Jump to content

plax77

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik plax77 postitused

  1. Tere kuidas kuulutust muuta v kustutada ost müügi all ei oska nii keeruline tundub see keskkond`?

  2. Neile kes plätumehi siunavad

    Vaadates seda pilti ja aega ,võiks öelda et paneme autodele ka puust kodaratega rattad alla,hea utiliseerida??? Aeg läheb edasi ja koik valdkonnad arenevad.Juba keegi teine voib Sulle jalapeale kukutada midagi kogematta,ja siis kui jalg eluaeg vigane,siis räägid teist juttu!
  3. Huvitab kas kõik naised on ühte clubisse sattunud või Tartus ei olegi neid??? Sest ise olen käinud mitmetes TARTU clubides ja näinud vahest paar tk tulevad 1 kuu jooksul korra teevad naerdes mõne seeria ühel masinal-ja enam ei näe neid iialgi!!!!!!!!! VÄGA PIKAAJALISI TIPPE POLE MÕTET PAKKUDA Näiteks E.Pilt jne. Ja ka AEROOBIKAST ja rühmatrennidest pole mõtet rääkida. KÜSIMUS ON,KAS ,KUI PALJU JA MILLISTES T A R T U Jõusaalides näete käimas naisi/tüdrukuid tegemas jõutrenni/kulturismi või kasvõi jõutüstmist? Eriti palju teab vist vendvähk??? ( Sest kui vaadata, mis mujal toimub,siis naisi pooleks nagu,aga meil-nsv liit kestab veel ikka-ainult psühholoogiliselt)
  4. see sinises särgis on vist see kuulus Tartu strippar pärast RASKET steroidikuuri!!!
  5. MA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!--- Selline on siis mitmete naiste arvamus mõte-kas minna või mitte minna jõusaali! ( NAISTE TÜDRUKUTE,KES KAALUVAD või on hiilimas käinud,kuid ei julge nagu ja imelik tundub) AIDAKE NEID- Ja lükake ümber need väiteid,mida on tohutult kuulda olnud naistelt/tüdrukutelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Jah Teil Raivo päris hea vastus muide.Ega muud võimalust ei jäägi,kui hakata kaasa tegema!
  7. Vaatasin seda näidismenüüd ja ei kujuta ette ,kust see rahvas eestis nii palju raha teenib? Menüü nii mitmekülgne tore ja rikkalik,kuid koosneb mitmetest erinevatest komponentidest.(Ise jõuaks kanafileed 1 kord kuus osta ainult) Paljudel ju palgast 90% läheb eluasemele üürile ja muudele olme ja kommunaalkuludele. Ja kuna neid sööke valmistad ja sööd kui töötad leti taga näiteks? 12 tundi vahetus? cv keskuses enamus klienditeenindajate palku praegu 300euri? Kuida see koik võimalik on? Eestis? Kõik ei ole kõrgharidusega ja ei saa parimaid töökohti-need vaid 10le 20 le % le?
  8. http://www.autonet.ee/uudised/autouudised/47115 Paksud surevad,koerad purevad??? "MINGU paksud ######!!!- nagu ütles üks kolmest töötust eesti dokkaadris" ELAV Jõud"
  9. http://www.youtube.com/watch?v=OV8He7SYVMw...feature=related
  10. VIIKING tibutantsusaatel!!!!!!!!!!!!!

    VIIKING TANTSIB SLAAGRI RÜTMIS kuulata alates 1,25 min-kõige paremini välja kukkuv
×