Jump to content

protein_pets

Kasutajad
  • Sisu loend

    242
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik protein_pets postitused

  1. Kas on mu kaal OK ? ( mis arvate )

    Mina kaalusin noorena sama palju olles üle 180 cm. Olin täiesti terve ja võimekas jooksja. Seega on sinu kaal täiesti OK ja leia endale olulisemaid asju, mille pärast muret tunda.
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kuidas need legendaarsed laulusõnad olidki: "Fekalist, fekalist, fekalist, olen uhke et pole kulturist"
  3. Darola Kruusik- Team Fast

    Kirbu repertuaarist meenub selline ettevõtmine, kui ta staadionile ringi peale tegi:
  4. reumatoid artriit

    Mõned uurimused on täheldanud Omega-3 rasvhapete positiivset mõju artriiti põdenuil. A&O on siiski korrektne baasravi, mida ma kahtlustan, et Plaquenil mitte pole. Mil määral diklofenak sind aitab?
  5. reumatoid artriit

    Seda pead sa reumatoloogiga arutama. Plaquenili monoteraapia on kasutusel vaid kerge artriidi puhul. Kui liigesed valutavad, on vajalik kangemate rohtude (metotreksaat, sulfasalasiin) kasutamine, mis on efektiivsemad, aga põhjustavad ka rohkem kõrvaltoimeid. Neid kirjutab vaid reumatoloog, seega on oluline temaga suhelda ja mõista anda, et vajad abi.
  6. Fred Vunk blogi

    Hea, et täpsed numbrid postitad - saab palju parema pildi treeningust.
  7. Silvar Rückenberg

    Kas magamine on nii energiakulukas?
  8. Vend Vähk Peab liikuma!

    GO Kirp!
  9. Alumine ots liiga jäme

    Probleemiks liiga jämedad reied ja suured tuharad. Tavalised poeteksad jalga ei lähe, sama häda on ka lühikeste pükstega. Kui midagi jalga läheb, on see nii kitsas, et trepist üles tulla ei saa. Tuharad hõõruvad nii palju, et pikemate (10+ km) otste käimine lõpeb kehvasti. Mida teha? Kust osta odavalt endale pükse, mis jalga istuvad? Tööl ma ei käi ja GASPi tooteid osta ei jaksa. Sama lugu on ka särkidega - poes müüdavad on õlgadest ja rinnast liiga kitsad. Ja mida tuharatega peale hakata? Kas peaks mingit libestit või puudrit kasutama?
  10. Reie siseküljedel on rasv.

    Ikka loen ja imestan
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ärge olge "in your face" ülekaaluliste suhtes. The present research demonstrates that, in addition to poorer mental health outcomes, weight discrimination has implications for obesity. Rather than motivating individuals to lose weight, weight discrimination increases risk for obesity. http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0070048 (24.07.2013) Järgmine kord mikihiiremaale minnes 6XL särgid kaasa, muidu võib ebatavalises kohas paiknevate kehakumerustega kellegi söögiisu suurendada.
  12. Kaalu juurde, palun nõuandeid.

    Absoluutselt, paned ööseks glükoosi ja aminohapped tilkuma.
  13. Kaalu juurde, palun nõuandeid.

    IV drip?
  14. Booo! Nikolai vanakooli mees mullegi sõnu peale lugenud ja nüüd siis siuke uudis. Võiks ikka noortele eeskujuks olla.
  15. Aegnunud kanafilee :)

    Mingi herra oli banaani ära visanud täna, muud viga polnud kui süsimusta värvi oli. Mina taaskasutust pooldava kodanikuna võtsin vaevaks asja uurida ja selgus, et sisu oli täiesti adekvaatne - igatahes meeldivam, kui nood rohelised pooltoored banaanid poes. Nii see koha minu kõhus leidiski.
  16. Aspartaam

    Kerige otse vabameedia kodulehele ja vaadake allikaid, mille põhjal tekst on koostatud. Mitte ühtegi teaduspublikatsiooni, selle asemel foorumi tsiteerimine, para-web ja mingi opinion veerg ajalehest. Soovitan kriitilisi valikuid teha ja mitte igasugu juraga oma aega raisata.
  17. Neile kes plätumehi siunavad

    Kõige kindlam on jõukas ikkagi terasninaga saapaga askeldada. Oldschool kodanikele võin pakkuda ka metalltalla ja -ninaga nõukaaegseid eritellimusel tehtud jahimehesäärikuid, suurus 44.
  18. Rinnakorvi kuju, kanarind

    Jalga.
  19. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Vanasti pandi kummikomme, nüüd siis kaneeli?
  20. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    kas pilte ka tänasest trennist on?
  21. Jõusaalis käimine

    Kas sa saad end edasijõudnuks nimetada? Mina näiteks alustasin ka kunagi eriti spetsiifilise kavaga, millega ma ei jõudnud kuhugi. Praeguseks olen jõudnud järeldusele, et arengu tagavad baasharjutused. Lõuatõmbed, rinnalt ja õlgadelt surumine ning kükk on minu A&O ja progress on parem kui varem! Vähem isoleerivaid harjutusi (näiteks 3x nädalas lõuga tõmmates saab biitseps sellise laksu, et mul puudub vajadus teda eraldi treenida) ja kaloraaž plussi ning anna aga tuld. Muidugi on see pelgalt minu subjektiivne arvamus, aga proovida tasub.
  22. Hispaania võidab penaltitega.
  23. Lubage mul haige kurgu puhul soolaveega kuristamist soovitada! Parim paikne ravimeetod. Head paranemist!
×