Jump to content

argoll

Kasutajad
  • Sisu loend

    258
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Koik argoll postitused

  1. Teistmoodi fitness, või Olegi blogi

    Järsku oli 160?
  2. Vale tehnika ja suur tuhara lihas

    Eeskükk on ikka nelipea jaoks - vastasel juhul ma võiks väita, et biitsa harjutused on head õla jaoks A.
  3. Sellisel juhul ei ole Sul mitte midagi vaja. Punkt. A.
  4. Hakka kükkima, mis seletad seal Võid paljalt ka teha A.
  5. Tegin ka oma kükid romantilise rohelise taustal nagu kaks eelnevat postitajat. BW on 75kg. Esimene 1x145 ja lõpus 5x120kg. Loodame, et piisava sügavusega. Olge moodsad!
  6. Konservi toiteväärtus (aidake hinnata)

    Ma kohvipaksult ennustan, et 600-700kcal. A.
  7. Enforcer'i blogi

    Ja peale selle, läheb enamus tuharasse - nelipea saab tunduvalt väiksema koormuse. Ahjaa, alaselg suru pinki kinni, kui tahad ikka jalga treenida. A.
  8. Kaalust alla 181cm/115kg

    Kui Sa trennipäeval ( sõidad rattaga 20-30km ) ja sööd 2400kcal, siis jookseb Sul küll varsti kõik kokku. Trennipäeval alustaksin mina ka sealt 3000kcal ja ternnivabal 2400. Ma sügavalt kahtlen, et 27a mehel nii kehv ainevahetus on, et peaks alustama näljapajukiga. Kui selle kaloraaziga kaal ei lange, siis on viga küll matemaatikas A.
  9. Martinkink blogi

    Vahel on lahe lugeda, kuidas 1.70 mees ütleb pea 2m mehele kuidas treenida või mitu kordust seerias teha ja kui kaua täpselt puhata. Võtab muigama A.
  10. SKG transformation journey

    Ma ei mäleta, kas see oli Karl Lagereld või keegi teine moegurmaan aga sõnda olid kuldsed: "See on elektrooniline eneserahuldamine" A.
  11. Kükid

    Eks nii on jah, et kellel reaalset kogemust ei ole, siis need postitavad juutuubi klippe. Tõstekingad tuleks ka ära keelta. Mis veel? Maailm on hukas A.
  12. Kükid

    Kui reieluu on pikk, siis ongi see raskendatud. Pane kandade alla pisemad kettad ( ca 2 cm ) ja proovi siis. A.
  13. Olimp Team - Tatjana Kurilova

    Aga kunas siis veel? Siis, kui 70 oled? Uskuge mind, kui kellegi Teise moraalitundlikuse järgi elama hakata, siis jääbki siin elus kõik tegemata. Ilus inimene, miks mitte? Tuld! A.
  14. Jõusaalide arvustused

    Huvitav on see, et räägid siin kappide "suurusest" aga jätad kõige tähtsama mainimata - tegemist on väga korraliku raskejõustiku saaliga, kus on olemas tõstepõrand ja korralik Eleiko varustus. A.
  15. SKG transformation journey

    Ma ise ostaks vb Reebok Crossfit Lifter Plus - http://global.reebok.com/M43655_570.html .Kannakõrgendus on 0.75, mis vb mõne jaoks on natukene palju aga välja näevad küll väga edevad. PS:Lifter Plus on rohkem OLY king aga vb vaadata ka lihtsalt Lifter - http://global.reebok.com/M40703_570.html A.
  16. Alatõmme trenazööril

    Uhh, miks mul on küll tunne, et Sa pole neid kahte harjutust üldse teinud.Võrdle kas või nende kahe video hantli tõmmet - Siimol ikka ülihea lailihase venitus. A.
  17. Priibe Blogi

    Sellised kaks kärbest ühe hoobiga harjutused mõjuvad erineva nurga alt erinevalt, kuna iga indiviidi skelett on erinev.Sa pead ise tunnetama, mis on Sinu jaoks see õige ja keegi ei saagi öelda, et tee "just nii".Kui Sa tõmbad selle otse näo peale, siis töötab kõige rohkem trapets - SKG teeb seda teise nurga all ja selline lähenemine kaasab rohkem õla tagaosa. A.
  18. Ansjuu- blogi

    Mitte täitsa ilus, vaid suht ideaalne A.
  19. Ansjuu- blogi

    Mina isiklikult jätaks õlapressi, hantli tõsted küljele ja lisaks valiks ühe õla tagaosa harjutuse.Kui Sa oled algaja, siis soovitaks õla tagaosa mõnel spets masinal teha, sest hantlitega on alguses suht keeruline seda tunnetust saavutada. A.
  20. Kui Sa seda pilti vaatad, siis sellel tütarlapsel pole ka sinna midagi sisse panna aga välja kannab need ülihästi.Kui Sa ennast suvalistes liibukates hästi tunned, siis need on ainult kirss tordil A.
  21. Alakeha ilusaks

    Tegelikult Sa oled väga tubli ja paljusid asju tulebki siin elus teha tunde järgi.Seoses Sinu lausega tuli meelde CT Fletcheri repliik, mis kõlas nii: No matter what, cause I hate complainers and I hate criers … if I could come in here with a metal valve implanted in my chest, taking 10 different medicines just to stay alive every day and do my workout, you have no excuses. A.
  22. Alakeha ilusaks

    Ma siin mõtlesin, et inimestel on ikka huvitavad probleemid - mõni võitleb raske haigusega, mõni kasvatab viite last üksinda aga näedsa - mõnel on säär 2mm üle normi Sa võiks mõnda huvitavat raamatut õhtuti lugeda, kui muremõtted sääre peale koonduvad A.
  23. Rohkem sporti, suurem kaalunr.

    Ütleme nii, et siin on ikka väga suur vahe.Sinu pikkuse/kaalu suhte juures ei olegi kaalu langetamine 30a. naise jaoks enam lihtne.Eks geneetika ja vanu mängivad ka siin suurt rolli.Pealegi pole Sa ühtegi tõendit siia esitanud - peale selle, et MA TEEN KÕIK ÕIGESTI! A.
  24. Jep, kes arvab, et on "kastreeritud rott", siis tema jaoks see sobib - ülejäänud peaks kasutama teaduslikult tõestatud versiooni, mis on squat! A.
  25. CROSSFIT Tallinnas!?

    Ma kohtusin ühe venelasega NY ja kulmu õmblemine ( kukkumise tagajärjel ) kolme pistega maksis 3k taala.Ise maksis 10% kohe sulas ja kindlustus maksis ülejäänud. A.
×