Jump to content

Mumm22

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Mumm22 postitused

  1. Tere armsad tegelased Mul on käsil üks tõeline müsteerium seos kaalu alandamisega. Kuna mul endal on mõistus otsas siis ehk oskate teie mind aidata. Ma kaalun hetkel 87 kg ja pikkust on 168 cm. Igaks juhuks mainin, et mul on ka kilpnäärme alatalitlus. Alates 2009 aastast olen kaotanud kokku 25 kg. Ilusti aeglasel ja tervislikult toitudes. Samuti tegin regulaarselt trenni 2 korda nädalas( tennis). 2011 aastal jäi aga mu kaal seisma. Esimese asjana suurendasin treeningkoormust, sest keha oli ilmselt selle koormusega juba harjunud. Lisasin spordiklubi rühmatreeningud nagu Corefunks,Stepfunks ja KõhtTuharSelg( lihas ja vastupidavustreeningud). Trenni teen nädalas kokku keskmiselt 3-4 korda ( 2 tennist ja 2 rühmatrenni). Sellises tempos kuskil 4kuud. Kaal ikka sama. Kõigub siin 85-89 vahel aga keskmine on 87. Nüüd toitumisest. (Joon vett keskmisel 1,5-2l päevas) Menüü: Hommik: Kaerahelbepudru moosiga/ Toorsalat kanaga/ võileib ( ilma võita) lahja singiga ja hapukurgiga+lahja majonees Lõuna: Lahja Caesari salat kanaga/ kapsa-seemnesalat suitsukanaga/ühepajatoit kanaga/ 1pannkook lihaga ning värske kapsasalat, kohupiim või 2 sokolaadikommi Vahepala enne trenni ( 2h): kohupiim/ suitsukana kodujuustuga, üldiselt söön seda, mis lõunast üle jääb Õhtusöök: ühepajatoit kanaga/ seljanka/ bors/ Supid hapukoorega Liha söön ainult koos toorsalatiga. Kala ma ei söö. Minu nõrkus on igasugused kastmed nagu lahja majonees ja thousand island kaste, kuid mõistuse piires. Samuti ma söön päevas ikka 2-3 sokolaadikommi Keskmine kaloraaz päevas tuleb kuskil 1600-1800 kcal. Kuna mul on olnud toitumishäired siis igasugused äärmuslikud meetmed mulle ei sobi.Seega on mul päevane menüü kujundatud nii, et otseselt endale midagi ei keela aga päevane kaloraaz ei lähe ka väga kõrgeks. Kui ikka tahan kommi siis söön ka Eesmärk oleks veel vähemalt 20 kg maha võtta. Kui tei teil on viitsimist ja tahtmist, siis palun kirjutage mida ma valesti võiksin teha. Kas mu toitumine on ehk liiga ühekülgne või olen hoopis valed trennid valinud! Vahvat päeva!
  2. Kas nüüd ehk leiaksite aega ka minu murega rinda pista!? Või ma üldse ei saa siit asjalikke kommentaare?
  3. Pean nutridatas toitumispäevikut ja võtsin sealt välja süsivesikute, rasvade ja valkude osakaalu minu igapäevases toitumises. Süsivesikuid % Rasvu % Valku % 1) 36,6 - 43,3 - 20,1 2) 37,6 - 43,7 - 18,6 3) 23,2 - 57,6 - 19,2 4) 41,6 - 21,7 - 36,7 5) 29,8 - 37,4 - 32,8 6) 19,4 - 39,9 - 40,7 Viimasele kolmele on lisandunud ka Dietmix jook. Kaal ikka vapralt sama Oleksin tänulik kui asjatundjad kommenteeriks! Vahvat nädala algust Teile.
  4. Tere Arvake ära mis minu kaalunumber vahepeal teinud on..........mitte midagi pole muutunud Täitsa hulluks ajab juba! Käisin organismi diagnostikas mõõtmas palju mul siis rasvaprotsent on. Nagu eelpool mainitud siis kaalun kuskil 86 kg, rasvaprotsent oli 41,3, rasva kogumass 35,6 kg.Natuke naljakas oli see, et mul on paremas käes ja jalas oluliselt rohkem lihast, mis tuleneb ilmselt tennisest. Rääkides nüüd söömisest, siis proovisin oma päevast kaloraazi suurendada. Päevas tarbisin umbes 2000 kcal kanti. Loodetud kaalukaotust aga ei järgnenud ka selllele muudatusele. Katsetan siis edasi. Ilmselt seda nüüd heaks ei kiideta aga proovin järgmist. Päeval söön kana, juurvilju, kodujuustu,tuunikala, muna ja üldse kõike sellist, mis sisaldaks vähe süsivesikuid ja häid rasvu. Trennipäeval ( nädalas kuskil 4-5) aga enam õhtust ei söö vaid joon Dietmix jooki. Mul millegipärast sisetunne ütleb, et see hiline söömine peale trenni sobi mulle kohe üldse(tavaliselt 20.00 ajal) Nädalakese proovin ja siis vaatan, mis saab. Eesmärk on ikka juuliks 7 kg maha saada või siis vähemalt rasvaprotsenti vähendada....kuskil 38 peale ehk?! Üks naljakas asi veel...mul talje on 5 kuuga vähenenud kuskil 4 cm aga puusaümbermõõt on ikka sama. Kas see on loogiline?
  5. Veresuhkur on täitsa korras. Kui mul olid söömishäires siis kippusin tõesti kõikuma äärmusest äärmusesse aga need ajad on möödas. Juba aastaid olen tegelikult söönud täisväärtuslikku toitu. Sellest ka 25 kg kaalukaotust. Ma hakkan nüüd katsetama seda, et söön rohkem ja üritan teha ka rohkem trenni. Kuigi ega üle 5 korra nädalas vist väga ei õnnestu. Lisasin oma treeningkavasse ka jooksmise. Ohh kuidas mulle niisama jooksmine ei meeldi aga tervise nimel olen valmis ära kannatama-ehk hakkan seda veel nautima Jorsik- võtan samuti L-türoksiini asendusravina. Mida sa siis oled mõelnud veel proovida? Ometi ei anna sa ju alla Mina küll ei anna. Kuigi oleme ausad, kui ikka rassida jõusaalis, piirata toitumis ja seejuures edusamme ei ole märgata-ajab ikka närvi küll. Eks olen minagi käega löönud...nii mõneks päevaks. Siis hakkab jonn minus võimust võtma...kuidas ma ei saa...teised inimesed on ju saanud ....ega ma mingi hädapätaks ei ole Vahvat sõbrapäeva
  6. Jummel...veel rohkem trenni kui 4 korda nädalas Kiudainete ja valgukoguse suurendamisega olen nõus. Olen proovinud kosmonautide dieeti. Pidasin vastu kolma nädalat, kaalukaotust umbes 5kg. Süsivesikute osakaal oli väga väike ning peale kolme nädalat hakkas aga see mõistusele. Nagu ikka, et kui miskit on keelatud siis seda rohkem sa seda ihaldad. Ühest asjast ma ei saa aru. Kas siis minu puhul see ei toimi, et söön vähem kui päeva jooksul kaloreid kulun ja kaal langeb?
  7. Jah ma kaalusin kõik üle
  8. Archangel- selle peale nüüd poleks küll tulnud, et ma liiga vähe söön. Üldiselt ju soovitatakse kuskil 1200 kcal süüa. Milline on sinu arust normaalne kaloraaz millega peaksin katsetama? ROtter- see kaloraaz on üsnagi täpne, sest täitsin toidupäevikut sellises kohas nagu nutridata. See programm näitab ka väga täpselt milline on rasvade, süsivesikute ja valkute osakaal toidus. Mul kõikusid vahekorrad umbes sellises suhtes: süsiveskud 30, rasvad 40, valgud 30.
  9. Ma võtan klipnäärme alatalitluse kompenseerimiseks iga päev rohtu.Varsti on uus kontroll aga viimased analüüsid näitasid, et kõik on korras.Loen kindlasti kohe ka su soovitatud materiali. Tänan kommentaari eest!
×