TreenivAmbur
Kasutajad-
Content count
31 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by TreenivAmbur
-
Kala näiteks, nii punane kui valge, seedib kiiremini kui loomsetliha.
-
Tere, mul on suur soov suitsetamisest loobuda! Kuid on ka paar kysimust. Olen lugenud et paljud on juurde võtnud peale loobumist, et ise olles kaalu langetamisel, mis tõenäosusega mul need kilod juurde võivad tulla? Ja kui nad yldse tulevad , kas ka see on võimalik. Olen kuuld et kõht läheb paariks päevaks kinni vms. Soovikisin targematelt vastuseid saada! Ettetänades!
-
Teema siis selline, et aasta algusest tuli motivatsioon trenni tegema hakkata ja pekk ära kaotada:D! Olen 196 cm ja 140 kg kaaluv noormees:D See, et kaal nii suur on ei tähenda, et ma täitsa pekkis oleks:D kehaehitus suht sama kui (Barutol). Ja asi siis selline ,et oskaks keegi nõu anda kuidas samas lihaseid kasvatada ja pekki sulatada? ISE teen trenni kodus pink olemas ja kang ja hantlid peaks sellest piisama?? arvan mina! Meeldib yxinda trenni teha! Siis veel selline kysimus kas 4-5 korda ei tohigi nädalas trenni teha? Et ylepingutada pole ka mõtet?
-
Pole suht ammu midagi kirjutanud aga informeerin natukene keda huvitab palju ma kaalust alla olen nyydseks võtnud! Alustasin siis 3 jaanuar 2009 siis kaalusin ligi 148 kilogrammi ja nyyd 16.11.09 kaalun 98 kilogrammi. Poleks uskund, et ma kunagi alla 100 kg võin oma elujooksul veel kaaluda aga võta näpust:) Kõik on võimalik! Tuleb vaid tahta:)
-
Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD - EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID!
TreenivAmbur replied to Ott Kiivikas's topic in Kaalust maha
ja nyyd saab võistelda sinuga, kes ennem alla 100 kilo on:D -
Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD - EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID!
TreenivAmbur replied to Ott Kiivikas's topic in Kaalust maha
Tubli ,tubli:) ise alustasin kaalulangetamist 148a kilo pealt jaanuari kuus ja täna kaalusin 103,5:D -
Kle isegi kui hakkad 150 kg pealt alla võtma EI JÄÄ KÕIKIDEL rippuvat nahka!!! mul vähemalt ei ole! ja ei migeid hulli venitusarme:)
-
no ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg alla ehk siis 5-10kg on suht reaalne
-
Ma ei teinud kahjuks pilte kui ma hakkasin kaalust alla võtma:S:S:S
-
21.05.09 - 10.06.09 -6,5kg kuidagi kiirelt langeb:S kuigi söön 3-4 korda päevas kõhu täis aga ongi parem, et läheb alla:D ei saa viriseda Kokku siis alates 03.01.09-10.06.09 -31kg
-
ei olnud:D ei tea sellest saatest midagi!
-
no ex kui lõpptulemus käes, siis ikka!
-
Tänud, ikka ikka:)
-
Kuukokkuvõte viimasest kuust -7,5kg 21.05.09 ja kaalulangus kokku tuleb 24,5 kg!
-
Siis peab hakkama veel vähem sööma:D
-
No aga kui ma söön igapäev samakoguseid ja ei lisa toitumist, siis see 20 prossa mis läheb myrkide hävitamiseks, peaks just kaalu alanadama ju?? või sain valesti aru?
-
Tänud!
-
heh no ex see ole jah nii, et paljud aint unistavad aga ei tee selleks midagi. Tänud!
-
Nyydseks -17kg 20.04.09
-
tänud, ikka enda koostatud:)
-
Pole ammu kirjutanud nii , et otsustasin midagi kirja panna. Peale seda kui viimati kirjutasin on kaal 3-4 nädalat suht sama old mingi 1-2 kilo alla läind, aga kokkuvõttes olen ma umbes 3 kuuga 11,5 kg alla võtnud! Ega ei ole plaaniski alla anda!
-
YEEEEEE 5.7 Kg on alla läinud! 5 nädalaga ! Enesetunne hea, tervis hea! Ma toitun õigesti ja teen ainult jõutrenni!!!!!
-
V Võikisid ju kuu kokkuvõtte teha!!! Paljud ootavad ja tahavad kuulda mis sust saanud on!!?
-
kas keegi oskaks öelda kus saaks teada et palju mingi asi kaloreid kulutab jne??