Jump to content

abend

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik abend postitused

  1. Olen kuulnud poole kõrvaga, et peale mingit perioodi treeningus on soovituslik teha paus.(pean silmas jõusaalis käimist ja eesmärgiks on lihasmassi kasvatamine). Kas see on tõsi ning mis kasu sellest on, kuidas täpsemalt oleks soovituslik seda teha (kui tihti ja kui pikalt) ning kas selle pausi käigus mitte lihas ei kahane? Sooviks arvamusi nendelt, kes teemat jagavad. Tänud ette
  2. Tervist, Olen 16 vana ning olen jõusaalis käinud 2 aastat. Esimesed poolteist aastat tegin nn fullbody kava järgi trenni, nüüd olen hakanud tegema eraldi selja ja rinna päevi. Jõusaalis käin regulaarselt üle päeva ja pole kunagi pikemaid pause teinud. Lugu on nimelt selles, et alates teisest treeningaastast on mu tulemused ja areng (kehamass) jäänud enam-vähem samale tasemele (rinnalt surun natukene üle oma kehakaalu ehk siis 65-70 kilo). Mõtlesin, et kui olen aasta juba treeninud järjepidevalt ning mu kehamass ja tulemused on toppama jäänud, et oleks võibolla mõtekas võtta kasutusele mõni toidulisand vms (proteiin või kreatiin). Toitun hästi ja üritan järgida seda, et päevas saaks 1kg kehakaalu kohta 3g valku ehk see tähendab seda, et lisaks tavalisele toidule söön päevas 1-2 pakki juustu, sest olen avastanud, et juust on kõige valgurikkam toiduaine toidupoodides (33g valku 100g kohta). Sooviks nõu siis selle kohta, et kas oleks nüüd siis paras aeg mõelda toidulisanditele (et millist ja kui palju), sest sooviks lisada endale massi ja sooviks jõuda nn uuele levelile lõpuks; ning kas see juustu söömine on üldse õige asi? Tänud ette R. kui midagi arusaamatuks jäi, küsige.
  3. Nõuandeid spetsialistidelt .

    selge siis. tekkis mõte, võtta enda uueks põhikavaks see: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...rcise&nr=24 1) mis arvate?/vb oskate soovitada paremat? 2) millal siis oleks õige aeg kreatiin oma toitumisele lisada?
  4. Nõuandeid spetsialistidelt .

    aga siiski tahaks panna rõhk kreatiinile. olen selle kohta juba küllalt lugenud ning arvan et see oleks heaks abiks mul sellele "toppamisele" !? või et 16-aastaselt vara seda kraami proovida ?
  5. Nõuandeid spetsialistidelt .

    ehk nagu ma aru saan, ei ole mõtet proteiine või kreatiini kasutusele võtta .
×