Jump to content

Mkala

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Mkala postitused

  1. MMA eratreeningud Viljandis?

    Seal Viljandi Myfitness klubis tegutseb taipoksi ja poksi trenn. Uuri sealse treeneri Lauri Liiva käest. Tema oskab kindlasti edasi aidata.
  2. Eelregistreerumine on kohustuslik, kuid kui tuled 10.10 kohale ja maksad 150kr siis saad ikka võistema?
  3. NORWAY OPEN 2010

    ...siit peaks tulema ikka I koht, kui just kohtunikud norrakaid ei eelistaks.
  4. Dorian Yates teamis 2 viimast meest kindlasti kasutasid dopingut ... mingid kahtlased punased purgid olid neil kaasas ...
  5. ... selline asi, et minul ja minu sõbral kahepeale mingi aasta jooksul 3 paari tosse juba tuuri pandud. Mingi urood lihtsalt tuimalt käib ja topib endale asju kotti. Samas läheb ka neid väikseid käterätikuid. Enne Arcticut käisin 4-5 aastat MV jõusaalis ja kordagi isegi ei kuulnud, et kellelegi oleks midagi ära varastatud! Nii et vaadake hoolega, et kõik asjad ikka kappi saaks. Kindlasti klubi juhtkonnal kah siinkohal palju tegemata tööd. Eiusu, et klubi endale sellist mainet tahab, et linnapeal jutud lahti, et ärge sinna minge, seal mingi varaste pesa! Ja sina, UROOD, palu jumalat et ma sind kätte ei saaks !
  6. Trt Arcticus pannakse asju tuuri

    ... ma muidu vihkan vägivalda ja värki, aga sellele vennale kütaks küll lõuga!
  7. Arginiin

    olen 3 korda võtnud 2 aasta jooksul ja väga rahul. sellest no brand arginiinist jätkub ikka päris kuuks ajaks ja rohkem polegi vist eriti mõtekas võtta. toime on suht korralik, parandab vereringet ja suurema rasva protsendiga inimesel tulevad ka veresooned ilusti nahaalt välja. olen kuulnud et võistlevad kulturistid võtavad ka vahetult enne võistlusi et paremat visuaalset tulemust saada. kasu on muidugi ka trenni tehes, kuna parandab verevarustust, ei tõsta vererõhku, saab ilusti kükki ja tõmmet teha ilma et pea ringi hakkax käima ise arvan et kui teha 1-2 kuuri aastas sis täiesti ok asi. hinna ja kvaliteedi suhe on vägahea.
  8. Toidulisandid

    jah, ise ikka kohale minnes juba poepidaja suudab vb paremini olukorda hinnata ja soovitada ja erinevaid tooteid pakkuda. siinkohal pole mõtet eriti loota foorumirahva peale, sest igaühel on omad lemmikud ja sis hakkatakse oma arvamust peale suruma. kindlasti tähtis on maitse ja hind muidugi. poes saab ikka parima ülevaate. ah ja, üks asi veel, kindlasti pole mõtet valida kõige odavamat toodet. pigem keskmise hinnaga. odavamad ei lahustu täielikult ja alati jääb midagi kuskile sheikeri või pudeli põhja ulpima
  9. ecdisten/maralijuure ekstrakt

    olen proovinud ecdisteni kunagi aastaid 3 tagasi. nii püramiidi kui niisama nati suuremat kogust (vist oli 2tbl 3x päevas ja nii 2 purki järjest). erilist mingit mõju küll tunda polnud. vb kui kombineerida kreatiiniga annab nati parema tulemuse aga sis ei saa kah kindel olla et kreatiin üksi kogu tööd ära ei tee. pigem soovitaks proovida kreatiini erinevaid vorme. seal kindlasti midagi igaühe jaoks. kes panustab vastupidavusele, kes jõule, kes massile.
  10. Jah, ma arvan ka just samuti ,et tegelikult on igasugusest liigutamisest palju kasu. Iseasi mis on sinu eesmärgid. Kindlasti ei saa nii just proffikulturistiks või rammumeheks, kuid ega kõik seda just ei ajagi taga. EDU !
  11. Huvi suvise MMA baaskursuse vastu?

    oleks kah huvitatud...
  12. Muidugi ta midagi liigutada jõuab ... Või sis veel näidistrenni ?!?!?
  13. Oksana Grishina IFBB Figure PRO

    Väljaspool võistlushooaega on võrratult kena naine...
  14. Tribulus

    Tervist! Mul oleks selline küsimus, et kuipalju on normaalne või maksimaalne kogus tribulust päevas? Erinevad tootjad pakendavad seda väga erinevatesse kogustesse ja ka maksimaalne päevane kogus erineb tavaliselt. Veel huvitab et kas on võimalik et mõne tootja tribulus on lihtsalt "kõvem" (oma toime poolest, olenemata kogusest). Kui kellelgi on kogemusi sellega siis andku teada.
  15. Proovi tribulust 2-3x suuremates kogustes... peaks littima küll!
  16. Cindy Phillips-IFBB Pro Bodybuilder

    Esimene pilt selle valge topiga oli hea... muu on juba liig!
  17. Proovi väikestes kogustes Aga trennikohapealt peaks mainima et valgud kuhu on peale kirjutatud et laktoosivaba, ei pruugi just nii olla nagu kirjas. Seal peaks ettevaatlik olema. Täiesti hästi sobivad kõik soojavalgud. Need ei pruugi olla eriti maitsvad ja minuteada ei omasta organism neid ka nii hästi kui vadaku omi.
  18. Steroidid polegi nii kahjulikud ?

    Selge see et õnnestunud, aga mulle jäi lihtsalt arusaamatuks et mida sellega saavutada üritatakse. Et kas see oligi nüüd üleskutse kõigile, et kasutaga steroide või ??? Ja muideks, lapsed ongi rumalad. Neid peab valede otsuste eest hoidma ja see pole mitte ainult vanemate töö, vaid ka ühiskonna ...
  19. Steroidid polegi nii kahjulikud ?

    Jah, vaatasin isegi seda filmi ja tekkis selline mõte ,et mis ajendil see vändatud on. Et kui lapsed näiteks seda vaataksid, siis tahaksid kohe kõik metakat ja stanakat sööma hakata et koolis suur ja tugev olla. Tegelikult aga pole see ju päris õige. Muidugi pole steroidid nii kahjulikud nagu igalpool räägitakse, kuid rumal on see kes ohtu ei näe! (nii enda tervisele kui ka mõjule ühiskonnas.) Ja muideks need kolm väidetavat steroididepõhjustatud surmajuhtumit pole isegi tõestatud! Vot.
  20. Lugu on järgmine ... Olen nimelt mingi 5-6 aastat trennis käinud ja kaaluga on olnud tõsiseid kõikumisi vahemikus 78 - 95 nii et olen olnud paks ja ka kõhna ja üldiselt kui trenni ei tee, siis kaal kukub ja kui teen kõvasti (9-12x nädalas) siis tõuseb. Probleem on aga selles et praegu pole enam võimalik niipalju trenni teha ja kordade arv jääb kuskile 4 korrale nädalas. Olen proovinud igasuguseid massilisajaid ja valke, ning kreatiine ja ka keemiat. Küsimus on aga selles, et olen pigem kiire ainevahetusega ja kui söön siis tundub et toit käib kiiresti organismist läbi ja kasu nagu pole midagi. Tühjakõhu tunnet on üldiselt vähe ja päevas söön max 4x. Kuskilt olen kuulnud midagi et on olemas sellised ained (mis ei ole steroidid) mis aitavad organismil paremini valku omistada ??? Rohkem süüa ma ei taha, kuna praegune rasvaprotsent on liiga hea et vormi käest lasta. Lihtsalt tahax et organism paremini saadud ressursid ära kasutax. PS. Mingit juttu aeglasti ja kiiresti imenduvatest valgupulbritest kuulda ei taha, sest tean seda ise kah hästi ja mingit steroiditeemat kah mitte. Steroidid on mõttetud !!! Ja PALUN mitte jälle fasti reklaamida.
  21. klubi turvad

    Töötan ka turvana ja juba üle 3 aasta erinevates asutustes ja võin öelda, et tavaliselt pole sellised vennikesed ,nagu antud videos näha, ühesgi klubis kaua püsinud. Mingitest poksijatest pole küll eriti kasu, sest peamine on ikka vastane haardesse saada ja välja toimetada. Kui keegi kedagi klohmida tahab, siis tuleb alati sellest rohkem pahandusi kui väljakannatada suudad ja sellepärast on enamik vanasid kalasid sellest loobunud.
  22. Vasak ja parem käsi

    Jah, see on täiesti tavaline ja loomulik. Mul endal parem käsi bicepsi juurest 1,5cm jämedam ja mitu-mitu sõpra räägivad täpselt sama. Ja mõnel isegi bicepsi kuju erinev paremal ja vasakul käel. Kuigi on tehtud harjutusi ikka mõlemale käele korraga ja võrdsete raskustega. Lihtsalt mida suuremad on lihased, seda paremini erinevused silma paistavad.
  23. Olen kuulnud selliseid väiteid nagu vähendaks energijajook valgusünteesi organismis või et lihtsalt lihas ei kasva kui tarbida trenni ajal energijajooke. Ise jõin neid 2 aastat tagasi pea igas trennis ja tõesti vb lihase ja jõu juurdekasv oli väiksem. Praegu aga olen piiranud tarbimist ka väljaspool trenni ja tulemused on paremaks läinud. Kui kellelgi on veel samalaadseid kogemusi või isegi mingeid teaduslikke tõestu sis andku tulla ...
  24. Küsimus suurele ringile MMA kohta

    MMA on lahe! Olen vaadanud palju sellekohta olemasolevaid videomaterjaale ja isegi aasta tagasi tahtsin trenni minna. Otsustaval hetkel aga mõtlesin ümber kuna mulle on paar korda mainitud et olen liikuvuselt kuidagi jäik ja vb kordinatsioon pole kah kõigeparem (olen teinud 3-4 aastat korralikult jõusaali 6-7x nädalas) ja endale tundub kah et paljud kõhnad poisikesed on minust 2x kiiremad. Kas MMA trenn oleks hea koht kordinatsiooni ja liikuvuse/painduvuse arendamiseks?
×