Jump to content

tarmop

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

    1 069
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    10

Koik tarmop postitused

  1. HelenaMangFitness.com

    Väga lahe on näha uusi säravaid tüdrukuid laval, kuigi Kakumäel jooksmas olen näinud Sind mitu aastat. Oma ülaosaga võiksid juba praegu võistelda PRO-dega, jalgu vaja järgi aidata. Ehk pead vähem jooksma ja rohkem saalis jalgu treenima Vöö oled saanud ilusti kuivaks, aga geneetika pole sinu poolel. V shape jääb väikseks, et pigem näeks sind bodyfitnessis, eeldused selleks on sul olemas!
  2. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Siim on teinud arengus korraliku hüppe! 400 kükib vist varustuseta enne ära kui varustusega Tänane surumine 242,5 oli piiride kompamine. Alla sai tehtud 230, 235, 240, 242,5, normaalse soojendusega võiks vabalt 245 teha! Täna oli meil teistelgi trennis hea minek, kõik tegid uued rekordid, eks teised räägivad enda eest ise. Omal õlg RAW surumist enam teha ei lase, siis olen harjutanud RAM-iga. Siiani parimad kilod on jäänud 205 juurde, siis augustis läksid need 215 peale, täna lausa 230!
  3. Annika Pärteli BLOGI

    Oled jälle jäätist kõvasti söönud! Hoia vanema tüdruku riided alles
  4. Annika Pärteli BLOGI

    Pane pärast laua tulemusest kindlasti pilt ka! Kas ja kus sa õppisid restaureerimist?
  5. Laupäev, 25.aprill, toimub Helsingis iga-aastane kolme linna võistlus klassikalises jõutõstmises. Võistluste orjenteeruv algus 12.00. Tallinnat esindavad: Siim Rast Jevgeni Jablokov Andres Külaviir Rait Sagor Aimar Kuusnõmm. Kohtunikuna kaasas Kaido Leesmann Tulemas on palju uusi rekordeid!!!
  6. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Veel pilte. Ja parim mees!
  7. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Panen üles tulemused. Rootsi naised tegid päris vihased tulemused.
  8. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    5min pärast alustame!
  9. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Võistluspaik ootamas?
  10. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Homme, 11.juuni, toimub Tallinnas iga-aastane kolme linna võistlus klassikalises jõutõstmises. Võistluste orjenteeruv algus 12.00, asukoht Reval-Sport, Aia tn.20 Tallinnat esindavad: Siim Rast Jevgeni Jablokov Andri Külaviir Martin Vahtramäe Argo Erit. Kohtunik Tarmo Pärna Peatreener Kaido Leesmann Tulge kindlasti vaatama ja kaasa elama!
  11. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    5 nädalat vahepeal möödnud! 28 mai toimusid Pärnus EKV klassikalises lamades surumises. Kuigi vorm on jõudsalt paranemas ja õlg lubab juba suuremaid raskusi suruda, ei osanud registreermise ajal seda ette näha. Olin seekord kohtunik. Võistlus ise kiire ja korralik! Võitis Siim Rast!. Tiimides tõime samuti võidu koju. Tagant järgi tark, oleks võinud oma nö. B-võistkonna ka välja panna, saanuks sealt III koha! Oma viimased suuremad raskused surusin täpselt aasta tagasi. Täna sai ettevalmistuseta proovitud oma vormi, testisin õlga ja oma uut surumisasendit. RAW sai surutud 180kg. Särgiga läksin 280kiloga 8cm pakule. Hetkel tarbin toidulisadest vaid treeningjärgset sheiki. Kuna vorm tahab tegemist, siis sai tugevamatega arutatud, et võiks tippu sihtida EM-iks, toimuvad need agustis Islandil. Plaan uuendada seal Eesti rekordit! See kuu laon veel põhja, järgmisest kuust lähevad uuesti selga särgid. Plaan tellida Külaviiridega USA-st uus särk ehk saab siit mõne grammi juurde! Seni teeme trenni ehk õnnestub mõni surumine ka videosse võtta.
  12. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Nädalavahetusel toimus järjekordne EMV kolmevõistluses, hommikul olin kohtunik. Õhtul tegi Siim oma halval päeval uued rekordid tõmbes 350kg ja abs.kilodes 1005kg. Käib kah halval päeval! Kindlasti oli päeva säravaim täht Andres Külaviir oma roosas kostüümis! Oma õlga pole siiani korda saanud, küll aga õppinud teistmoodi suruma, hakkab vaikselt tulema. Haiget õlale ei tee, aga valu annab vähe ikka tunda. Täna sai surutud RAM-iga juba 2x190kg. Ega palju oma vanast rekordist puudu olegi, kas tegin äkki 205x2. Arvestades, et toidulisad on hetkel suht maas, vaid taastusjook peale trenni, ning põhja ladunud pole, siis võib pigem rahul olla. Nädalavahetusel soovitati üht head Tartu arsti, loodan sealt saada lõpliku lahenduse. Seni aga teeme trenni edasi!
  13. EMV jõutõstmises 2016 - juhend

    Võistluspaik hommikul 8.00
  14. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Minu pilt sai delfisse, peaks autoritasusid küsima http://sport.delfi.ee/news/varia/tostmine/vagev-kaido-leesmann-nihutas-eesti-koigi-aegade-rekordi-lamades-surumises-320-kiloni?id=74337949
  15. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Kaido tegi täna uue Eesti rekordi 320 kilo! Selle tulemusega saavutas MM-il 6nda koha, olles konkurentide seas kõige vanem! Jäi siin veidi varugi. Palju õnne Kaidole ja tema tublidele abilistele!
  16. Norrast toodi 500, nüüd tonn, nii võib varsti päris rikkaks saada! Palju õnne!!!
  17. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Pole ammu miskit kirjutanud, ega pole ka midagi teinud. Suvest saati on õlaga jama, surumist teha ei saa, tuju on see kõik ära võtnud. Sain eelmise aasta lõpus õlga süsti, veidi hakkas parem, aga üle 120kilo rinnale võtta ei saa. Kuna sportlasena hetkel tegus pole, siis olin viimastel EMV lamades surumises kohtunik. Sain hinnata Kaido 310kg katset, VÄGEV!!! Nüüd viimasel ajal olen hakanud suruma teistmoodi, kõhult. Sellise nurga alt on õlas teistsugune liigutus ja hetkel tagasilööke pole olnud, pigem toimunud hüppeline paranemine. Raskused on küll veel väikesed ja tehnika olematu, aga ühe stiilinäite panen üles, 140kg x2 Ja ega elu koosnegi vaid spordist. Eelmisel nädalal jagati aasta katuse tiitleid. Neid oli seni väljaantud 2 ja neid jagatakse iga kahe aasta tagant. Nüüd siis ka mul üks kodus!
  18. EMV lamades surumises 2016 - juhend

    Meedias kajastus! http://sport.delfi.ee/news/varia/muu/mustiline-vana-47-aastane-kaido-leesmann-viis-lamades-surumise-eesti-rekordi-310-kiloni?id=74140215
  19. EMV lamades surumises 2016 - juhend

    Kord Piibeleht peal ja Vestmann all, siis ... Palju õnne Kaido, 310 ongi ilusam number, kui 302,5 või 307,5 ning jääme ootame uusi suuremaid Järjekordne hea organiseerimine teise Kaido poolt!
  20. Kõikvõimas KÜKK

    Ma käisin oma selja valuga ortopeedi juures aasta tagasi. Kui tohter kuulis mu spordialast, siis tuli esmalt 5 min demagoogiat, kui halb on sport, mu selgroog on kõver, liigesed läbi, mul on vale kava, olen ületreeningus, treener kehva ja lõppu teatas, et ma olen vana ka! Aga lohutas, et inimene jääb vanaks juba 20selt!? Pilt näitas, et selgrooga on asi väga hea, imestas olematu kõveruse üle, kuid jäi endiselt seisukoha juurde, et sport on halb! Pealegi, mingi statistika järgi on arstidel kõige lühem eluiga!
  21. Uudistes ka juba olemas! http://m.sport.delfi.ee/article.php?id=73932311
×