Jump to content

Hola Bola

Kasutajad
  • Sisu loend

    92
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Hola Bola postitused

  1. Punnis kõht

    oi sa vana rsk kus siin foorumis saab abi, see on lihtsalt naeruväärne.Minu arust on foorum ju ideede jagamiseks ,mitte solvamiseks .
  2. Punnis kõht

    Nojah mõtlesin endale tellida toitumiskava, aga tulin Norra tööle ja siin söön seda mis on päeva praed ja mida külmkapis parasjagu on olemas ,tööjuures .Nii et väga mingit suurepärast kava ei saa teha kuna pood kah 24 kildi kaugusel ja autot pole
  3. Täna ühtul raporti saates siis räägitakse sellest kuidas konfiskeeriti toidulisandeid fitness poest vist.Ma ei saa aru miks see eesti riik niii m..... on mitte miskit pole siin lubatud ,ei kuradi telefone sisse tuua, ei toidulisandeid ,mida jällegi naaber soome võib (ka telefonid). No ajudele hakkab, nagu mingis ma ei tea mis riigis ela kas siis oleme eu-s või ei ela ??????
  4. ravimiamet on eestis vist ise haige ?

    Täpselt niimodi paljud puu ja juurviljad sisaldavad rohkem kui vaja päevasest vajadusest, vitamiine ja muid aineid poed kaubast tuhjad varsti, siis peab salaja ostmas käima, muidu äkki pannakse veel istuma või saad kõva trahvi, et liiga tervislik oled!!!!
  5. ravimiamet on eestis vist ise haige ?

    Jah ja siis paljud vanemad pärast kui laps tahab trennis paremate tulemuste jaoks toidulisandeid kasutada ,et nägid isegi telekas näitas et need on kahjulikud ,neid ei tohi süüa tapad nendega ennast ära
  6. Väga tüütu !!!!

    Tere selline asi et miks ma pean neid postitusi üksaavak vaatama näidis suvalisest teemast varem lihtsalt kerisid teksti ja koik, nüüd ainult klõpsad nagu ma ei tea mis asi! Nii.. Lugu siis selline, et mõtlesin, et võiks nagu hakkata jälgima, mida süüa ja mida mitte.. Aga asi selles, et ei oskagi midagi süüa:D Liha, kana, kala, piima- ja sojatooteid ma ei söö... kas on mõtet lasta toitumiskava teha? on üldse midagi, millest saaks seda kokku panna??biggrin.gif eesmärk oleks siis mõnest kilost lahti saada. vabandust kui sarnane teema juba olemas! -------------------- Judge a man by his questions rather than his answers. Mine lehe algusesseTeata postitusest Väitle jutukasVasta tsitaadiga Postitused selles teemas Aphroditex Mida süüa? Täna, 18:49 kimmel igapäev on vähemalt üks uus siuke teema siin:D Täna, 18:51 kris0610 Aga mida Sa üldse sööd?ainult juurikaid ja puuvilj... Täna, 18:55 Aphroditex TSITAAT(kris0610 @ 27 Sep 2009, 18:55) Ag... Täna, 18:57 _T_ Kõige paremad asjad jätad söömata. Kõige lihtsam o... Täna, 19:12 Aphroditex TSITAAT(_T_ @ 27 Sep 2009, 19:12) Kõige p... Täna, 19:17 Alan B'Stard TSITAAT(Aphroditex @ 27 Sep 2009, 19:17) ... Täna, 19:57 Acqua TSITAAT(Alan B'Stard @ 27 Sep 2009, 19... Täna, 21:59 aktivist TSITAAT(Aphroditex @ 27 Sep 2009, 19:17) ... Täna, 22:03 Madis232 söö pähkleid! Täna, 20:00 xintoc Kui sulle füüsiliselt need toitained vastureaktsio... Täna, 23:41 Bulletproof hea on alustada vanemate foorumiteemade ja toitumi... Täna, 23:50 « Vanemad · Toitumine, Dieet ja Toidulisandid · Uuemad »
  7. Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video

    Vasakpoolne vend ongi lesukov. See pilt kus ned imelikud rinnalihased on !
  8. Kehakaal juba 3 aastat muutumatu

    süsivesikutega mängib suurt rolli nende tarbimine kui sööd neid liiga vähe pidurdub su lihasmassi kasv kui aga sööd liiga palju muutud täispumbatud nõrgukeseks .Söö süsivesikuid 2-3 grammi poole kehakilogrammi kohta kui soovid massi suurendada. Hommikusöök ja trennijärgne söök on parimad süsivesikute söömiseks siis keha toodab nendest vähe rasva .
  9. Uus A-rühm

    Noh päris sama nägudega on ,aga ei usu et midagi head tuleb. Knight rider 2009 on kah uus aga jumala mottetu asi .
  10. Kõhupekk

    Pigem mine kõnni kui jookse ,kõndida jõuab inimene rohkem ja see ei nõua erilist pingutust nagu jooksmine et ohh täna lähen ja homme lähen kah täna käid homme ei viitsi.
  11. Jay Cutler

    Misassja 2 aastaga nii suureks nagu mees on 1 mesel pildil päris hull vabandan ette kui see teema on olnud.Või midagi taolist
  12. "Imelapsest kulturist Lesukov" tegutseb jälle!

    minu arust see video on ikka vaatamist väärt sellest poisist!! http://www.youtube.com/watch?v=afNlg_TWlwU
  13. Jay Cutler

    see mees on 3 kuuga teinud päääris hea töö !!
  14. Jay Cutler

    jah seda küll aga ikkagi suht julm.
  15. Jõutõmbe õpetus, kuidas MITTE teha kogumik

    mõni vend ikka paneb korraliku raskuse ,no ei saa ülesse ,no ei saa ;) aga ikka üritab ime et oma selga ära ei tõmba voi midagi muud koom värk
  16. Kreatiin

    Ma arvan kah et parem mõte oleks süsivesikud, nt viinamarja suhkur kõigest 20 krooni poodides ja sinna lisaks võid osta valku kui on soovi.
  17. Esimene hädaline...

    misassja mitte midagi praktiliselt aru ei saa, mida ta tahab teha!!
  18. Mehed ei nuta

    Kahtlane mul ei mängi korralikult, nagu mingid imelikud hääled ei saa pooltest sõnadest aru. :D
  19. Kena naine

    Ei tahtnud ka seda päris öelda ,et koik mehised spordialad on ainult meestele mõeldud !
  20. Kena naine

    No naine voiks ikka naiselik olla, aga noh ei tea kellele meeldib kellele ei tõesti mitse asi.
  21. Kummeeritud hantlid haisevad

    Eks nad ikka haisevad vastikult aga kui trenni teed hoia paljudes tubades aknaid lahti, siis tuuletõmbus jope selga ja hea :D .Eks see hais läheb niisamagi minema .
  22. Poksi trenn ja jõusaal ?

    nojah poks ongi aeroobne treening ju, voi noh füüsiline .
  23. Poksi trenn ja jõusaal ?

    Tee molemat aga teatud piirides et sa ei treeniks üle ennast, nt kolm poksi üks jõusaal nii hoiad vormi ,(see minu arvamus kes targem parandagu)
  24. kaalu alla võtmine ruttu

    seda küll aga peale sauna thame me koik ju juua ,nojah kui kohe vaja kaaluma minna siis pole jah hullu.
  25. kaalu alla võtmine ruttu

    neid kaalu teemasid siin foorumis sadu otsi ja loe tegele veits ja saad ma arvan et tunni ajaga koik ilusti selgeks ja paljugi muud.
×