Jump to content

Rainerr

Kasutajad
  • Sisu loend

    364
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Koik Rainerr postitused

  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Sellel pildil kajastad ilmselt kõike mida oma leti tagant päeva jooksul näed. Tundub, et poes on suurem tunglemine toimunud ja uueks hera omanikuks sai väga värvika välimusega tegelane.
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Midagi väga inetut. Hemmoroid ?
  3. Kudi blogi

    Tere! Jõudu ja jaksu uuest plaanist kinnipidamisel. Kui tellisid treenerilt kavad, siis tee nii nagu seal kirjas on ja areng peaks toimuma sinule meeldivas suunas. Kui ei, siis mõtle järgi kas teed kõik ikka õigesti, kui jah- siis võta ühendust oma treeneriga kellelt kavad said ja räägi oma murest. Pole küll kaalujälgija, aga spordiga tegelev inimene küll. Alkoholist niipalju, et 1-2 korda kuus kaks-kolm pokaali veini läheb küll. Korraliku söömise kõrvale seegi. R.
  4. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Mina olin 62.5kg, kui alustasin.
  5. Athletic-fitness meesjuuniorid 1. Fred Vunk Athletic-fitness mehed 1. Ants Varblane 2. Harri Indus 3.Imre Uibokand 4. Margo Kuiv Athletic-fitness naised 1. Darola Kruusik 2. Esta Pilt 3. Rete Jallai Kulturism noormehed 1. Oleg Trofimov 2. Marius Lemming 3. Tauri Metsviir 4. Siim Rässa Kulturism meesjuuniorid 1.Andres Valgma 2. Sander Gorgiseli 3 Siim Veri 4. Edgar Udod 5. Siimo Sikut 6. Silver Kalmus Kulturism mehed 1. Ott Kiivikas 2. Ain Paavo 3. Andrei Abrossimov 4. Harri Indus 5. Boris Blinov Klassikaline kulturism mehed 1. Imre Vähi 2. Peep Reinart 3. Taavi Merisalu 4. Allan Nikopensius 5. Allar Vaet 6. Sten-Erik Viilup Fitness naisjuuniorid 1. Kristina Koroljak 2. Endla Vaher 3. Johanna Lond Body-fitness juuniorid 1. Kaisa Metsla 2. Liis Kristiin Vaher 3. Julia Golubõhh 4. Janne Seli Body-fitness naised 1. Darola Kruusik 2. Anastasija Zerdetskaja Naiste physique 1. Esta Pilt Meeste physique 1. Imre Uibokand 2. Boris Blinov 3. Siim Rässa 4. Kenn Jaakson 5. Ats Loot Bikini-fitness -163 1. Riina Solomonova 2. Sigrid Kont 3. Janika Aavamägi 4. Kristina Aleksejeva 5. Tatjana Kreit 6. Piret Langsepp Bikini-fitness +163 1. Egle Eller-Nabi 2. Reet Reimets 3. Aleksandra Laer 4. Kristina Nuut 5. Olga Jakoleva 6.Gea Taalvelt 7. Tiina Ollemaa 8. Karin Kitt 9. Liis Vahter 10. Kristina Orr
  6. Minumeelest Trainer4you koolitus hinnaga 2490 eurot on täiega üle mõistuse. Keskmisele eestlasele mitmekordne kuupalk. Kipun arvama, et inimesed kellel see raha võtta oleks, ei taha kohe mitte personaaltreeneriks saada, vaid teevad midagi muud. Mitu inimest juba end sinna registreerinud on? 1-2?
  7. THE Olympia weekend 2013

    Heathist pole veel ühtegi pilti näha olnud?
  8. Marius Lemming blogi

    10kg lihast aastaga- isegi väga heades tingimustes ei tule mitte mingil juhul, kahjuks nii see on.
  9. Samas kui vaadata vabakava hindeid, (12123) siis tundub, et tegelikult sellele keelatud poosile tähelepanu ei pöörata ja hinnatakse siiski kava kui tervikut.
  10. Hästi tore on näha palju juunioreid ja klassikuid
  11. Õlaprobleemid

    Rahulikult pead sa kohe kindlasti võtma, teistmoodi ei saa. Kõige lihtsam algus on see, et väldid endale valu tegemist erinevate liigutuste näol. Selle kirjelduse järgi on väga keeruline öelda kui tõsine probleem sul on. Apteegist saad käsimüügist põletikuvastase toimega salve, mida määrid iga päev. Kui liigutused valu ei tekita, alustad võimlemisharjutusi õla tugevdamiseks. Kõige kindlam siiski spetsialisti poole pöörduda.
  12. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mina käisin Fitlifes ära ja tulemus järgmine: 45 minutiga 200 lõuatõmmet ja 100 surumist rööbaspuul.
  13. Valu kuunarliigeses

    Ma pakuks et Liigest sa otseselt harjutustega tugevdada ei saa, aga mahakandmisele pole see ka määratud. Vajab ta sul väikest puhkust lihtsalt, võta nt. triitsepsi koormust väiksemaks mõneks nädalaks. Kasuta ka vabamüügis olevaid salve (diklofenak, ibumetin) Korralik soojendus trennis ka ( ei hakka kohe suure raskusega lõhkuma).
  14. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Zenit-E
  15. Ma arvan, et saab ikka mõjutada, sest tuharalihas algab osalt ka õndraluu külgservalt. (Eeldades, et sa pidasid silmas õndraluud "alt kahe lüli all") Ehk Georg või keegi täpsustab. Head
  16. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Kui pärast jalapressi andis põlv korralikult tunda, ja jätkad, siis lükkad oma taastumist ainult edasi. Piirdu ikka ainult nende liigutustega mis absoluutselt valu ei tee, kerged sirutused ja painutused masinal vast. Ja tõesti kerged! Seda siis kogemuse ja õpitu põhjal.
  17. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mäletad kui sinu elamist kolisime? Oledki nagu kraana, kõik pesumasinad-külmkapid olid suurema vaevata mööda kõige keerulisemat treppide-koridoride süsteemi, mida ma näinud olen, uuele kohale tassitud.
  18. Vend Vähk Peab liikuma!

    Olgem ausad, kui eelmine kuu juhuslikult CXis käisin siis tundsin kohe, et sellest võiks just minule kasu olla. Kahjuks praegused ajad aga kattusid loengutega ja regulaarselt ei ole saanud selles treeningus käia. Nüüd, kus mõned eksamid juba sooritatud olen ilmselt tihedam külaline
  19. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Nende pükstega ta laval käis, aga karvad jõudis maha ajada!
  20. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Uskuda võid, aga ole realistlik ka. Riputada endale 100kg külge ja teha lõuatõmbeid?
  21. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Mees vist eksis harjutuse nimetusega
  22. Vend Vähk Peab liikuma!

    Otseloomulikult on jõusaal ka olemas. Lihtsalt erinevate rühmatreeningute valik on väga lai.
  23. Doping vs trenn (dopingu osa tulemustes)?

    Võib-olla oli seda väärt? Juhul kui mees tegigi kuni lõpuni seda mida tõeliselt armastas.
  24. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Sa vist pole kunagi roomajatega kokku puutunud.
×