Jump to content

Killhoven

Kasutajad
  • Sisu loend

    142
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Killhoven postitused

  1. Heya :)

    Mis kellaaegadel (kui veel otsid)?
  2. Neile kes plätumehi siunavad

    Sellised jalatsid maksid mulle ükskord kahekordse suure varba luu murru. Too oli ka minu viimane trenn mitte tossudes. Võtsin Z kangi raskustega kätte, et Scotti pingi juurest eemale liikuda ja varvaste juures see krõps jäi pingi taha õnnetult kinni. Kaotasin tasakaalu ja kang prantsatas varba peale. Nii palju siis teooriast, et mis vahet seal on kui kang plätus või tossudes jalale kukub. Aga vahe on hoopis mujal.
  3. Toitumiskava

    Miks nii? Mina olen siiani kasutanud kõiki variante varieerimiseks. Mingi reaalne põhjus või lihtsalt, et ei visataks kollast ära?
  4. kõhulihased NB! Lisatud 10-pack pilt

    Mitte ühelgi inimesel pole keha vasak ja parem pool identne. Kellel rohkem, kellel vähem erinev.
  5. Ei ole eriti harjunud. Kolm kvartalit juba möödas. Unenäod tekkisid hoobilt ja olid iga jumala öö. Tänaseks on harjumisega seis selline, et päris iga öö ei ole, aga ikka üsna sage. Eks ma olen harjunud kah juba.
  6. Huvitav, kas valgurikas menüü (ja raske treening) võib õudukaid tekitada? Kui ma järsult valgu osakaalu enda menüüs tõstsin ja süsivesikute osa vähendasin, siis paugu pealt hakkasin pidevalt vägivaldseid unenägusid nägema. Trenni hakkasin küll samal ajal rohkem tegema, aga mitte 7 päeva nädalas ja unenäod olid/on sagedasti. Absoluutselt mitte midagi muud stressi tekitavat mul ei ole olnud. Vist on ka nii, et kui menüüd petan ja süskareid rohkem sisse lasen, siis on öö rahulik. Jaotus jämedalt v25/r25/sv50% pealt läksin siis v35/r35/sv30%.
  7. Arch, eelmise suve lõpus, kui selle eksperimenaalse teemaga laialdaselt alustasid, siis palusin normaalseid võrdluspilte kah teha. Kas neid nüüd saaks koos praeguse vormi piltidega?
  8. Kui kiiresti peale kohvi peaks söök tulema? Ma tavaliselt ärkan üles, lasen kohvi sisse ja siis 0,5-1h pärast hommikusöök otsa. Ega pikas perspektiivis ei ole hullu kui söök nii palju hiljem tuleb?
  9. Hei, kirjutan ühe tuttava eest. Naine 60. a, kaal ~150kg, pikkus 166. Alustas 7 nov ja võttis 7-17 nov alla 7kg. Kõik ilus. Mure selles, et enam ei lähe kaal tempokalt alla. Hea kui mingi 0-200g päevas, mis oleks siis 100g/päev puhul tempoks ca 3kg/kuus. Ilmselt võiks sellises kaalus see tempo palju rajum olla. Kaks korda nädalas käib hommikuti ujumas ja siis ujub ikka 45-60min ja korraliku distantsi. Kalkulaator näitab, et ta võiks süüa sina 2,5k kCal kanti päevas ja sealt vaikselt alla tulema hakata. Ta sööb aga äärmiselt vähe ja räägib, et sellest piisab. Ei tunne suurt nälga. Ma ei oska ise enam aidata, sest minu meelest sööb ta ajuvabalt vähe ja siit alla võtta kah enam ei saa, et vähesega ära harjunud organismi sundida tempokamalt jälle kaalu langetama. Selline toitumine aga ilmselt võib tervise rikkuda. See valmistab kõige rohkem muret. Toitumine: 1 variant: hommikul 30 gr pudruhelbeid (täistera või kiir) 100 kcal veega kella 12- ne paiku lahja kohupiim 100 g (pool pakki) 84 kcal pett 200 ca 200 gr. 60 kcal kurki ca 100 gr 10 kcal õhtupoole toores juurvili, täna porgand 250 gr 88 kcal puuvili 2 õuna 100 kcal kella 4 paiku 30 gr, pudruhelbeid 100 kcal õhtuks 200 gr Maahärra juurvili 66 kcal suitsuvutid 2 tk 300 kcal (nii on paki peal kirjas) Kokku 908 kcal 2 variant: hommikul leib 30 gr. rukkipala 70 bonjur (määre) 17 taisink veise,klakuni 30 gr 30 lõuna lahja kohupiim 100 g (pool pakki) 84 kcal pett 200 ca 200 gr. 60 kcal kurki ca 100 gr 10 kcal vahepeal 2 õuna 100 kcal juurvilja (kapsas, porgand) 30 kcal kella 4 paiku 30 gr pudruhelbeid 100 kcal õhtuks keedetud juurvili 200 gr. 66 kcal kana 240 gr 178 kcal või veiseliha 100 gr 153 kcal kokku ca 745 kcal Kui liha veidi rohkem, on kaloreid veidi rohkem kuid enamjagu ei tule 1000 kcal täis.
  10. Miks kaal enam tempokalt ei lange?

    Selge. Kas järjepidevalt võiks edasi lasta nagu preagu, s. t. 1k kCal kandis toitumisega? See praegune menüü on kuskilt raamatust, mida soovitatakse ennem mao väiksemaks lõikamise operatsiooni paar nädalat teha. Magu ta lõikama mõistagi ei hakka, aga peaks nii enam-vähem tervislikus vahekorras menüü olema.
  11. kaalu langetamine + trenn

    P,E,T ja pool K nälgid ja siis loodad väikse sööma pealt K õhtul arvestatavat trenni teha? Unista edasi. Vähemalt terve K peab ennast korralikult laadima.
  12. Suured reied

    Pilt oleks näitaja jah
  13. Mis nüüd saab ?

    Hullumaja. Loodetavasti sa ei ole tegelikult sellise jamaga kaua tegelenud. See on sulaselge nälgimine. Viska kohe 2,8-3k kcal peale vähemalt ja edasi hakka kaalu jälgima ja vastavalt korrigeerima (nädala keskmisi võrdeld, näiteks iga hommik ärgates kaalud). Norm oleks nii 300-500g nädalate keskmiste baasil kaotust.
  14. Mis nüüd saab ?

    Ma suht samast klassist 185/91. Sellsie menüüga ma kuskile ei jõuaks, liiga vähe. Ma olen samalaadset nälgimist harrastanud ja tulemuseks on kaalu seisak ja trenni regressioon või seisak. Hakka rohkem sööma. Arvuta praegused kcal välja ja siis vaatame. Ilmselt tuleks vähemalt ~1k kcal juurde panna otsekohe.
  15. Küsimus

    Cmon, natuke võiks ikka otsida kah ennem teema tegemist. Vastus.
  16. Nii ta on jah. Eksamiks peab lihtsalt x allika "õige versiooni" meelde jätma
  17. Kreatiin

    Kuskilt siit lugesin, et kui pudel viina ära juua, siis see viib lihastest pikka aega kogutud kreatiini varu. Mis sellega mõeldud on? Kui iga päev võtta 5g ehk laadimistsükleid ei kasuta ja siis sportlikust huvist pudel viina alla libistada, siis peaks tegema laadimise tsükli kohe otsa tegema või võiks jätkata 5g kaupa? Pudel viina viib pikajalise toime nulli?
  18. Päevane enegiakulu arvestus

    1) Arvuta siit tööriisatde abil BAV, Jaga nii 0,8ga sest seedimine ja lamamine ~20% on vaja juurde panna. Nüüd lisa nädala kõik treeningud ja jaga seitsmega ja saad päevase lisakulu juurde panna. Kui tahad kasvada, lisa veel 300-500kCal. Teisel juhul samapalju miinust. Üks näide. 2) üks lähenemine: valku ~2g/kg, rasva 1+g/kg// sv 50% vähemalt, rasvu 25-30%, valku 20-25%. (Ise teen Zone ehk 1/3,1/3,1/3). 3) natuke kiireid süsikaid ~10g ja valku ~30g. 4) ennem jõukat banaan + keefir näiteks, ennem aeroobset ei midagi. 5) tee ise.
  19. Juust enne magamaminekut

    Probleem on kogustes vs imendumiskiirus. Siin on probleem kui kääbus ja sumokas on valkude imendumiskiiruses ühe vitsaga löödud. Kui ma söön päevas näiteks 12 muna, siis selle valgu viimane tiksumine peaks toimuma ~90g/ 1,3g/h ~ 69h pärast? Sellist kolme ööpäevast varu ühe päeva söömaga ju ei teki. Kui valge ja kollase valgud on eri näitajatega, siis ikkagi kulub üle ööpäeva. Seega ei ole mõtet päevas üle nelja muna (24h x 1,3=31,2g valku, keskmine muna ~7,5g ehk 31,2/7,5~4 tk) süüa kui seda teha iga päev (eeldades, et kollase ja valge valgud konkureerivad imendumisel)?
  20. Juust enne magamaminekut

    Kui munavalge imendumiskiirus on ca 1,3g/h, siis näiteks kuue muna söömisel tiksub seda valku (kokku ~45g) vaikselt kuni 35h. Nii oleks võimalik üldse valguvabu päevi teha (isegi kuni 2 ööpäeva) ja organismil oleks valku lihaste ehitamiseks pidevalt võtta. Kui nüüd erinevaid valguallikaid süüa, näiteks 300g 24s tunnis ning võtta maksimaalseks kiiruseks ca 10g/h, siis tekib olukord kus "lehter" ei lase piisavalt läbi. Kui teoreetiline maksimaalne kiirus imendumisel on 10g/h, siis näiteks 300g valgu immendumisel (maksimaalse kiiruse juures) oleks "järjekord" 30h ehk üle ööpäeva. Kui ma nüüd söön iga päev nii, siis mul ei saa ju nädalaid kestvaid tagantjärele "laekumisi" tekkida. Need siis kantakse nüüd maha? Muud varianti ei paista olevat. Päris karm kulu ju siis, kui inimene sööb ca 300g valku ööpäevas, mis ülteme keskmiselt imendub 1,5 ööpäeva ja sellest kolmanidk siis läheks raisku seoses imendumispiirangutega. Sellisel juhul peaks ju valgu ööpäevast soovituslikku limiiti vähendama tublisti ja üldse andma seda teistel alustel kui kehakaal. Eriti mööda paneksid siis need, kes tarbivad 2,5+ g/kg kohta. Needsamad tegelased peaksid ju siis nälga jääma kuna arvutavad endi reaalset kaloribilnassi tugevalt mööda. Aga ei jää ju..
  21. Oti Sepik ja Oti Vormi Leib - saadaval kõikides Prismades!

    Oti tervisemune on jah igal pool, aga sepikut ja leiba netu
  22. Kükk ja jõutõmme samal päeval

    Ma teen kah ülenädalati sirgete jalgadega jõutõmmet ja kohe kükke otsa. Raske on jah, aga ega jalatrenn ei peagi mee lakkumine olema
  23. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    See ongi ju lõputu ring. Ajas sisuliselt muutumatu inimkeha juures on täna sellised tõekspidamised ja homme teistsugused. Lisaks ei kiputa kõiges heas ka alati üksmeelel olema. Mingi ütelus oli kah a la the more I read about it, more complicated it becomes. No ega siin muud ei jäägi üle kui kuulata pikkade kogemustega tegelasi ja soovi korral ise natuke eksperimenteerida.
  24. Kõikvõimas KÜKK

    Mul see häda, et kuidagi nagu ebameeldiv on (eriti) vasakul käel painduda niimoodi tahapoole, et kangi turja peal hoida. Liiga palju keskendumist läheb selle peale kaduma. Aga ma alles algaja kah selle harjutuse juures. Kellelegi veel sellist jama? Teha hantlitega sama või lihtsalt treenida edasi?
  25. Oot kas igaüks saab minna või peab ka esimese taseme jaoks olema töötanud treenerina vms?
×