Jump to content

H2TheO-Z

Kasutajad
  • Sisu loend

    124
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik H2TheO-Z postitused

  1. Biceps vs triceps!

    Ainult õigesti vastanute vahel loositakse auhind.
  2. Tõsterihmad

    Kui Selveri poekoti sangad ära lõigata saab tõsterihmad, mis kannatavad kuni 170kiloni, ise järele proovitud Ise kasutan oma tehtud tõsterihmasid, mis on lühema pikkusega, kui enamus, mis poodides müüakse, kuna klassikalise tõstmise jaoks on nii vaja (saab kiiremini kangist lahti lasta kui vaja jne.) Algajatel ei soovita rihmasid kasutada just sellepärast, et haare areneks. Klassikalist tõstmist tehes pole lihtsalt võimalik rebimise tõmmete seeriaid teha muudmoodi.
  3. Jep, ala populariseerimise lihtsustamiseks ei teeks paha kui oleks lihtsalt sümboolsed piletihinnad
  4. Ah mis asja, pealtvaatajad peavad 250seki maksma? Sorri, aga üliõpilasele on seda natukene liiga palju. Pluss edasi-tagasi piletid, et Malmöst kohale tulla fännama //250seki on mul terve kuu aja trenni raha
  5. Kui tihti peaks trennis käima

    Inimese keha harjub kõigega ära. Kui ei harju siis tuleb surm. Pooldan iga päev treenimist. USA-s resideeruv tõstmise treener John Broz on oma treeningklubi koduleheküljel ületreenimise müütidest pikad artiklid postitanud, aga ma ei viitsi praegu neid üles otsida.
  6. Vend Vähk Peab liikuma!

    Olles just näinud Phil Heathi eilseid olümpia pilte... Aga päris kuiv vorm sul! Rootsis näeb järgmine kuu
  7. Pole tänu väärt! Kopenhaageni Kastrupi lennujaama juures asuvast rongijaama terminalist nr. 3 läheb otse rong maršuudil Kopenhaagen-Malmö-Lund. Hind on orienteeruvalt 15 eurot täiskasvanule, kuid kui on olemas sooduskaardid ning sportlane on alla 26 aasta, siis vist on võimalik pilet soetada ligi 10 euro eest. Selle võistluseni on ligi kuu aega veel, annan Lundi ja Malmö eestlastele teada, ehk saame mingi fänniklubi kokku panna Kui veel küsimusi on võid meili teel pikemalt küsida, sest ma ei loe foorumit just eriti tihti. (hermankaljo@gmail.com)
  8. Väga huvitav juhus Kuna ise kolisin just Malmösse õpingute jätkamise eesmärgil ja Lund asub siit 10 minuti rongisõidu kaugusel, ning muuseas : seal pesitseb isegi üsna palju eestlasi. Nii et peaks vist vaatama tulema
  9. Paljajalu liikumine/treening

    Proovin nii palju paljajalu liikuda kui võimalik, kui kodus viibin siis olen alati paljajalu, ka õues. Soovitan sul lugeda raamatut "Born to run", seal röögib ka suhteliselt palju sellest teemast. //Sellest ohtudest ka natuke, mis sa oma blogis kirjutasid, et ala teravad objektid asfaltil vms. Hõimudel, kes elavad džunglites ja pole kunagi jalanõusid kandnud, on välja kujunenud nii tugev tallanahk nagu tugev saapatald
  10. Kõikvõimas KÜKK

    aka "the pussy-pad" Parem ilma selleta harjutada jah. Ning kõigile, kellel kannad kükkimise ajal maast lahti tõusevad: googeldage dorsiflexioni harjutusi ja tehke neid venitusi iga päev, samuti tuleks abiks, kui spetsiaalsed kõrgema kannaga tõstejalanõud osta.
  11. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    See uus tootevalik on tõesti hea. Söön ise ka iga päev goji marju, kakao ube või nipse, chia seemneid ja macat.
  12. Zyzz & Josef Rakich

    aware since 2008. u jelly?
  13. KAS TÄISKASVANUD INIMENE VÕIB JUUA LEHMAPIIMA?

    gallon on siiski ~4 liitrit. Ja seda on üsna palju
  14. Käevarred

    :Dsaite aru küll kõik, mis ma mõtlesin. Ma ise olen iga päev seda harjutust teinud ja väga hästi mõjub.
  15. Käevarred

    Pane rätik üle lõuatõmbe pulga ja siis võta mõlema käega ühest rätiku otsast kinni ja tee lõuatõmbeid. Tee kõik oma tõmbed jõusaalis topelt-pealthaardega, mitte nii, et üks käsi ühtpidi, teine teistpidi.
  16. Vend Vähk Peab liikuma!

    vend vähk, võistled kuni 80kiloste meeste hulgas?
  17. Õlad kasvama

    haha vabandage väga, aga sellise masina peal treenides küll maagiliselt suuri õlgasid ei saa.
  18. ScottHermanFitness

    sitt mis sitt
  19. Soovib ujumisklubi Eesnahkhiired Ma see musta mütsiga tüüp, kes jäälõhkujat tegi
  20. Head Eesti Vabariigi iseseisvumispäeva!

    Sa oled kõigest väga valesti aru saanud Kaitsetahe on mul suur, ja kui sõjaline konflikt peaks toimuma, olen ma esimeses rinnas rindel. Aga äkki ma soovisin lihtsalt paremat väljaõpet, et ma saaksin paremini kodumaad kaitsta? Ei saa ju niimoodi kohe üldistusi teha. Kas Sa tõesti ausalt julged väita, et Eesti kaitseväes pakutakse parimat väljaõpet ja see aeg seal, ei ole mahavisatud aeg?
  21. Klassikalise tõstmise eraldi alafoorumit pole, nii et ma ei teadnud kuhu seda postitada, aga see selleks. Kas keegi teab mõnda kohta, kust saaks osta klassikalise tõstmise jalanõusid või siis lehekülge, kust tellida saaks? Klassikaline tõstmine Eestis on unustatud ala, terve Eesti peale 100 inimest tuleb kokku?
  22. Sõjaväe komissariaat

    Endal tekkis huvi minna USA mereväkke. Tahtsin isegi liituda NAVY SEAL'idega (Sea Air Land üksus), kuid tegin natuke uuringut ja selgus, et sinna saamise üks nõuetest on, et peab olema USA kodanik. USA mereväes väga head võimalused tasuta ülikooli haridust saada ja palk on ka väga hea. Tavalise mereväega liitumiseks ma mingeid erilisi nõudeid ei näinud. Eesti kaitsevägi tundub suhtkoht mõttetu selle kõrval. Kas keegi oskab infot anda, kuidas lood on USA mereväega ja sellega liitumisega jne, ma tean, et osad eestlased on käinud seal.
  23. pool suurust kuni üks suurus väiksem, kui kahtled, telli pool suurust väiksem, siis paned 2 paari sokke jalga ja olemas
  24. Eesti Politsei MV jõutõstmises - tulemused

    Hea, et sellised tugevad jõmmid politseis töötavad ka.
  25. Sain ammu kätte juba endale tõstejalanõud. Tellisin USA-st ja maksin paar korda vähem kui siis, kui oleks Eestist ostnud. nii et jah Sellised nad on: Täiega head ja mulle meeldivad
×