henri91
Kasutajad-
Content count
29 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by henri91
-
I taseme treeneri kursus
henri91 replied to younger's topic in Üritused, sündmused, koolitused, eksamid
tänan, sain targemaks nüüd. -
I taseme treeneri kursus
eksam on varem kui koolitus? või ei ole seal üldaineid? -
I taseme treeneri kursus
oot, oot....ma olen küll segaduses! Mis septembris toimub siis? -
I taseme treeneri kursus
Aga mis novembris toimub siis? ei ole see sama? -
Viisteist aastat treeningukogemusi...IV osa
henri91 replied to martin1333's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
ootan järgmist osa juba, päris huvitav on lugeda. -
päris palju teisikuid leidub....
-
Mulle annab motivatsiooni mõtlemine, milline ma näiteks aasta pärast välja näen. samas ka videod ja see foorum on motivatsiooniallikas.
-
SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
henri91 replied to Arnold's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
ei kujuta end 40 aasta pärast ettegi ! -
haha, mingi erihull värk
-
see oli valus laks...
-
enne trenni ei soovitata kohvi juua! kohvi viib kehast vee välja ju...või ei ole see nii?
-
no siis mulle ka
-
minu tulemused on nagu on: eelmine aasta tegin geograafia 77 punkti nüüd siis: mata 29 olen rahul, sest eksam oli suht raske minu arvates inka 64 olen väheke pettunud kirjand 48 ei oskanud midagi arvata
-
no ma olen 5 kuud sõbraga jõusaalis käinud...sõber aga rasvaprotsendi saanud 5 kuuga 30-lt 20.1-le...ja lisaks üle 10 kilo alla võtnud ta...kuigi ometi ma teen aeroobset ka vast rohkem....eks mul takerdub siis kõik toitumises...
-
eks ma seda üritan jah...viimase 5 kuuga olen ainult mingi 3-4 % allalangetanud :S
-
mul on rasvaprotsent 11 %, aga kõhu peal on ikka päris palju pekki...ma arvan, et kõik keha pekk kogunebki sinna minul... :S
-
Hommikusöök ca 11.30 - puder, 1 praemuna, 2 juustuvõileiba, tass kohvi ja siis vahepeal ka rohelist midagi (kurki, tomatit, redist, salatit) Vahepala ca 14.00-15.00 - tee + 1 banaan Lõunasöök ca 17.00 – 18.00 - iga päev erinev, kas siis kartulid, makaronid, riis või siis mõni supp Vahepala ca 21.00 - 2 juustuvõileiba Õhtusöök ca 23.00 - tee + 1 banaan magama lähen umbes 1-2 vahel...antud koguseid ma öelda ei oska jõusaalis käin 3 x nädalas, ülejäänutel päevadel käin jooksmas ca 30 minti... eesmärgiks rasvaprotsendi langetamine, samas lihasmassi säilitades või lisades
-
Nimelt, mul mõndasid harjutusi tehes, vasakul käel tahab kang maha libiseda, nt õlakehitusi kangiga või traktorit tehes, nagu ei jõua kinni hoida... üks põhjustest ka see, et vasakul käel puudub nimetissõrm...samas parema käega ei ole üldse probleemi, ei libise... Mis harjutusi peaks tegema, et saaks vasaku käe haaret tugevamaks?
-
4-5 klassis sai käidud korvapallis..jalgpalli saab vahetevahel ka nüüd mängitud, kuid trenni olen teinud selle aasta algusest saati. põhieesmärk on see, et peeglisse vaadates olen iseendaga rahul. vaatepilt pole küll hull, kuid ikkagi mitte see, mis soovin. eesmärgiks võib nimetada ka saledat ja lihaselist keha. siiamaani olen kaotanud keskmiselt 1 % rasva kuus, kuid kaal on samaks jäänud... miks? ikka enesekindlus, jõud ja lihased.
-
lõpetasin oma tund aega tagasi just lõpukirjandi kirjutamise valisin neljanda teema - haridus. sain 4,5 lehekülge
-
Esmaspäev: 1x35 minutit jooksmist, ~2h jõusaalis Teisipäev: 1x35 minutit jooksmist, ~2h jõusaalis Kolmapäev: 2x35 minutit jooksmist + kodune treening Neljapäev: 2x35 minutit jooksmist + kodune treening Reede: 1x35 minutit jooksmist, ~2h jõusaalis Laupäev: 2x35 minutit jooksmist + kodune treening Pühapäev: 2x35 minutit jooksmist + kodune treening Esimese jooksu teen tavaliselt enne hommikusööki. Teise teen õhtu poole. Kas on liiga palju jooksmist? Põhiline eesmärk on hetkel rasvapõletus, kuid üritan samal ajal ka lihasmassi kasvatada.
-
arusaamad on mul kõik paigas ja kava on olemas. ma küsisin jooksmise koha pealt!
-
jõusaalis olen käinud 3 ja pool kuud. olen ka aastaid varem käinud. koduse treeningu all pean silmas kätekõverdusi, lõuatõmbeid, nii pealt- kui althaardes ja ka kang kukla taha, kangiga küünarnuki kõverdusi biitsepsile. jooksmas olen käinud juba siin kuu või paar, kuid mitte nii tihedalt kui üleval kirjutatult, nii 4x nädalas
-
saab küll ju, ma ei mõtle, et ma tahan esialgu nüüd end suureks süüa, vaid mõtlesin, et praegused lihased pumbates suuremaks ajada, mitte neid täis sööta mingite lisandite või mis iganes muuga
-
Tere, olen 18-aastane...hakkasin jõusaalis käima üle kuu aja tagasi...4x nädalas. selle ajaga on minu kaal tõusnud 76-lt 80-le... jõusaalis käies hakkasin ka oma toitumist muutma: ehk siis hakkasin saia asemel leiba sööma, peale trenni 2 banaani ja veel see 0,5 liitrise spordijook, mis poes müüakse (Arctic Sport) ning koju jõudes veel 200 g kohupiima... enne ei ole minul nii suurt kaalu tõuse nii vähese ajaga ennem olnud... pikkus ligi 180 cm ...rasvaprotsent 12.2 %..hakkasin ka jooksmas käima, et rasva põletada. millest võib see kaalutõus tuleneda? kas peaksin midagi muud jooma selle asemel? ning kas see kohupiim pole liigne õhtul veel? 7.15 hommikul enne kooli 4 võileiba ja kohvi 12.00 lõuna koolis 15.00-16.00 lõuna kodus 16.45 2 võileiba kodus enne trenni 18.00-19.30 jõusaal, 2 banaani 21.00 200 g kohupiim ja 2 võileiba.muidu see on rukkipala, pidi kõige tervislikum olema magama lähen umbes 22-23 ajal