Jump to content

Erkko

Kasutajad
  • Sisu loend

    624
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Koik Erkko postitused

  1. Mehed 1.Heat 2.Jackson 3.Rhoden 4.McMillan 5.Big Ramy 6.Winklaar Naised 1. Kaltwasser 2. Layug 3. King 4. Paulino 5. Alexander 6.Assaria
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    See on ju Vähja enda bodypumpidest kurnatud puusaliiges
  3. Bikinifitness(Tartu)

    Meil hakkab ka poseerimine Fitlife spordiklubis huvi korral septembris või oktoobris. Peame Eglega läbi arutama. Eelmine aasta saime lavale kokku kuus või seitse naist. Häid vorme on, kuid julgust on vähe. Ning nagu Esta ütles, siis esmatähtis on järjepidevus toitumise/treeningute osas. Muidugi halva poseerimisega võid teha endale karuteene ning hea vormi ära rikkuda, seega pole liiga vara poseerimisega alustada. Kirjuta FB's Egle Villikule või Erkko Ilvesele Parimat
  4. Vend Vähk Peab liikuma!

    Sa oleks pidanud seal muusikavideos olema oma metallihunnikuga
  5. Olen massaažis käinud Arena spordiklubis. Massööriks Janar Tähepõld. Lisaks sellele, et terve keha mudis läbi (suht piinarikas oli) kasutas täpselt samu võtteid. Kontakt : 52 14 773
  6. Ilmselt on päike mu rosinale liiga teinud, sest see on ju iseenesest mõistetav. Võidab see keda on enim korda kõrgemale kohale hinnatud. Igatahes tublid mehed seal kaugel maal !
  7. Selgitage palun mulle Imre kategooria 2 ja 3 koha määramist - mille alusel pandi samade punktidega ühele teine ja ühele kolmas koht (kuigi kolmanda koha mees sai finaali teisena) ?
  8. AnneP - isn't there a live broadcast ?
  9. ThaBosss-i blogi [15. aastane värskelt alustanu]

    Jood toorelt sisse .
  10. Võin vabalt päev varem aidata abivajajatel grimmi peale kanda ning järgmise päeva hommikul vajadusel ühe kihi veel peale kanda. Eelmisel aastal oli osade puhul selline tunne, et mõni oli käe grimmiga kokku teinud ja siis kehale laiali hõõrunud. Kindlasti on väga tähtis keha ettevalmistamine enne grimmimist !!! Minu elukaaslase kui ka minu grimm oli eelmistel võistlustel suurepärane - grimm püsis hästi nahal ning ei hakanud jooksma.Grimmiks oli nosterrexi lehelt ostetud TopTan.Grimmi kulus kahe peale vähem kui 1 purk (üks terve ja veidike peale jäi üle) Hommikul sai viimane kiht peale pandud ning enne lavaleminekut ei olnud vaja parandusi teha - õrnalt õli peale ja minek. Lõpptulemus oli selline (minule läks üks kiht rohkem ja olin tooni võrra tumedam) :
  11. VI Reval Cup - tõrvatilk meepotis

    7. Juuniorid neiud bodyfitness (sünniaasta 1991 või hiljem sünd 1 avatud kategooria) Peaks vist nii olema pigem ?
  12. 1 väljakutse Wolf Martinez Rhoden McMillan Centopani 2 väljakutse Smalls Nun Freeman Pakulski Warren Curry 3 väljakutse Mcmillan Centopani Martinez 4 väljakutse Wolf Rhoden Esikolmik jagatakse ilmselt Wolf,Rhoden,Mcmillan'i vahel , neljas Centopani, viies Martines ning teisest väljakutsest oli ilmselt parim Warren
  13. Bikini International esimene väljakutse (suure tõenäosusega top 6) oli : Alexander Kaltwalter Melo Paulina Robles Latona Mehed tulevad hindamisele.
  14. Kindlasti - rinnale tuli maru kergelt. Kui arvestada, et vorm on ajastatud EM'iks(mis peaksid olema 5-13 aprill), siis on sellest püssist kõva pauku oodata Ehk 190/240 ?
  15. Millest see tuleneb, et LEKV'l on juuniorid 91-95 kuid EKV'l 90-94 ?
  16. Sinu BAV(Minimaalne öö-päevane kaloraas, mida vajame selleks, et üldse hinges püsida - sinna lisandub veel sinu aktiivsusest tulenevad kalorid ) on 2035 Selle esimese toitumise kogukaloraaž aga Kaloreid: 1785.15 Kcal Rasva: 74.15 g. Valku: 155.7 g. Süsivesikuid: 101.53 g. Kiudaineid: 15.65 g. Ehk siis sa oled juba päevasest minimaalsest kogusest maas 250kacl + siis päevane aktiivsus. See oleneb sellest kas teed trenni, milline on töö, kas tuleb ette pikemaid jalutuskäike (jalutuskäik tööle ja tagasi 30 minutit) jne. Kuidas sinu varasem toitumine välja nägi ?Milline on sinu elustiil ? Suur hüpe kõrgelt madalale võib põlvest nõrgaks võtta. Isiklikult lisakskin süsivesikuid juurde ja siis hakkaks vaikselt alla tullema süsivesikute arvelt. Miskine 150-200 g süsivesikuid( 800kcal ) juurde ja siis jälgid mis kaal teeb. Kui kaal tõuseb nädala kahe jooksul, siis vähenda süsivesikute koguseid. Kui kaal langeb 0,5 - 1 kilo nädalas, siis oled õigel teel ning kaalulangusega tasakaalus peaks vähendama uuesti ka süsivesikuid. Kuid kõik see peaks jääma mõistuse piiresse.
  17. On siin midagi vaielda, kui sul on kõik mind puudutavad faktid selged - enda arust ? Minu miljon toidulisandit on 1+ 4,5 + 5 + 2,2 kilo valku, 1 purk tribulust, 1 purk kreatiini ning mõned trennieelsed ergutid jõusaali perioodi jooksul. Ai kurat - vitamiinid unustasin. Minu meelest oled sina see kõva toidulisandite promoja bon foorumis ?! Nüüd väidad siin, et minu koolkond seda ja teist kuigi ise tarbid üheksat erinevat toidulisandit ? Fin.
  18. Eks ma üritan edaspidi meistrile meele järgi olla.
  19. Varsti peaksid avama oma suu noormehed, kes paugutavad siin pidevalt, et vahet pole mida sa sööd ja mitu korda sa sööd. Sest et nemad teavad ja neil toimib.
  20. Vend Vähk Peab liikuma!

    Arvestades Imre oskust ennast värvikalt väljendada, võiks tal vabal olla postimehes oma jutunurk. Või ehk mõni juturaamat - 30 000 Imret vee all ?
×