Jump to content

kpiibe

Kasutajad
  • Sisu loend

    57
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik kpiibe postitused

  1. Näh. Tegid uue video ja ikka valesti v
  2. Kui ma õigesti aru sain, siis alumises asendis peaksid olema käed ikkagi täielikult välja sirutatud. Esimeses lõuatõmbe videos seda ei tähelda Proovige ikka reeglid ja tekst korralikult läbi lugeda enne kui kaameraga jõusaali tormate
  3. Välitrenn

    Tere, Kuna suvel ei viitsi kogu aeg jõusaalis rassida, siis mõtlesin, et teeks vaheldust ja treeniks väljas, kasutades rippseina, rööbaspuid, pinke jms. Street workout vms. Kuna pole varem sellega suurt kokku puutunud, siis küsiks vähe nõu. Eile käisin proovimas ka ja tegin järgmisi harjutusi. Soojenduseks 10-15 minutit jooksu + venitused Pealthaardes lõuatõmbed 3x8 Althaardes lõuatõmbed 3x8 Surumine rööbaspuudel 3x10 Kätekõverdused positiivsel kaldel 3x12 Jalgadede tõsted horisontaalsel pingil 3x12 Lõppu 10 minutit jooksu Kokku seega ainult 15 seeriat ja midagi rohkem väga teha ei osanudki. Üsna intensiivne trenn oli ja tõmbas hästi võhmale. Kestis ca. 50-55 minutit. Küsiks siis soovitusi ja harjutusi, mida võiks veel teha ning kui tihti ma sellist iseenesest lihtsat kava võiksin nädalas korrata?
  4. Välitrenn

    Aga kuidas kehas on muutused toimunud läbi selliste rutiinide? Kuidas Sa ise arengut hindaksid? Nii füüsilise vormi kui ka max. korduste mõttes?
  5. Välitrenn

    Kui tihti Sa muidu oma kavasid kordad? Kas vahetad iga päev kavasid ja treenid erinevaid lihasgruppe või paned mingi ajaperioodi kogu aeg ühe ja sama kava järgi? Mismoodi mõistlikum oleks?
  6. Kalorid

    Vabandust. Kalor on mõõtühik, mis tähistab energiat.
  7. Kalorid

    Nii nagu auto vajab kütust, vajab inimene kaloreid. Kalor on ENERGIA.
  8. Kõhulihased, sixpack

    Kui ei viitsi jõusaalis rassida või ei taha raha raisata, siis võid street workouti proovida. Ja parem oleks ikka kogu keha treenida, mitte ainult kõhtu. Vaata madbarz.com. Väga asjalik programm, mis on ka äppina välja lastud. See aitab kindlasti algust teha
  9. Välitrenn

    Olgu, leidsin juba. Läbi äpi seda vist teha ei saa (vähemalt mina ei leidnud), aga madbarz kodukalt leidsin üles. Ise küsin, ise vastan
  10. Välitrenn

    Aga mismoodi ma seal päris oma kava saan kokku panna? Nt midagi sellist, nagu Sa ise nüüd tegema hakkasid?: http://ashotofadrenaline.net/the-30-day-body-weight-beastmode-workout-plan/
  11. Kätekõverdused

    Võid ennast positiivse kalde all ka treenida. Sedasi on kätekõverdusi pisut kergem teha.
  12. T-T blogi (+20)

    Võid ju eraldi valku ja süsikaid ka pulbri kujul tarbida, kui söök tõesti alla ei lähe (massilisajat nt, peale trenni). Ma ise otseselt ei pooldagi valgupulbreid jms, aga mul on alati kotike kapi peal ja juhul kui pärast trenni väga suurt söögiisu pole, siis on hea üks sheik alla kulistada, et päeva valgunorm kätte saada. Siinkohal ei taha ma muidugi öelda, et proteiinisheikidega tuleks toidukordasid asendada.
  13. Välitrenn

    Proovisin siis ära selle Madbarzi. Minu meelest ka algaja jaoks hea ja õpetlik programm. Kava kogu aeg ees, ise ei pea kella jälgima, telefon annab jooksvalt teada, kaua on veel puhata jäänud ja mis on järgmine harjutus jne. Tundub väga asjalik äpp, proovin kindlasti edasi. Pean ka tõdema, et pärast kahte päeva street workouti on lihased täiesti läbi Pole ammu pärast jõusaali sellist lihasevalu kogenud. Nüüd teen kindlasti päeva puhkust. Kätekõverdusi horisontaalselt, kaldega ja tagatoengus tegin tunduvalt rohkem kui kavas kirjas. Tean, et seda saab muuta ka, aga ei hakanud esialgu midagi näppima. Harjutuste vahel puhkasin ka vähem kui programm ette nägi. Samas viimases tsüklis olin juba päris läbi ja pealthaardega lõuatõmbed tulid üsna mustalt.
  14. Välitrenn

    Ja, ma olen nüüd päeva otsa töö kõrvalt seda äppi uurinud ja tundub tõesti khuul asi olevat. Lähen täna ja proovin programmi järgi harjutusi teha, samal ajal andmeid sisestades. Valisin juba kava ka välja: Doorway Nightmare. 20 sec wall sit 8 chin ups 12 dips on chair 10 push ups 6 pull ups 8 decline push ups 4 cycles.
  15. Välitrenn

    Nt. leidsin sellise kava netist: Kätekõverdused horisontaalselt x10 Kükid x15 Käte kõverdamine tagatoengus x12 Väljaasted x10 Kätekõverdused kitsalt x10 Paus harjutuste vahel maksimaalselt 60 sekundit. Tsüklite vahel 140 sekundit. Kokku 4 tsüklit. Pealtnäha tundub lihtne.
  16. Välitrenn

    Korduseid võib ja peabki tõstma. Praegu olen ainult proovipäeva teinud ja uuringi, et kuidas kõige parem oleks. Kõige parem oleks vist tsüklitena kava läbi teha, ehk siis 3-4x järjest ühtesid ja samasid harjutusi ringiratast. Paned endale mingi korduste arvu paika ja siis vastavalt enesetundele hakkad seda vaikselt tõstma.
  17. Välitrenn

    Teadsin, et midagi jäi lisamata. Kükk oli ka loomulikult sees. 3x20.
  18. R.I.P Larry Scott

    Tema järgi saigi Scotti pink oma nimetuse?
  19. Tere Huvi on kreatiini kuur läbi viia, sest areng on takerduma jäänud. Küsimus seisneb aga selles, kuidas seda võtta? Minu arusaam praegu.. Laadimine esimesel nädalal, kus kreatiini tarbin 4x päevas - 1) hommikul enne sööki 2) enne trenni 3) peale trenni ja 4) õhtul enne söömist. Et kreatiin paremini imenduks pean sellele lisama ka süsivesikuid, siinkohal siis küsimus, kui palju? Kas 15g (supilusika täis) on piisav kogus? Leidnud erinevaid andmeid erinevatest internetiavarustest, kus ka 50 grammist räägitud. Pärast esimest nädalat edaspidi võtta 4-5 nädalat 2x5 grammi päevas enne ja pärast trenni? Või iga päev? Ja kas esimesel nädalal pean ka iga päev võtma, või ainult E-R? Pärast trenni olen ka valku tarbinud ja puuvilju kõrvale närinud. Kui kreatiini ja dekstroosi tarbima hakkan, kas siis võin kogu mandi ühte topsi kokku ka segada või peaksin eraldi tarbima?
  20. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    Enamus harjutustega ongi väike varu jäänud aga rinnapäeval, eriti kahe harjutuse korral olen lõppu välja läinud. Nendeks on surumine hantlitega horisontaalpingil ja surumine kangiga horisontaalpingil. Mõlemat teen 3x8-12 (8/10/12), alustan väiksema raskusega ja tõstan vaikselt suuremaks. Viimase seeria kaheksandat lüket pressin korralikult, mõnikord ei jõuagi kaheksani, vaid asi piirdub seitsme kordusega. Alustanud olen alati hantlitega surumisest, kuna see harjutus nõuab rohkem jõudu ja paremat tasakaalu.
  21. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    Okei. Aga üks küsimus siia lõppu veel. Kas harjutused peaks kõik suutlikkuseni viima, või tuleks mingi varu ka jätta? Ise olen max raskused alati pannud, nii, et viimase seeriaga vähemalt 8 ära tuleks. Kui viimase seeriaga üle 10 läheb, siis panen reeglina raskusi juurde.
  22. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    Kuuri ajal pean jooma palju vett, samas pissil käia ei tohi. No selge. Lugesin BCAA kõrvalmõjudest vikist ja räägitakse, et see aitab lahti saada ka rasvkoest talje piirkonnas. Vastab tõele?
  23. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    Hea, et meelde tuletasid.
  24. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    No selge, siis kuuri ajal kohvi, rohelist teed ja alksi ei tarbi. Peaksin veel midagi teadma?
  25. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    Selge. Aga rääkides muudest jookidest, siis kas alkoholi tarbimine kreatiini kuuri ajal on täielikult keelatud? Ja kuidas on kohvi ja rohelise teega? Kohvi võib mõõdukalt tarbida, kui olen õigesti aru saanud? Aga tee?
×