Jump to content

NO PAIN NO GAIN

Kasutajad
  • Sisu loend

    55
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik NO PAIN NO GAIN postitused

  1. Naturalistid SIIA .

    Küsimus siis nendele kes treenivad ilma ühegi lisandita väljaarvatud mingid vitamiinid ja omega-3 vms . Kui kaua olete treeninud, kui häid tulemusi saavutanud ? Ja siis küsimus kõigile: kas ilma lisanditeta on VÕIMALIK saavutada väga häid tulemusi, nii massi kui välimuse poolest . Mul hetkel toitumine korras treenin tihti ja väga suure mahuga, ainult lisandid on välistatud, kuna soovin ilma nendeta kasvada . Pakun et valgupulbrit polekski mul vaja kuna saan väga kergelt kätte oma päevast valguvajadust (mõtlen selles osas 2gx oma kehakaal) Ja veel üks küsimus otsa . Ma ei tea kas mu nägemine valetab, või tõesti on mu käed väiksemaks jäänud . Võibolla olen natuke proportsioonidest välja tulnud kuna õlad juba üpris massiivsed . Vähemalt biitsepsi ümbermõõt on suurenenud 1 kuu jooksul vist mingi 1-2 cm, aga täpselt ei tea kuna ükskord mõõtsin peale trenni ja ükskord hommikul ja sain erinevad tulemused . Vähemalt peeglist vaadates ei ole ma enam oma kätega rahul, aga kuu tagasi olin isegi väga proud of myself . Mida sellises olukorras soovitate ? Kas tuleks midagi natuke muuta ? Ja üks küsimus tekkis veel . Viimati olin ma haige 3 kuud tagasi ja siis sai jõusaalist poolteist nädalat puhata . Nüüd pole ma enam 3 kuud võtnud ühtegi vabat nädalat jõusaalist, treenisin kõik nädalad läbi väga suure mahuga ja regulaarselt . Ei tea kas peaks võtma ühe nädala taastumiseks ? Vähemalt keha ei anna alla mul, ja ma suudan vabalt käia iga päev, aga see on minu tunnetuse järgi . Vot ei tea nüüd kas ma taastun piisavalt ? (toitun hästi valgud saan kätte, vitamiine on tegelt vähe, magan 9-11 tundi ööpäevas, aga vahest võin ka vähem . Ma ei tea mul selline probleem et isegi 1 päev kohustuslikult jõusaalist eemal ei anna mulle rahu, tahaks nagu seal elada . Nii et ühesõnaga vastake kõigile küsimustele ja jõudu trennis !
  2. Lihased muutuvad tugevamaks ja toonus s2ilib, aga kasvavad nad minimaalse kiirusega ja p2rast enam yldse ei kasva .
  3. probleem ebaproprotsionaalsete õlgadega

    Jah see peaks aitama, aga vist oleks parem kui sa hetkel ainult vasakuga nii heidaks kui treeniks seda .
  4. Ainete kogused?

    Ta on naine kui sa ei m2rganud ja ta ei tegele nii intensiivselt . V6ib ka 1g valku kehakaalu kohta max 1,5g . Minuarust on tal plaanis vormi hoida v6i veel rohkem kaalust alla v6tta . Ei ytleks et sul toitumine v2ga sassis oleks, oleneb su eesm2rgist . Hea suhe oleks 1:2 (valgud:sysivesikud) Rasvu v6iks piirata . Yldiselt kui sul pole plaanis kasvatada lihaseid, siis v6iks su kalorivajadus olla 2000-2500 Kcal . Sealt siis otsusta 1g valke/sysivesikuid annavad 4 Kcal, 1g rasva aga 9 Kcal . Minu n2gemuse j2rgi (need targad kes minu kallal norivad lykkavad kindlasti selle ymber aga vahet pole, ma eksin ju alati sest pole teievanune) v6iks su p2evane vajadus olla u. 100g valke, 250g sysivesikuid ja u. 70g rasva (seda pole m6tet nyyd t2pipealt j2rgima hakata sest ma ei ole kindel ja rasvu piirata pole kh eriti m6tet: hoiab naha tervena) Eks vaata ise, v6ibolla targem oskab paremini 8elda .
  5. Valk

    Parem on enne trenni saada kaua lagunevad sysivesikud n2iteks mingi puder jne. Siis j2tkub ka energiat trenni jooksul, p2rast trenni oleks juba m6tekam juua muna ja saada valku..
  6. probleem ebaproprotsionaalsete õlgadega

    Treeni nyyd vasakuga, heida sellega .
  7. kuidas saada rasv biitsepsilt minema

    T2iesti n6us, see ei loe kas sul on seal rasv v6i pole, esmalt hakka treenima ja 2ra m6tle millelegile muule .
  8. Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?

    Armastus on tegelt v2ga imelik, olen t2heldanud .
  9. Lamades surumine

    Muide m6tlesin et rakendan seda ka oma treeningkavva, kuna plaan oleks nii lihast kasvatada kui ka juurde saada surumisele . Kas viies kordus peab tulema vaevu ?
  10. Lamades surumine

    sa arvad et ma suudan k6igele vastata ? siin on n2iteks artikleid lihaskasvu kohta yle kymne ja teised on samuti tihti korduvad artiklid . oma vanuse kohta v6iks kyll spec olla .
  11. Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?

    no vot, ikka parem kui keegi viskab sulle nalja surumise ajal . :D
  12. Lamades surumine

    noh umbes 1000 artiklit kokku . aga m6ned asjad j2tsin vahele kuna ei pakkunud huvi v6i on korduva teemaga .
  13. Tume veri

    suitseta v2hem, see teeb vere tumedamaks ja paksemaks, l6puks ei saa see veresoontest l2bi minna, ning siis alles kogu m2ng algab pihta..
  14. Lamades surumine

    Aga nende paari kuuga olen ma v2ga palju teada saanud nii trennist kui ka toitumisest nii et teadmisi on mul palju . Algaja kohta olen ma tark, pealegi olen juba k6ik fitness artiklid l2bilugenud, m6ned isegi 2-3 korda jne,jne,jne . V2hemalt minuarust ei ole pyramiidimine just k6ige parem taktika, sulle v6ibolla meeldib, aga mina kyll ei kasuta .
  15. Lamades surumine

    sinu teha .
  16. Lamades surumine

    Pyramiid on halb taktika . Tee pigem kindlate korduste arvuga n2iteks 10 . Ja raskust pead aegajalt suurendama kah .
  17. Küsimus laiuse kohta ja TOITUMISKAVA!!!aidake!!

    plaan ongi surra sydamerabandusse.. alessandro, sulle ma yldse pole midagi soovitanud, nii et 2ra hakka pihta . timo116, mainiks 2ra et sa ise alustasid seda jama . tuleb v2lja et ma ei tohi oma treeningust mitte s6nagi öelda v6i mis ? ja teie soovitusi ma niikuinii omaks ei võta..
  18. valgud ja trenn .

    8elge palun kas on mingit vahet, kui treenida hommikul v6i 6htul ? ja kui mul alati on trenn olnud 6htul, kuidas oleks parem oma valgud saada . hetkel v6tan 2/3 hommiku poole, ja 1/3 peale trenni . kuskilt olen lugenud et parem on v6ta peale trenni suurem osa p2evasest vajadusest . mida teie soovitate ?
  19. Küsimus laiuse kohta ja TOITUMISKAVA!!!aidake!!

    ja mis puutub 3h-d siis mul on lihtsalt s6ltuvus treenimisest..
  20. Küsimus laiuse kohta ja TOITUMISKAVA!!!aidake!!

    oma kava ma siia lisama ei hakka, niikuinii pole teil midagi tarka 8elda..
  21. Küsimus laiuse kohta ja TOITUMISKAVA!!!aidake!!

    ja kuidas siis selline tegija nagu mike mentzer tugevaks sai selle juures et ta oli j6ukas iga p2ev v2hemalt 6h ?
  22. Kodune treeningkava

    oota, ma ei saanud aru, on see vale siis ? v6i on sul midagi isiklikku ?
  23. Kodune treeningkava

    toitumine korras ? kui teed intensiivselt siis s88 ikka 150g valku p2evas, kyll siis kasvad..
  24. valgud ja trenn .

    2ra tee nalja, kui ma s88n 0,5h peale trenni umbes 30-40 g valku ja 2x rohkem sysikaid mida siis on sul kosta . k6ik on ok, kasvan ma kiiresti ja probleemi pole .
  25. Küsimus laiuse kohta ja TOITUMISKAVA!!!aidake!!

    mul on neli p2eva trenni k6ige lyhem 3h . j6uan 2ra treenida 2xn2dalas selja (kokku 15-20 harjutust 3-6 seeriat), rinna 1x, biitsa 1x, triitsepsi 1x, jalga 2x, k6htu 1x ja mul on k6ik korras . aga v6ibolla teen natuke muutusi, kuna yletreeningut on juba n2ha, seda siis uneh2irete n2ol . v2hendan nii natuke seeriaid kui ka harjutusi . v6ibolla lisan pigem intensiivsust, aga seljaga ei saa ma midagi teha, see j22bki nii nagu ta on..
×