Jump to content

Milehigh

Kasutajad
  • Sisu loend

    170
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Milehigh postitused

  1. Arnold treenis koguaeg paljajalu.. Nii autoriteetsele vennale ei julgeks keegi midagi selle kohta öelda Minuarust plätumehed treenigu plätudes, absoluutselt ei häiri, peaasi et ei haiseks jalad. Kas vaataksite imelikult kui keegi paljajalu treeniks? Kui jah, siis kas Arnold oli ka teie arust imelik?
  2. Günekomastia

    Tere! Olen 24 aastane. Olen viimasel ajal palju juurde võtnud. Ca 10 kilo. Istuv töö kahjuks. Olen märganud, et rinnad on tänu rasvumisele natuke teistmoodi ning nibud kõrgemad. Väga hullu günekomastiat ei tähelda, rohkem nagu rasvas rinnalihased.. Kas asi võib laheneda kaalu langemisel? Mingeid tükke kuskil ei tunne. Kuskohas need tükid olema peaks güno korral? Rinnanibu alt pigistades ei saa ju sõrmedega aru, kas surud rasva/lihast kokku või tükki? Kas güno võis tekkida tänu rasvumisel vähenenud testosterooni tõttu? Ootaks eelkõige AlanBstardi vastust.
  3. Alkohol

    Tervisevendadel paluks mitte kaagutada... Küsimus siis selline , et kas liiter õlut paar korda nädalas vähendab testosterooni taset? Ja kui palju vähendab testosterooni taset korra nädalas purju joomine? Steroidikasutajatel on selles mõttes hea, et joogu palju tahavad kuna testosterooni 3-4 mehe jagu veres, aga naturaalsetel tiba keerulisem see asi...
  4. Dwayne "the rock" Johnson

    Päris suureks paisunud! Pildid " No pain-no gain" filmivõtetelt nädal tagasi. Juba suurem kui kiiretes ja vihastes.
  5. Dwayne "the rock" Johnson

    Piltide põhjal võiks öelda, et mees praegu sama suur kui Ader , aga pisut kuivem.
  6. Dwayne "the rock" Johnson

    Ma ei teind seda teemat üldse tagamõttega, et näe nüüd süstib ja keemik. Lihtsalt et näidata kui võimsaks läinud. . Tean, et kasutab ja olen suur fänn Tohutult sümpaatne inimene tavaelus ning see mängufilm no pain no gain põhineb tõesti sündinud loost kulturistidest kes seadusega pahuksis. Kahjuks tuleb alles 2013 välja. Marky Mark mängib kõrvalosa. Ega Rock ainult raha pärast raskusi ei tõsta..
  7. Dwayne "the rock" Johnson

    Kuidas see tiim siis lugema peaks? Arvad, et üksi pole võimalik? :D
  8. Kohupiim rosinatega õhtusöögiks

    Rasv põleb paremini kui hommikusöögiks süüa valku/rasva, lõuna valk/ rasv ja õhtusöök(peale trenni) valk ja süsivesik. Süsivesikud õhtul soodustavad und. 5-6 korda päevas pole samuti mõtet süüa, imelik müüt valgutootjate poolt välja mõeldud.
  9. Kohe näha, et Otter on vene reziimi aeg üles kasvanud. Kui keegi soovib end proovile panna ning üritada elus edasi minna siis surutakse see mõte kohe alla. Jõudu teemaalgatajale.
  10. Tervist! Ma olen hommikuti tavaliselt korralikult söönud, kuigi isu praktiliselt null tõustes. Inimene peab ju sööma isu tekkides. Kui teha esimene söömaaeg lõunaajal siis peaks ju loogiliselt keha rasvast energiat võtma ning seejärel kaal langeb? Oleks vaja ca 2-4 kilo rasva 2-3 kuuga ära põletada. Siinkohal ka lisaküsimus Holgerile: Kas IF meetodit järgides- Alustades söömist lõunaaeg, ning mitte pärast kella 20:00 süüa ( 16 hour fast) põleb rasv väga effektiivselt? Eelduseks muidugi see, et selle kaheksa tunni jooksul süüakse oma päeva kaloraaz korralikult täis.
  11. Hommikul söömine/mittesöömine

    Sellega Holgeri osas küll nõustun, et steroidpeade arvamus ei loe midagi, kuna kasutatakse keemilis rasvapõleteid ning testosteroon suurtes kogustes on juba ise hea rasvapõletaja, rääkimata lihaste hüpertroofiast.
  12. Hommikul söömine/mittesöömine

    Kas keha mitte rasva ennem ei hakka närima kui lihaseid... Ei tahaks uskuda, et peale 12 tunnist "paastu" keha kohe rämedalt lihaseid sööma hakkab. See on pigem kasulik proteiini tootjatele, et iga 3 h tagant näksima "peab"?!
  13. Uue fitness.ee foorumi bugilist

    Ei kavatse siin enam postitada kui selliseks jääb. Ennem oli kõik väga ok. Nüüd kõik nii valge,et sööb silmad peast välja. Kuidagi väga algeline foorum tundub eelmise kõrval.
  14. Hr Kiivikas, juhtusin vaatama tantsud tähtedega saadet ja nimelt Pedaja oli seal kohtunikuks. Minu treenitud silm näitas, et ta pisut laiemaks läinud. Pole enam selline piitspeenike. Mäletan blogi eestpoolt, et sa olid teda juhendanud jõusaalis hiljuti? Kas ta hakkas klassikalist (kõik lihased kord nädalas )kava tegema?
  15. pro kulturism

    Arvan , et raha pärast. Kui Mr Olympial ja Arnold classicutel konkureerida tahetakse peab ilmtingimatta ka GH-d manustama, mis pole üldse odav lõbu. Pluss kamaluga teisi " supplemente"
  16. Katsealused siis tegid hoopis Poliquini kava mitte bulli?
  17. Suureks saada on lihtne kasutades supplemente, edasine oleneb kõik raamist milline see välja näeb ... Pole olemas mingeid imelisi treeninkavasi, toitumine ka lihtne. Üks tuttav oli täielik aadu treenimise koha pealt,nüüd kasutab suvalist 4 day spliti ning on kuivem, suurem , soonilisem, kui mina ja paar mu sõpra kes naturaalselt treeninud on. , kasutades paari "supplementi" on see väga lihtsalt ja kiirelt saavutatav.
  18. Biceps vs triceps!

    Kumb on tugevam lihas? Igasugu rinnaltsurumise müstilised numbrid unustage mis tulevad tänu sildadele, särkidele jne. Ning pool tööd teeb ära rinnalihas. Mingi osa loomulikult ka õlg. Räägin isolatsiooniharjutustest. Maksimaalselt hea tehnikaga.. Tavaline hantliga bicepsi harjutus vs kukla taga küünarvarre kõverdamine näiteks. Biceps jääb igatepidi peale ju. Triceps võib olla massilt suurem lihas, aga tugevam kindlasti mitte.
  19. Kaalust alla .

    Archangeli jaoks on tõde vaid see mida ta ise usub. Roheline tee omab rasvapõletus effekti ainult tänu koffeiinile.Antioksüdandina on roheline tee väga hea. Aga minema viskamis soovitus archangeli poolt on küllaltki primitiivne.
  20. Abi kava kohandamisel

    Rinnale täitsa piisab 3 harjutust..... Kui pullover on ebamugav ja õlgadele hakkab, siis ära tee seda. Kõik ei ole õlgadest nii painduvad. Peetakse ka õleliigese suureks vaenlaseks seda harjutust, välismaisest kirjandusest on see silma hakand. Mina näiteks teen rinnale ainult hantlitega harjutusi, märkan paremaid tulemusi kui kangiga. Ära karda, et nüüd kangiga on areng väiksemad ja vastupidi. Ei ole. Tuleb leida omale meeldivaim variant. Selja tegemises samuti eelistaksin hantlit, kuna siis ei saa alaselg nii palju vatti. Tunnetus mul samuti parem hantliga. Jäta üks variant välja, tee seda mis rohkem meeldib. Triitsepsi baasiks võiks olla prantsuse surumine lamades, siis võiks olla plokil alla surumine ning rööbaspuul surumine( kas siis masinaga mis seda imiteerib või teedki rööbaspuul) Jutu kokkuvõtteks: Pead ise eksperimenteerima ja leidma oma eelistused. Kindlat suunda ei ole.
  21. Kõhulihaste tehnika

    Pigem ikka vabalt hoida, aga harjutuse lõpus peaks tundma seda "burn" tunnet, siis on harjutus õigesse kohta läinud.
  22. Biceps vs triceps!

    Foorum ongi arutlemiseks. Igasuguste teemade üles. Miks üldse midagi küsida või postitada? Poolte teemadega polegi midagi "peale hakata". Lihasmehhaanika on huvitav lihtsalt. Lihastugevus on individuaalne, nõustun. Aga kui võtta 25 matsi tänavalt, kes ei treeni, ning panna nad tegema bicepsi ja tricepsi harjutusi, siis sealt koorub välja ka tõde. Niiet siiski saab võrrelda neid kahte asja.
  23. Biceps vs triceps!

    Näiteks bodybuilding.com-is on selliseid arutelusi palju, mis neid kahte lihast võrdlevad! Miks mitte? Keelad vä? Vasta parem küsimusele ja ära lahmi umbes. Kui arutleda ei oska, siis ära postita.
  24. parem õlg jõuetu

    Seda ma kahjuks ei tea.. Ise mainisin perearstile närvi värki, ja saingi neuroloogile. Endal oli jama tricepsi totaalse jõuetusega, samuti sõrmed surisesid.Õnneks läks asi kuu ajaga üle. Oligi tegu närvipitsitusega. EMG testi polnud vaja.Kõik oli tänu kaela kergele venitusele. On olnud juhuseid kui inimene magab käe ära ja saab samuti närv pitsitatud. Enamus siiski kaela vigastuse tõttu. Autoõnnetustel see suur probleem, kokkupõrkel teeb kael äkilise liigutuse ja võidki pitsituse/närvikahjustuse saada. Kõik põhjusel, et kaelast ja kaela diskide juurest jooksevad käenärvid peaajju. Eks vaata mis see õlg teeb sulle. Kui paremaks ei lähe siis parem spordiarstile minna, või uuesti perearsti külastada ja ütledki, et tahad aega neuroloogile. Usun et sul läheb paremaks.
×