegemist siis pühapäevase päevaga, mis iseenesest on rahulik trennivaba päev. Küsimus tuleb nüüd siit, et kell näitas 24 tunni kalori kulu 4228 kcal (hetkekaal 83 kg). Kas see on tõesti võimalik ja kui on siis kas ma peaks siia lisama veel trenni jooksul kulutatud kalorite hulga (keskmiselt 800 - 900 kcal neli päeva nädalas) ja näiteks kaalu tõstmiseks veel + 1000 kcal? Ehk siis päevas süüa 6000 + kcal??? Ja kui juba küsimiseks läks siis kui kõrgele peaks pulsisagedus tõusma jõusaalis tehtava trenni jooksul ? Kas selle jälgimine on oluline ?
  12. Vahepala

    Jah eks õige on, et algandmed veidi vähesed aga kuna postitus on kaalu kogumise teema all siis võiks eeldada, et see mu eesmärk ongi. Hommiku lõuna ja õhtusöögid püüan hoida vahelduvana e. siis täpsustan: Hommikul - reeglina nelja/viievilja puder, klaas piima ja tass kohvi Lõunal - söön mingi prae koos piima/keefiriga üritan ikka vähemasti sooja sööki süüa Õhtul - Noh keeruline lugu söön mis saan eile näiteks tegin ahjus lõhe. vahest asendan HTR-i portsuga (peale trenni) Ja enne magamaminekut söön mingi kodujuustu näiteks 220 g Ja kellaajad siis: Hommik 07:00 Vahepala 10:00 - siinkohal paluks inffi mida tarbida (peaks tegema mingi 150...200 kcal) Lõuna 13:00 Vahepala 16:00 - siinkohal paluks inffi mida tarbida (peaks tegema mingi 150...200 kcal) Õhtu 19:00 Enne magamaminekut c.a. 21:00
  13. Vahepala

    OKK Teemakohane igatahes ...
  14. Trapetsi harjutused?

    Trapetsi harjutus tekitab probleeme, kuna harjutuse enda sooritus on suhteliselt trenni lõpus siis trapetsiga jõuaks tõsta aga käed ei pea enam kinni - mida teha? Kuna plokksüsteem saalis on miski imeliku ülekandega ja koguraskus on veidi vähe trapetsile siis tegin kahe hantliga a´37,5 kg aga raskem oli hantli peoshoidmine kui harjutus ise?
  15. Treeningpäevik

    Aitähh olen vaadanud ja proovinud aga kahjuks ei saa seda otse saalis täita ja ka treeningkava eelnev koostamine on puudu (niipalju kui mina aru saan) e. siis läbi mobiili ei viitsi niipalju kirjutada. Ilmselt olen lihtsalt laisk.
  16. Lihasvalu

    Kuna teadaolevalt pidavat viinajoomine ja spordi tegemine olema kaks sellist tegevust, mis peale pikka vahepidamist haigeks teevad siis tahaks teada kas ja kuipalju jäävad lihased peale trenni valusaks tõsistel tegijatel?
  17. Lihasvalu

    Nimetada võib kuidas keegi heaks arvab seetõttu paningi piimhappe kirja laiendiga "e. rahvakeeli" misiganes seda valu või pinget või kangust siis põhjustab. Küsimus ise seisnes selle kestvuses pikaajalisel treeningul. Ehk siis püüan lahti seletada, mida ma üldse teada tahan: Teen trenni 4x nädalas ja vahetasin hiljuti kavas mõningaid harjutusi, järgmisel hommikul olid lihased valusad(kanged). Tahtsin siis teada, kas selline asi on normaalne või tegin miskit valesti (treenerit saalis pole ja olen sunnitud ise otsused vastu võtma.).
  18. Fast HT-R

    Tjah söömisega on täpselt nii, et peale tööd koju jõudes veel süüa tegema hakata - siis jõuan trenni alles 8 - 9 õhtul või siis üldse mitte
  19. Fast HT-R

    Tere Küsimus siis tekkis sihuke, et enamikul toidulisanditel on kirjelduses ilusti kirjas, millal teda tarbida (enne või pärast trenni) aga mis ajavahemikul enne tarbida või pärast tarbida. Näiteks enne trenni Prode 90 ja pärast HT-R-i?
×