Jump to content

jõukakapp

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik jõukakapp postitused

  1. Parim kätekõverdus meetod ?

    Tere , kas keegi oskab mingisugust kätekõverdus viisi nimetada mis treeniks kõige paremini ja kui palju seeriaid teha , või järiest lasta nii palju kui jaksan ? Aitäh vastamast.
  2. Parim kätekõverdus meetod ?

    Kas kätekõverdusi võib igapäev teha ?
  3. Parim kätekõverdus meetod ?

    Aga miks 3x20, see on pigem vastupidavus siis ju , kui nt teha 4x 12,10,10,8 , see ei treeni paremini ? Või 3x12
  4. Parim kätekõverdus meetod ?

    Lamangus jah .
  5. BCAA, leutsiin

    Tere , kas Nt: hera80nes olevad aminohapped vajaksid ka lisatäiendust ? Nagu ,et kas ma tegelt võiks ka võtta juurde tablettidena BCAAd ? Aitäh.
  6. 3 Päeva Järiest

    Tere , kas oleks hea minna 3-ndat päeva jõusaali järiest . Täna tahaks väga minna , homme pikk koolipäev ka. Ma mõtlen just seda ,et Esmaspäev oli rind , eile oli jalg , ja täna oleks siis biitseps ja õlg. Et kui ma trennisin jalga , ega mingit erilist pinget käed vist ei saanud , neljapäev ja reede oleks vabad , kas taastaks ära ? Aitäh Vastamast.
  7. Tere, olen 17.a noormees Mul on selline probleem ,et teen trenni ja trenniajal, suhteliselt alguses , esimesed harjutused , hakkab kaelast pähe valu lööma , ning kohe kui teen kaelaringe valu katkeb , pärast igat seeriat teen 2-3 kaelaringi , tahaks ikkagist teada milles asi on, sest kaua ma seda kaela ringitan Sai ka ostetud Grindeks , see geel , määrin seda kaelale , vaatab kas aitab. Samuti ragisevad ka kael ning ka selg natuke. Aitäh lugemast !
  8. Kui palju ?

    Tere , lõpetan nüüd 7 kuud jõusaalis käimise , sügisel alustasin alguses 5x5 modifitseeritud kava kulturistidele ,teie lehelt, siis tegin vahepeal jälle 12 10 8 kava ja nüüd jälle 5x5-te, jõudu tuleb selle kavaga alati juurde. Jõust rääkides , ma olen 170 pikk ja kaalun vist 67-68kg, välimust juba hakkab nägema,et olen trenni teinud. Asi on selles ,et tahtsin küsida palju peaksin päevas sööma süsivesikuid, sest kõht on ka ikka ees , mitte tohutult , aga ikka on . Tahaks seda ära saada. Palun Vastust , aitäh !
  9. Kaelavalu mis lööb pähe edasi ?

    Asi on üle läinud ja sellega veel , et enam ei vääna oma pead koguaeg , arvan,et selles asi oligi , aga üle ta läks
  10. Kaelavalu mis lööb pähe edasi ?

    Ikka veel sama jama , peab Massaažis ära käima , ja kui see ka ei aita siis peab vist neuroloogi juurde minema , mhh .
  11. Kaelavalu mis lööb pähe edasi ?

    Lugesin küll ,aga mida isiklikult soovitate ?
  12. Tagurpidi joostes saab tugevamaks

    Siin Rakvere vahel oli mingi tüüp kes jooksis päevast päeva tagurpidi mööda linna ja igalpool. Ei tea kas ta enam seda ka teeb ..
  13. Peavalu kreatiini ja glükoosi tarvitamisel.

    Tere, äkki peaksid kontrollima südame anatoomiat ja tegevust tehes EKG ning veel koormuse EKG . Võib tulla ka ületrennist ning stressist Aga pole ka mingi arst
  14. Väga tore osa Aga kas äkki järgmine kord panna neile need mumpsid mikrofonideks (riide külge) või midagi sellist , vahepeal oli jah häält halvasti kuulda .
  15. Võhma vähe

    Tere , olen käinud umbes 5 kuud jõusaalis ja täna läksime kehalises suusatama ja võhma oli lihtsalt nii vähe , kas keegi teab kuidas seda parandada , ega muidu ka mulle suusatada ei meeldi aga võhma võiks ikka veits rohkem olla , aeroobset teha rohkem ? Tahaks jätta ka need harjutused jõusaali kui saab . Tänud vastamast .
  16. ERINEVAD EESTI TEISIKUD

    Nii sarnased tõesti .
  17. Tere , millal saaks vaadata FitTv-st sinu küljes trennis videosi ? Mina näen praegu ainult seal ühte videot.
  18. Kreatiin

    Palju lisada viinamarjasuhkrut kreatiinile juurde ? Näiteks 5ele grammile .
  19. Kuidas mixida endale kõige odavamalt valgu süsivesiku jook ? Kasvõi andke mingid lingid toodetega või rääkige kuidas ise teete ? Nägemist .
  20. Tervist !

    Tervist ! Lamades kangiga kitsa haardega surumine triitsepsile Palun olge nii head ja seletage see harjutus lahti piltidena oleks väga hea . Siis saan teada kas olen saanud harjutusest õigesti aru. Nägemist .
  21. Tervist !

    Selge , suured tänud .
  22. Tere, üks küsimus , et kuidas nende massilisajatega on üldse. Sellessuhtes , nätieks , Toode nimega Muscle+ maksab umbes 27€, pakk kaalub 1,1kg. Kaloraaz 100g kohta on 360kcal. Nii , teine toode on teiselt lehelt ja nimega Serious mass 49€, 5,5Kg. Kaloraaz 100g kohta 1250Kcal . Mida siis osta ning tarvitada ? Saalis olen käinud kuu aega , varem sai käidud aastakese, paus oli .
×