Jump to content

Try-It-Out

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Try-It-Out postitused

  1. Märt Israel-12.koht Gerd Kanter-3.koht Aleksander Tammert-15.koht Marek Niit-23.koht Heiki Nabi-6.koht Nikolai Novosjolov-3.koht
  2. Surumise kava postitus-

    Lamades surumine. See programm on algselt 60.-ndatel välja töötanud NL tõstetreenerite poolt arendmaks kükki.Ca 15 a. hiljem hakkasid seda kasutama jõutõstjad.Eestis on seda mingil ajal perioodil kasutanud pea kõik kõrgemal olevad jõutõstjad.Kava on tehtud lamades surumise arendamiseks saab kasutada ka küki edasiviimiseks Surumine on esimene harj.Lisaks veel teha rinnale ka muid harjutusi(lendamised,venitused).Soovitav teha sama päev ka triitsepsile ja olenevalt programmist 3x4 nädalas õlale.Raskel päeval teha rinda raskemalt kergel kergemalt(mitte üle pingutada) Harj. lihasgruppidele sõltuvalt sellest mitu päeva tuleb nädalas trennipäevi. Soovitatav on võimalikult vähe koormata õlavööd peale rinnapäevi.Areng ka siis hea taastumise arvelt. Programm. Raskel päeval maksimumiga või selle lähedaselt,kerge päev aga toonust andev. Arvestamine protsentides,et siis nt isiklik rekord kui on 100 kg siis sättida programm ka selle järgi.100 protsendist 80 ja see ka tööraskuseks ehk 80 kg. Puhkus seeriate vahel 2-5 min eriti lõpus (3x3,2x2) Algsues piisab 2-3 min. Soovitatavad päevad esmasp(raske) ja neljap(kerge) et mitte üle treenida esmaspäevaks. Valem:Max rekord korda 0,8 nt:rekord 90 x0,8=72 kg tööraskus Raske päev 1.nädal 6x3 80 %(80kg) 2.nädal 6x4 sama 3. 6x5 sama 4. 6x6 sama 5. 5x5 85%(85kg) 6.4x4 90%(90kg) 7. 3x3 95%(95kg) 8. 2x2 100%(100 kg) 9. 1x1 max Kerge päev 1.nädal 6x2 80%(80kg) 2.nädal 6x2 sama 3.SAMA 4.SAMA 5.SAMA 6.SAMA 7.SAMA 8.SAMA NB! Programm ei ole kindlasti kohe minu vaid mina sain selle tuttavalt kes sai siis oma sõbralt ning selle programmi siis tarbija viis 4 aastaga surumise 130kg-210jg-ni Mitte koguaeg seda tsüklit tehes vahel ka pikemaid ja teisi programme. Suurim juurde saadud kilosi rekordile tsükliga kuni 20 kg väiksem 5 kg. Keskmisega peaks saama 10-15 kg(täpne ja stabiilne treening) Sõltub ka treenitusest,kehakalust ja selle tõusust. Juurde on saadud rekordile ka 30 kg tsükliga. OOtan muljeid nii halbu kui häid.
  3. Põlved raksuvad.

    Nüüd siis oma 2 nädalat või 3 nädalat kükke teinud...ei mäletagi täpselt. Ja ennäe imet raksud kadunud:D Aga üks on kindel et raksud tuledvad kindlasti ka vigastustest,kuna ma nüüd paar päeva tagasi lõin oma põlve korralikult ühe teraviku otsa ära ning juba puht niisama kükitades käib ragin põlvest läbi. Nii et ma nüüd ootan kuni põlv enam nii füüsiliselt valus ei ole saan tagasi oma iga nädalaste jalatrennide juurde naasta.
  4. mis oleks head toidulisandid. andke nõu

    Mina näiteks tarvitasin mingi aeg American Wheyd
  5. Põlved raksuvad.

    Eks vaatab veel,kui valu tegema ei ole hakanud siis ma vist kohe terapeudi ülesse otsima ei hakka Aga ega see väike uuring jah paha ei tee ja tükki küljest võta. Ja suured tänud nõuandjatele!
  6. Põlved raksuvad.

    Ehk ongi need RAKSUD need mis on ja valu ega midagi ei tee lihtsalt ebamugav hääl:D
  7. Põlved raksuvad.

    Jah ikka venitan sest kunagi ammu ma tean läksid jalad krampi ja sellest ajast peale nagu harjumusest ikka peale igat küki seeriat venitan jalgu eraldi.
  8. Põlved raksuvad.

    Niisiis ma panustan rohkem sooja tegemisele. Küll muidu ma ikka teen korralikult jalgadele sõudes sooja ma arvan küll et piisavlt oma 15 min ja tunnen et jalalihased on soojad,kuid kükkides valu ei ole aga need raksud on nagu nii ebameeldivad nagu lähekski iga kordmidagi katki. Ma otsustasin esialgu mitte täis kükki teha ning teen mõnda aega siis et jalad harjuksid uuesti pool kükki istudesse ja ülesse. Tänud nõuannete eest.!
  9. Põlved raksuvad.

    .Vb et on küsitud juba foorumis kuskil aga natuke laisk ja ei viitsi nii hoolega otsida. Ehk trennis kükke tehes on põlved hakanud mõnusalt häälekalt raksuma,kuid valus ei ole aga natuke hirmutav küll,et siis kas äkki peaks sidemed ümber panema või midagi selle jaoks rohkem tarbima või kuidas edasi talitada. ohmy.gif Ette Tänades Tann!
  10. Tundub küll äärmiselt väljakutsuv ja ka hea vaheldus tõesti muule trennile.
  11. Treeningakava ja juhendamine

    Kas siis tõesti Paides ei leidu sellist võimalust.? Ja tean muidu ,et Vinnist nt saab kahte paberitega treenerit endale appi kutsuda.
  12. Palun abi ülakeha proportsiooni viimisel

    Kusjuures Muscle and Fitness Septembri kuu nr-is on :VEEL vingem V-kuju vaid 6 nädalaga 7 lk suht kasulikku ja huvitavat infot ilusa V kuju saamiseks. Ja muide kalkulaator on ju:Good Body Proportions for Bodybuilder nii ,et kui oled bodybuilder!
  13. Ega tühja kõhuga vahest ei ole isugi trennis ennast liigutada.(Isiklik)
  14. Surumise kava postitus-

    Kusjuures ISIKLIK kogemus on selline ,et kui ülal sai ka mainitud et ei viitsi nii põhjalikult tsüklit jälgida ja pole ka kunagi tervet tsüklit läbi teha viitsinud. Igatahes maksimum mis ma olen küll saanud juurde sain kunagi 95 kg- 100kg küll mingi ajaga kuid ,et saada juurde 20kg ja nii siis peaks küll jah seda nii täpselt kava jälgima. Aga kuna ma kunagi siiani kahtlesin üldse selles kavas ja olen siis nüüd kinnitust saanud ,et KAVA tõesti toimib kui ilusti jälgida ja ka regulaarselt trenni teha ja mitte üle ennast treenida siis isegi mõte et ehk peaks proovima ka terve tsükli läbi teha.
  15. Surumise kava postitus-

    Selge! Ja edu ja tänud!
  16. Tühja kõhuga on nagu mega raske tegelikult trenni teha maksimumiga. Aga kui ainult üks kord nädalas siis pole vist lugu. Häh ja mina mõtlesin et tühja kõhuga trenn on vale Noh kui tadlased nii väidavad siis on hea
  17. Surumise kava postitus-

    Okei siis täielikult minu viga! Aga kas see siis töötab nii hästi kui kirjas on sest ausalt öedles ma ise ei ole seda proovinud kuna nii täpset treeningut lihtsalt ei viitsi. Ette Tänades!
  18. Surumise kava postitus-

    Ja täieliku ülevaate ja täpse saab selle lk-t http://ak-blog-01.blogspot.com/2010/01/vene-joutostmine.html
  19. Kava

    Muideks pidin ka ära mainima,et mul oleks mõnele huvilisele kes sooviks oma rinnalt surumise rekordeid mõnusa kavaga veidi paremaks lihvida oleks mul üks super hea kava anda mis on tsükliline ja tsükkel 9 nädalat ja jaotatud raskeks ja kergeks päevaks. Et ma ei hakka niisama kirjutama siis andke teada ja ma postitaks selle kava foorumi.
  20. Kava

    ei saan aru küll mida sa mõtled. Aga asi selles et inimesi on erinevaid ja ma olen piisavalt näinud no selliseid maha tegemisi ja umbes nagu saaksid sõimata kui lisad midagi milles kindel pole. Ning loomulikult kas keegi huvitatud üldse kuna miks ma peaksin trüki vaeva nägema kui mingit kasu kellegile ja huvi pole. Aitäh! Ja tänaseks üritan kava postitada niipea kui koju jõuan.
  21. Kava

    Saab tehtud ja hea oleks ka kuulata mõne kogenud tegija muljeid.
  22. trenn ja muusika

    Päris uimast muusikat ei kuula kuna soovitatakse ikka trennis midagi erksmat ja rütmikamat. Ja tegelikult annab hea muusika kuulamine ka väikse paugu energiat ning ka meelolu viib ülesse:D
  23. Mis valk,tabletid või pulbrid oleksid sis kõige fektiivsemad ja kasulikumad nii lihaskasvule kui ka jõunäidu suurenemisele. Et mida te soovitate siis mul tarbida peale/enne trenni et tuleks korralikult lihast ja jõudu. Treenin ise muidu juba pea et 2 aastat ,kuid kuna esimese aastaga ma sain oa lisakilodest lahti siis sooviksin nüüd ka veidu jõudu ja lihast juurde saada. Trenni teen nii oma 5 korda nädalas kahesed tsüklid ja üks puhkus. Suured tänud hüva nõu andajtele.
  24. Kreatiin

    nii et siis kohv on nii või naa kasulik nii trenni juurde kui muidu`?
×