goodfella
Kasutajad-
Content count
65 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by goodfella
-
Kohe näha, et aktivistil pea lõikab. Kuigi minuarust võiks üldse keelatud ainete tarbimise legaliseerida igal pool sellises spordis. Põhiline on ju siiski oma lihasmassi võimalikult suureks kasvatada ja seejuures peaks olema keha ilusti proportsioonis. Ka neid aineid kasutades tuleb teha rasket tööd, et välimus säiliks ja lihas kasvaks. Aga kuna reeglid on sellised, siis põhimõtte pärast võiks ju Ott isiklikult rääkida meil lugu.
-
Asi pole selles, et see kraam on ära tarvitatud, vaid kokkuvõttes milleski palju suuremas, kui sa aru pole saanud.
-
Miks peaks keegi selle maha tegema, kui Ott annaks konkreetse vastuse ? Mul pole küll midagi tema vastu, aga tahaks teada millise suunaga tema seda teema vaatab. Ott vist mitte ei taha välja tulla ja meid valgustada.
-
Mida kauem ta vaikib, seda raskem tal saab olema hiljem.( juhul kui ta on süüdlane ) Kuigi hetkel on Otti pihta suur tuli avatud, ei rahulda kellegi teise arvamus ju inimesi. Ainult Ott ise võib selle kära lõpetada. Eks nii mõnigi asi räägib Otti enda pihta. Aga muidu head vana lõppu teile
-
Aga kus sina tead, et need on lihtsalt külajutud ? Ja kus mujal ikka arutada selliseid teemasid, kui mitte fitnessi enda foorumis. Ootaks ehk Janari ja Otti enda sõnavõttu siin
-
Ei tea, sellist probleemi otseselt ei ole
-
Ajab või söögiisu peale
-
Hambapastaga olen ise puhastanud, aga mõne aja pärast jälle samasugune. nagu Beljo kirjutas "Hõbeehete puhastamiseks on olemas üks põnev viis: kata anum seestpoolt fooliumiga, lisa pihutäis keedusoola ja samapalju söögisoodat, sega aineid omavahel anuma põhjas ja vala peale keev vesi." aitab hästi.
-
Tass rohelist teed meega võtab minul küll silma kinni.
-
Sellepärast sa ei pea muretsema
-
Ma ei saa aru miks peaksid käed nii hullult maha jääma ?
-
Proovisin ka tavalisi rihmu, aga need tunduvad kuidagi mitte väga toetavad (kindlasti on asi selles, et ma ei oska siduda ilusti)
-
Tagasi uudise / artikli juurde <P>(Muscle & Fitness, dec 06) <P>Tõsterihmad toestavad haaret ning viivitavad kurnatuse teket. Kas nad peaksid olema regulaarselt treeningus kasutatavad ? Kas peaksin tõsterihmu kasutama alati, kui sooritan erinevaid tõmbeid?
-
ahjaa, et mu tahtmine otsa ei lõppeks EDIT : oksendamiseni viinamarju võiks ka süüa saada
-
Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !
goodfella replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
Väärt soovitus -
Ehk avaldate, millist rohelist teed ise jooksite hea meelega korraliku toitumise kõrvale ?
-
Oleks jah tore kui kõik koos oleks ja poleks mille üle pead vaevata.
-
Keemiaga või keemiata, mehel oli võimas keha, poleks uskunud, et nii kiiresti asi ära kukkuda võib, aga no näed näide elust enesest.
-
Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !
goodfella replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
Kindlasti oleks mõistlik need jagada noorsportlastele, kes teevad tublisti trenni ja kes on pühendanud ennast selle alale, kuid kellel ei ole just kõige paremad võimalused endale soetada asju mida saab fittide eest. -
Parem kui mõni teine tavaline kalender 5-
-
üks teemaväline küsimus. nimelt kas biits, ranne ja rind ühel päeval oleks reaalne kokku panna ?
-
Tervist, oleks huvitatud MMA-st. Trenne otsiksin tartust. Olen 17. Niisiis mõtlesin proovida midagi karmi, olen ise kiire käega ja väga aeglane ka ei ole, odaviskega tegelenud ja sprint. Nüüd käin 5 korda nädalas jõusaalis ja tegutsen "edasijõudnute kava jaotatuna viieks" järgi. Toorest jõudu ka on ja sellist plahvatust, seega tahaks alustada võitluskunstiga. Kuna MMAs on nii palju erinevaid elemente siis küsiks ehk teadjamate käest, kes on ehk eelnevaid trenne teinud või kes on alustanud mingi teise võitluskunstiga ja pürginud sinna poole. Sooviks teadjamatelt arvamusi, millest alustada ja kus trenni teha "Tartus" ja millised on hinnavahemikud ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=iodfDjaM83Q vaadake siis ja andke teada mis arvate sapp on võimetu hetkel veel http://www.youtube.com/watch?v=t1qTwWPD7Wo