ri5t0
Kasutajad-
Content count
26 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by ri5t0
-
Esmaspäev - selg Teisipäev - rind Kolmapäev - jalg Neljapäev - õlg Reede - vaba Laupäev - käsi Pühapäev - vaba 3 nädalat massi 2 nädalat pumpa
-
Ma ka sutsu tüsedam ja algul olin ikka parajalt jäme hakkasin jõusaalis ja jooksmas käimas algu aitab ka 3 kilti joosta ja siis tasabisi tostad.käid ka jõusaalis ja muidugi nagu Makaveli ütles, et söömine peab olema korras.
-
Oleks siis selline küsimus, et kas trenni voib teha juba kell 5.30 hommikul.???
-
Jap puhata saan kell 20.00 magama ja kell 5.00 üless ja siis 3km rattaga joukasse ja siis pärast kodu tagasi.Ja siis söök
-
Kuidas asju tombama panna SmartFTP on
-
olen siis sellist asja kuulnud, et järad pärmi ja aitab kaasa lihaste kasvatamisel ??? Mis arvate
-
Ja need viivitused aga see on kõige hullem kui sa ei saagi seda jahu kätte nagu tegi FAST
-
Olen 17a. kaalun 91.5 kg ja surun 100 kg rinnalt pikkus 189 cm ja HUVI oleks teada kuidas neid kükke arvestataks kas kang turjal ja siis tais kükk voi kuidas?? AGA jalaga plokki olen ise surunud 230 kg.
-
sama jama mul ka juba 3 kuud moodas mutkui lubasid ja lubasid aga nuud ei ole kaupa ega raha ise tellisin 2 wey + krt topprad.
-
kusimus oleks selline ostsin Proteiini ega oska seda kasutada tahaks teada millal ma peaks seda votma mitu tundi enne trenni ja mittutundi peale trenni ja kui ma vottan hommikul ja trenn on kell 3 voi 4 ja siis õhtul voi kuidas kas saaksite aidata ::
-
tahaks teada mitu grammi pean päevas valku vottma
-
tahaks teada kuidas ma saan teada kui palju on mul vaja peale trenni valku süsivesikuid jne???????kas keegi oskab aidata
-
tahaks teada kas kohulihaseid on parem teha trenni algul voi loppul
-
kui ma söön kell 17 00 kas on hea minna siis voi kasulik minna kell 18 30 jooksma voi ma pean enne jooksamas käima ja siis sööma???????
-
käin 6 korda nädalas trennis ja 4 korda jooksmas kas see on palju voi vähe
-
kuis siin Mikk-Alvar Ollest juttu juba tuli tahaks ka tema pilte näha kas keegi oleks nii hea ja utleb kust voib neid leida
-
kas keegi teab mitu kraadi on täiskükk
-
kle ja see ju on nagu poolkükk
-
säär see on minu puhul koige parem need koige suuremad mul ongi:keenid on mul head ja pead ilgelt palju treenima jne suur vaev