Jump to content

ragz

Kasutajad
  • Sisu loend

    60
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik ragz postitused

  1. .Tere, Millal avalduvad toitumise muudatuse mõjud. Ehk kui olen nüüd burksidieedilt maas ja toitun korralikult, siis millal peaks see avalduma minu vormis või kaalus
  2. Kas keegi oskab soovitada toitumiskava?

    My bad. Varasemalt pole vanusest räägitud kui on õpetatud pulbrit pudru peale panema. Mõtlesin, et alates sellest ajast kui puder läheb sobib ka pulber pudru peale.
  3. Kas keegi oskab soovitada toitumiskava?

    Siin aitab tõenäoliselt kõige paremini ikkagi valgupulber. Pane seda pudru peale ja maitseks võid lisada jogurti sisse ka. Valgusheigid on loomulikult omal kohal, neid ma ei hakka eraldi väja toomagi. Valgud kiirendavad rasvapõletust organismis. Nt siinsetest inimestest kõik tarbivad valgupulbrit. Enamus ainult Hera80 valgupulbrit, niiet seda soovitaks sulle ise ka.
  4. Kas keegi oskab soovitada toitumiskava?

    Peaksid kindlasti sööma putru ja sinna peale ka valgupulbrit panema.
  5. Kas keegi oskab soovitada toitumiskava?

    Alustame sellest, et kas sa hommikul putru sööd?
  6. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ära nüüd erutu, mine pane pulbrit pudru peale ja viska kohupiim prügikasti.
  7. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ma pole tervet fitnessi portaali läbi surfanud, aga see mingisugune ähvarduse moodi asi väärib küll ühe lollima postituse tiitlit. Tundub, et sa oled muidugi iseenda konkuret ka nende lollide postituste osas. Kas Coleman otsib mind ise üles ja helistab mulle ise või kuidas sa seda planeerisid?
  8. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah. Tõenäoliselt on coleman ka pärmi peal kasvanud.
  9. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Kumb on olulisem, kas trenn või pudru sees olev valk? Vastan ise - kuna valku sa tarbid sama palju kui Ott, aga ei näe ligilähedaseltki selline välja, siis võid üldse selle valgu pudru seest ära jätta ja lihtsalt trenni teha ja toiduga see valgukogus saada.
  10. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Siis peaksid varsti nagu Ott olema, kui kogused on samad. Kuidas ta toimib muidu küll siis?
  11. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ehk siis reklaamiga petmine on täiesti ok, kui vahatatud jalgadega naised seda teevad?
  12. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Colemanil on valgu tarbimise tagajärjel tekkivad probleemid kõige väiksem mure. Veider üldse, miks pudru sisse käivaid pulbreid reklaamivad steroididega üles aetud jurakad. Suht tarbija eksitamine minu arvates.
  13. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ma otsin, kas leian selle jutu.
  14. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Lugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma. Ise võtsin ka kunagi 5a tagasi seda Herat ja kahjuks ei sobinud mulle.
  15. Asi on moraalis. Ei sobi selline asi, kui politseinik suhtleb paadunud vargaga, mis sest et kõik teavad, et ta varas on.
  16. See on väga hea tähelepanek. Põgusalt fitness foorumis ringi vaadates olen näinud mitmeid negatiivseid viiteid ja väljaütlemisi "keemikute foorumile" (ehk siis bonsuna.com lehele). Et siis on ikka asi pigem inimestes mitte keemias kui ühte keemikut taunitakse ja teist reklaamitakse.
  17. Selliselt seletatuna tundub mõistlik!
  18. Ma saan aru, et dopingu kasutamine on halb ja keelatud, aga kas nt kasvuka kasutamine, kui ma ei ole võistlev sportlane on ok? Eesmärk on kaalu kaotada ja visuaalselt paremasse fitness vormi saada.
  19. Kas on ikka hea mõte tuua Eestisse vaatamiseks kemmi peal üles aetud jurakas ajal, mil dopinguvastane teema on laialdaselt levinud. Noored vaatavad ja tahavad ka selliseks saada. Ja mõne aja pärast on jälle uued rannafitness kutid proovides põrunud. See on nagu võitleksime alkoholiga ja siis samal ajal korraldame joomalaagreid. Vastuolu tekib nagu
  20. hei hei, täna veel mõned tunnid võimalik osta KFitness sportiklubisse soodne zumba ja shaping trenni pääsmed. Kiirustage pakkumisele pääsete ligi siit..https://seller.ee/deal.jsp?deal=7v4a1ze
  21. BodyPump trenni maht

    lugesin huvi pärast oma rinna ja biitsepsi trenni raskused. sain kokku 15 280kg. lahe nii mõelda
  22. Riided: Gasp ja BetterBodies

    väga mõistlik. ei jää selline tunne et nüüd on sinu pealt hullult teenitud. Kodulehel olev hind 43 euri ja Teie 690- isegi 10% on väga lahe.
  23. Tere, Kuna Reval Spordis on preagu selline kampaania, et kui tood sõbra kluppi saab soodukaga pileti. Nimelt tooja saab augustini 600 kuu ja see kes on sõbraks saab 600 ühe kuu. Järgmine kuu ta toob oma sõbra ja saab ise augustini. Mul oleks nüüd inimest vaja, kes hakkaks minu sõbraks kuna mul sai kellegi sõbrana kuu läbi. Ragnar
×