Jump to content

Kermo

Kasutajad
  • Sisu loend

    75
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Kermo postitused

  1. Keegi teab kustkohas saab odavalt või odavamalt Fat Burnerit Tallinnas??
  2. Kes on eluaegse poolt?

    Teen lühidalt, ei ole eluaegse võistluskeelu poolt, kuid jh lähenedes asjale sedapidi, et manustab 1,5a edasi, siis võiks see 2 aastat mööduda siiski mingitel hetkedel proove edasi andes, et veenduda, et inimene sel ajal ei tarvitaks midagi keelatut. Ja kui karistusaeg läbi, saaks naasta ja oleks karistus kantud oma teo eest.
  3. Gröön VS Kiivikas

    Külajutt ongi see, kui mõned mitte just kõige targemad hakkavad mingit jura ajama, kas selles on ka tõetera sees või mitte pole oluline, külajutt on külajutt. Ma ei saa nagu aru, mis sellise lolli teemaga üldse saavutada tahetakse? A'la mul sõber nägi, kuidas Mart Laar purjus peaga kuses litsimaja trepil.... Mart tule nüüd ütle, olid see sina
  4. Gröön VS Kiivikas

    See on siiski sporditeema foorum, külajutte ja mõtetut mula võib kuskil mujal ajada. Ise ei saa aru, et natuke rumal oled?
  5. Vastaks siis nii: 1. Olulist massi muutust ilmselt ei toimu, kõik sõltub ju ikkagi toitumisest. 2. Julgeks võita, et 3x nädalas ja kuu aega tehes, treenid üht lihast ju ainult 4x Seega võiks ikkagi kuskil 8-10 nädalat kestus olla. 3. Piisab, kuid parem oleks 4x käia, siis saab ka midagi 2x nädalas teha näiteks mahajäänut lihast. 4. Ei saa täpselt aru, mida mõeldud, aga ilmselt, kui mingit uut tsüklit hakkad tegema võidki mingeid harjutusi muuta, et rutiinseks ehk ei läheks. 5. Jah, kindlasti, lisaks sellele on jõutsüklil hea tarbida mingeid nö jõudu andvad tooted. (Poes Spetsiaal toodete all) 6. Kindlasti kasvab.
  6. Greta Reisalu - trekisõidus kuld!!

    Palju õnne ka minu poolt, tubli oled !!!
  7. kas keegi on proovinud? Nitrix

    Olen proovinud ja jäin tootega rahule, kuigi pole rohkem proovinud. Kui sellist suht kallist toodet proovida, pead olema ka valmis selleks, et kinni pidada ka suht rangetest muudest asjadest, nagu treening, toitumine ja puhkamine. See tähendab siis seda, et pead mingi (ca 2 kuud) tsükli korralikult läbi tegema, muidu ei ole ka sellel kallil tootel suuremaid tulemusi, kui nagu oli ja ei olnud toime. Tegu on siis ühesõnaga kuuriga, mille peaksid võimalikult korralikult läbi tegema. Lihtsalt proteiini või taastajaid võid alati peale trenni võtta ja ei juhtu suurt miskit, kui trenn vahele peaks jääma või muid selliseid nö apsakaid, aga Nitrix on ikka toode, millega soovitakse saavutada kindlaid tulemusi, mis lihtsalt trenni tehes ja proteiini süües jäävad ehk tulemata, seepärast peag treeningreziimist kindlalt kinni pidama. Ühesõnaga kõik muu peab paigas olema! Muidu julgen soovitada seda toodet. PS! Ka tarvitada võiks siis täpselt nii nagu tootekirjeldusesl kirjas!
  8. Mida reisil süüa?

    Mida soovitate siis süüa pikemal reisil olles, kui ei ole võimalik nö tavatoitu süüa. Mida kaasa võtta, mis kannataks lennureisi ja vahemaandumiskohas saaks järgmist lendu oodates rõõmuga nosida? Kõik vastused teretulnud... (arvestama peaks siis, et toit ei tohiks kergesti riknev olla )
  9. Mida reisil süüa?

    Seda, et batoone olen juba ise ka mõelnud, aga siiski nad sihukesed magusad ja kui tuleb ikka natuke pikemalt aega veeta kuskil, kui ainult 1-2 söögikorda, siis ei tahaks ju neid batoone ka närida. On kellegil veel mingeid häid ideid? Mingit suitsukana vms...
  10. Tere kumaba valida kas HT-R või AC-C

    Kui küsimus seisneb selle, et kumba valida ei saa ju mõlemat pakkuda. Ilmselt ta valikski mõlemad, aga pole raha või mis iganes põhjusel ei ole ehk võimalik. Aga õige valik oleks kindlasti HTR, sest ACC on siiski natuke teine asi, mida tarbitakse enne trenni lisatoonuse saamiseks, mitte midagi lisaks tarbides, pole ehk erilist efektiivsust. Aga HTR sisaldab häid komponente nii jõu näitajate, kui ka lihaskasvuks.
  11. BRUTAL FX

    Mina olen proovinud, ma üldiselt olen päris palju trennieelseid jooke tarbinud. Kuna ma vahetult ennem ( enne trenne) võtsin BSN NO IXPOLDEt, siis läksin sellele üle ja see mõjus tugevamini. Üle ei tohi üldiselt doseerida, pärast on kaua sihuke südame puperdamine jne... Ma ükskord panin korraliku kulbi ja võtsin veel 2 või 3 kofeiini tabletti ka sisse, siis oli hull olla küll, kartsin et " keps läheb kotti" A muidu soovitaksin, ise plaanin nüüd proovida TRÜCKi. Ära siis alguses kindlasti üle 3/4 mõõtekopsiku võta.
  12. Kes tahab rohkem rinnalt suruda!

    Mis sul nende surujate varustuse vastu nii isiklikult on? Ei ole ju mõtet koguaeg iroonitseda? Tore ju, kui tahetakse ikka rohkem suruda ja püütakse leida huvitavaid materjale ja õpetusi selle kohta...,
  13. Et siis pealkirjas kõik ära öeldud, ei tea millest selline asi? Tund, kuni poolteist on halb olla ja süüa ei taha, peale seda, kui olen kuidagi söögi sisse ajanud, hakkab parem. Keegi oskab kommenteerida või on samasuguseid juhuseid?
  14. FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!!

    FAST- Ja vaadake milline käsi!!
  15. 150?

    Tere, oleks huvitatud ka lamades surumise kavast, et tõsta maximumi, mis hetkel on mitte puhtalt 120 kg. Tänud. Cera@hot.ee
  16. Vahet pole ju, las proovib, kui tahab. Tundub, et siin kirjutajatest pole keegi seda kasutanud ja ei oska konkreetse toote kohta midagi rääkida, muud midagi...
  17. Kas vastab tõele???

    Jälgi inimese blogi, siis tead, kas on tõsi või mitte... Mis sa siis arvad, et tegemist on filmitrikiga we?
  18. Jõu suurenemine

    Kas on reaalne, et treenides, kaalu langetades jõunäitajaid suureneksid? Ehk siis, kui treenin ja toitun nii, et mu kaal pidevalt langeks, kas samal ajal on ka võimalik jõudu juurde saada?
  19. tallegg

    Näiteks Rimist, hinda peast ei tea aga 25.- saab kätte küll.
  20. venitus seeriate vahel

    Olen ka siiani venitanud seerjate vahel seda lihast, mida parasjagu treenin, on endal´gi tekkinud kohati küsimus, ons see õige või mitte? Tõde huvitaks ennasti...
  21. Jõu suurenemine

    Hea vastus... No mis seal ikka ise arvata, kui kaalud nt. 100kg ja surud rinnalt 140kg, siis kaalu langetades 90kg-le ei suuda enam 140kg surida, rääkimata suurematest numbritest, ons siis nii???
  22. Nitrix 180 tbl

    Tundub, et hetkel ei ole, muidu oleks ka veebilehel näha....
  23. Mure käega..

    Selline asi, et kunagi sai odaviskest õlg ja küünarvars valusaks visatud ja nüüd trenni tehes annab koguaeg tunda, eriti õlg, mis segab surumisi. Valu pole küll teab mis suur ja terav, aga halb on ikka ja ei julge suuremaid raskusi kasutada. Valu ise on selline umbes nagu peale korralikku õlatrenni järgmine või ülejärgmine päev on õlg. Tavaolekus polegi tegelikult tunda, aga trenni tehes on asjalood halvad. Ei taha kohe arsti juurde ka tormata, kuna väliselt ei ole ju midagi aru saada ja ei tundu eriti tõsine probleem ka olevat hetkel, lihtsalt oleks huvi teada, kas kellegil on midagi säärast kunagi olnud ja mis on aidanud?
  24. Mure käega..

    Jah, see vastus on kõige õigem ka minu arvates, ega spordiarst pole ka imearst ja kui vaevused on ainult teatud tingimustel tunda, siis ta soovitabki mitte tegeleda valulike tegevustega jne... Samas peaks ju ka ikkagi kuidagi arusaama, kas on lihase venitus, rebestus või on liigesevalu... Mul endal tundub, et oleks nagu ikka venitus.... Loodan, et läheb ikka tulevikus paremaks...
×