Jump to content

Hirmus Ants

Kasutajad
  • Sisu loend

    101
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Hirmus Ants postitused

  1. KOLMAS MAAILMASÕDA?

    Tuumasõja peamised kaudsed tagajärjed on tuumaöö ja tuumatalv. Tuumaplahvatuste lööklainetega atmosfääri paisatud tolm ja arvukatel põlengutel sinna võimsalt kerkiv tahm kahandaksid atmosfääri läbipaistvust kohati kuni tuhandikuni tavapärasest. Päeval läheks niisama pimedaks kui öösel – siit nimetus tuumaöö. Läbipaistmatust põhjustab peamiselt tulekahjude suits, mis neelab väga tugevalt päikesekiirgust. Kogu maakera hakkaks aerosoolirikka atmosfääri tõttu pealelangevat päikesekiirgust senisest hoopis enam tagasi peegeldama. Ka atmosfääri jõudnud kiirgus pääseks raskemini maapinnani. Gaasidest õhus tekkivate tahke aine kübemete, tahma ja tolmu suur kontsentratsioon atmosfääris püsiks seal nädalaid ja kuid, muutes põhjalikult kogu Maa kiirgusbilanssi. Sellest järelmõjust ei jääks puutumata ka vahetutest tuumalöökidest eemale jäänud piirkonnad. Kuna maapinna ja maalähedase õhukihi energiavarustus käib kiirguse kaudu, siis järgneks pimedusele peatselt ka külm – nn. tuumatalv Elu pärast tuumasõda. Kindel on, et lihtinimestel pärast tuumasõda elu ei oleks, vähemalt suuremal osal põhjapoolkerast, kuna tuumasõjas potentsiaalselt osalevad riigid paiknevad nimelt põhjapoolkeral. Külm, nälg ja ioniseeriv kiirgus tapaksid meid nagu katk keskajal. Lõunapoolkera jääks ilmselt tuumalöökidest puutumata ning sealsetel asukatel läheks märksa paremini ja nende elukeskkond võiks jääda isegi talutavale tasemele. http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/i...hp?artikkel=328
  2. KOLMAS MAAILMASÕDA?

    Enam ei tule jah, sest juba käib ja järgmist ei saa enam eriliseks sõjaks pidada. "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." (Albert Einstein)
  3. KOLMAS MAAILMASÕDA?

    Need küll, kes koguaeg valesti ennustavad.
  4. KOLMAS MAAILMASÕDA?

    Vahetult enne surma ennustas Vanga Kolmanda Maailmasõja algust ja hävingut Euroopale. „Sõda algab 2010. aasta novembris ja lõppeb 2014. aasta oktoobris. See algab nagu tavaline sõda, seejärel muutub tuumasõjaks ja keemiasõjaks." Tänavu novembris toimusid teatavasti kokkupõrked Põhja- ja Lõuna-Korea vahel ning kuidas see olukord laheneb, on veel teadmata. 2011. aastal kaovad Vanga ennustuse kohaselt põhjapoolkeralt radioaktiivsete sademete tõttu loomad ega taimed. Ning seejärel „moslemid ründavad keemiarelvadega eurooplasi, kes veel ellu on jäänud." 2016. aastaks on Euroopa tema sõnul jäätmaa, kus pole mingit elu. Viimane aeg vist Euroopast lahkuda? Kindlasti ma ei ole mingi ennustaja ega selgeltnägija vms, aga on tõesti tunne, et meie silmad peavad midagi tõsiselt koledat nägema (loodetavasti ma eksin). Viimasel ajal mõnikord (unes) vilksavad silme ees "kahtlased" pildid. Asi hakkas pihta tühisest asjast ja üsna märkamatult ja tagantjärgi keegi ei usuks et see põhjuseks oli. Reaalne sõda hakkab pihta väga kiirelt ja ootamatult. Umbes nii, et tuled õhtul töölt, pargid auto, sööd, vaatad uudiseid kus midagi erilist ei olegi, lähed magama. Öösel kui hirmsa müra peale ärkad (kui oled nende õnnelike hulgas, kes ärkavad), on möll lahti. Ei ole enne mingit poliitilist juttu, et kui te nii teete või nii ei tee, siis me peame kasutama füüsilist jõudu vms. Asi hakkab järsku (kaitsejõud ei oska oodatagi) ja kohe hakkab pihta tõeline möll, ilma mingi "eelmänguta". Meil ei ole enam igas piirkonnas kindlaks määratud tuumapommide kaitseks mõeldud varjendeid, nagu paarkümmend a. tagasi olid. Ei ole gaasimaske, mis radiaktiivse tolmu eest kaitseks. Ei ole enam teadmisi, kuidas sellisel juhul käituda (selline õppeaine nagu "Tsiviilkaitse" on ammu koolides tunniplaanist välja võetud)... Mõelge veidi, mida teeksite kui ühel hetkel (öösel) järsku enam ei oleks elektrit (igal pool TÄIELIK pimedus, ei saa ka kraanist vett ning ei tööta küte), internetti, mobiili- ega raadiolevi, elektromagnetrelvade kasutamise tõttu ei tööta ükski elektroonikaseade sh. autod, oled täiesti teadmatuses ja maailmast ära lõigatud, samal ajal näed silmapiiril tuuma"seeni", mis aina lähemale tulevad...
  5. Kümme kilogrammi juurvilju? Mõttetu ju. Oleks pidanud näit. 10 kg seapekki sööma, oleks kaloraaz kohe tunduvalt tõusnud.
  6. Kui algul 40-ga ikka korralikult pingutatud on, siis ei ole küll eriti reaalne 14 päevaga oma surumise raskust 50% suurendada.
  7. Tahaks kaalust alla!!

    Ei tasu nii konkreetselt öelda, teemaalgataja ei maininud et ta kulturismi "reeglite" järgi treenida tahaks. Jõutõstmises on treeningute pikkused suht minimaalselt 1,5-2 tundi.
  8. Harjutused

    Need harjutused ei ole väga vajalikud.
  9. Toidulisandite kasutamine

    Kui sul ei ole nii palju teadmisi, et teada millist valida, siis järelikult sul pole seda vaja.
  10. naiste kehalised katsed

    Pätt õlgadele võtta ja kükki teha on vaja? Surumine on siiski üks baasharjutus, mis ei ole igale tavainimesele liialt tehniliselt keerukas ja ohtlik. Ega ikka ei soovitaks suvalisele inimesele (kes võibolla esimest korda kangi puutub) hakata maksimumkorduste peale tõmmet või kükki tegema.
  11. klubid pärnus

    Ka see Pärnu tüüp "on MMA-s käinud": http://www.reporter.ee/2010/08/04/kuuri-ta...kku-naopeksuga/ Võibolla seal samas kuuri taga tehaksegi trenni ja osavõtt on tasuta, mine uuri?
  12. Võitlus ja suured lihased

    Veidi mõttetu teema tundub. Iga loogiliselt mõtlev inimene peaks aru saama, et suurtest lihastest on reaalselt vaid psühholoogiline abi. See tähendab, et näiteks alaväärsuskompleksi all kannatav inimene võib tunda ja näidata end välja palju julgemana ja tugevamana ning vastaspool võib p*saks lüüa.
  13. 165cm ja 117kg

    Kannatavad või on mingil ajal kannatanud (siis kui veel "väikesed ja nõrgad" olid).
  14. kumb on olulisem?

    Kõigepealt, sa vist ajad siin seeriad ja kordused segi. Need 8-12 "liigutust" on korduste arv. Need 8-12 kordust moodustavad 1 seeria.
  15. 165cm ja 117kg

    Kompleksi kompenseerimiseks (sellest nö. üle saamiseks) püütaksegi ennast võimalikult suureks pumbata, siis "suurem olles" tuntakse end veidi kindlamana ja julgemana. Enamike kulturistide jaoks alaväärsuskompleks ongi selleks liikuma panevaks jõuks, mis sunnib neil enda keha võimalikult suureks pumpama ja seda iga hinna eest (kahe peoga steroide sisse süües).
  16. See käib just eriti klassikaliste kulturistide kohta.
  17. 165cm ja 117kg

    Ebanormaalseid "lisandeid" ka ju päris hoolega kasutanud.
  18. Võitlus ja suured lihased

    Siis peaks ennast korralikult rasva sööma, sest rasva arvelt on võimalik massi tunduvalt rohkem tõsta kui lihase.
  19. Sv enne magamaminekut?

    Loomulikult ei tee.
  20. Alustajale... tee võistlusteni

    Ära põe, ega asi nii hull pole, aga natuke nalja ka: http://knowyourmeme.com/memes/the-legend-of-dickneck http://www.fadmine.com/Fun/never-put-pictu...e-internet.html
  21. Võitlus ja suured lihased

    Ei ole probleemiks, aga samas ei ole ka kasuks.
  22. lihaste kasvatamine

    Efektiivsemalt võrreldes millega? Keegi ju ei tea, mida sa juba oled teinud, et lihaseid kasvatada?
  23. Võitlus ja suured lihased

    Lihaste suurus võib vaid sellise eelise anda, et äkki vastane hakkab kartma, muud ei midagi.
  24. Usk tähendab selle uskumist, mis läheb kaugemale empiirilise maailma tõenditest
  25. Esi 3-me mehed on kõik mingil ajaperioodil "kangemate" abivahendite abil lihaseid juurde kasvatanud. Osade ainete tarvitamise jäljed kaovad kehast mõne nädalaga. "Ausat" sporti tippspordi tasemel ei eksisteeri.
×