Jump to content

juriur

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik juriur postitused

  1. Menüü ajakirjast

    Tere, tekkis selline küsimus, et Muscle and Fitnessi ajakirjas on toitumiskava, mille hommikusöögiks on: 3 muna, 3 munavalget, viil juustu, oliiviõli, 2 tassi kaerahelbeputru. 1 tass kaerahelbeputru peaks olema keskmine täiskasvanu portsion ju. Mõõtsin ka ära koguse, ning et saada 2 tassi putru, läheb tarvis 1 tass kaerahelbeid ja 2 tassi vett/piima. Kas ainult mulle tundub see toidukord ülemõistuse suur või ongi tegemist kirjaveaga?
  2. Menüü ajakirjast

    Keegi tõesti ei oska vastata?
  3. Tere, sooviks teada, kas oleks soovitav minna jooksma ning teha lihasharjutusi enne hommikusööki ? st. et 8.00 äratus-8.05 kuni 8:30 jooksmine ja pool tundi umbes kodustes tingimustes kõhulihaseid, kätelihaseid jne ja hommikusöök kell 9:00. Eesmärgiks lihase kasvatamine. Kuidas oleks soovitav hommikul nii trenni teha? Ning kas peale trennijärgne hommikusöök peaks olema süsivesikuterikas või valgurikas? Kas ma peaksin ennem sööma, 30 minutit vahele jätma ja siis trenni või nii sobib nagu praegu ?
  4. Abi paluks!

    Tere! Olen 16a. poiss. Pikkust on mul 188cm ja kaalu 80kg. Eesmärk oleks saada lihasmassi.Teen üpriski palju trenni: käin rulluisutamas, jooksmas, rattaga sõitmas ja olen hakanud kodus lihaseid treenima. Nüüd oleks plaanis rohkem kõhu ja käte lihaseid esile tuua ja jalgu veits laiemaks treenida.Olen varem ka paar korda jõusaalis käinud. 1) Millise treeningkava oleks soovitav mul võtta? Füüsiline vorm on hea aga lihtsalt lihaseid pole väga. 2)Kui suur võiks olla umbes kalorite hulk päevas? Olen väga liikuv inimene 3)Kuidas hindate sellist toitumiskava: Hommik:Kiirkaerahelvestest puder piimaga ja klaas piima Vahepala:50g pähkleid Lõunasöök:150g kanafileed, 125g riisi/100g tatart(kogus arvestatud ennem keetmist), 200g kohupiima segatuna 1 banaan. Vahepala: Blenderis segatud jook ( 100g kodujuustu, 200ml apelsini mahla, 200ml piima, 1tl suhkurt, 1 banaan) Õhtusöök: Tavaline praad ( kartul, riis, tatar või makaronid ja liha kaste vms)
  5. Abi paluks!

    Kavatsesingi nüüd regulaarselt jõusaalis hakata käima. Jõusaal jääks hetkel pärast lõunasööki. Hetkel ei oska täpselt öelda, millal tihedamalt hakkan käima. Praegusel momendil saan alles peale lõunasööki minna. Treeningkava asjus ma mõtlesin, et millist valida fitness.ee lehelt treeningkavade alt Mida ma peaks oma õhtusöögi juures muutma ? Mida rohkem päeva jooksul tarbima, mida vähem?
×