aiverson
Kasutajad-
Content count
26 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by aiverson
-
Kas see sobib ka algajamale trennitegijale. Kuskil pool aastat treeninud.
-
Tere, Olen teinud veidi üle kolme kuu seda kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...cise&nr=14# Millist kava nüüd edasi soovitate? Tahaksin, et see oleks kolme päeva oma. Tänud ette!
-
Tegelikult olen sealt ka harjutusi võtnud. Äkki keegi saaks anda totaalselt erineva kava kuskilt mujalt? Äkki on?
-
Mis harjutused asendaksid negatiivse kaldega surumist ehk siis treeniksid rinnalihase alumist osa? Jõusaalis pink puudub ning sellist kõhupinki, kus kuidagi saaks teha ka ei ole. Aitäh!
-
Tervist! Sooviks 3 päeva kava. Meil: termikas92@hotmail.com Suurimad tänud.
-
Kas see harjutus nimega "Traktor" arendab selja paksust?
-
Keegi oskab midagi öelda selle antud toidulisandi kohta? Äkki keegi on kasutanud, on hea/halb jne.
-
Tervist, Selline küsimus, et kui ära jätta jõutõmme, mida mul edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks polegi sees, kas siis trenn on mõttetu? Või mis harjutused nö. suudaksid asendada seda?
-
Üldiselt mulle ie meeldi üldse sellised tehnikat nõudvad harjutused. Võib-olla tõesti mingi omamoodi allergia või kartus...
-
Kas on hea tarvitada süsivesikuterikast jooki korpvalli trenni ajal. Trenni pikkus 1,5 tundi.
-
Saada heaks korvpalluriks ja mitte lihasmassi kaotada. Palju ma seda pulbrit pean panema sinna sisse?
-
Kuskilt lugesin, et süsivesikud trenni ajal peatavad rasvade põlemist treeningu ajal? Vastab tõele?
-
Kas on halb, kui ma segan valgu ja süsivesikud juba enne trenni ehk siis umbes 1-1,5 tundi piima või veega? Mõjub see kuidagi halvasti?
-
Selline mure, et jõusaali trenn algab kell 19.45. Koju jõuan 21.30. Mida siis süüa? Magama lähen kuskil 23.30-00.00 vahel. Ma arvan, et ei ole eriti kasulik kuskil kell 22.00 või veel hiljem kana sisse lasta, või on? Ootan vastuseid... Ette tänades aiverson
-
Kui ma peale trenni joon valgu ja süsivesikute jooki, kas siis on mõtet pool tundi hiljem kodus kohupiima süüa ja jogurtit juua? Ja veel üks küsimus: et mitu supilusikatäit valgupulbrit ja viinamarjasuhkrut ma joogi sisse pean panema?
-
Endal ka selline jama. Oskab keegi aidata?
-
Tulin just trennist ning võtsin 250 g rasvata rosinatega kohupiima ning peale panin kaks teelusikatäit kirsi-maasika moosi. Sobib või jääb millegist puudu/üle?
-
Am I stupid or somenthing, aga ma ei saa ikkagi aru, kas see sobib ka trennijärgseks taastusjoogiks?
-
Aga see taastusjook ei ole?
-
Oskab keegi öelda midagi selle aine kohta? A ja kas seda tasub algajal ka tarbida? Oleks suht kiiresti vaja teada, sest varsti läheb ostmiseks, kui läheb...
-
Sõbra isa kaudu saaksin. On need siis nii halvad, et neid kuskilt ei saa?
-
Kas kolmanda päeva rinna asemel ei peaks selg olema?