Jump to content

Kask

Kasutajad
  • Sisu loend

    512
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Kask postitused

  1. Seda viimast olen ka kuulnud, kuna Kai lõpetas lepingu MuscleMedsiga ja ajab nüüd oma toidulisandifirmat - Dynamik Muscle (http://www.dynamikmuscle.com). Samas on jube kahju seda kuulda, sest ta vorm oli paar nädalat tagasi ikka väga võimas ja väga sümpaatne inimene. Sealjuures olen ka lugenud seda, et ta ise ütles ei, kuna ta ei saanud oma Dynamikuga Olympia Expole putkat... Krt teab siis. Nagu ta videos ütles, et on palju millest ta rääkida ei saa - palju spekulatsioone tänu sellele.
  2. 100 kilogrammilt 150 kilogrammile...

    Vabalt võid ära teha selle. Päris ebatavaline soov iseenesest - sellest 30kg´st max oleks ehk paar kg lihasmassi. Kui unistad Ronnie Colemani või Markus Ruhli vormist, siis see on utoopia.
  3. Selle ajaga iseenesest on täiesti reaalne, et vaeva nähes ja treenides oled suuteline need ära tegema lõpuks. Alusta nt nii,et teed 4-5x päevas nii palju kui jaksad ja siis iga kord püüad rohkem teha. Ära anna alla
  4. suvised hinnad

    Vb jah suuremad ketid suvel odavamalt ei tee, aga väiksemad klubid üldjuhul pakuvad soodustusi. Gymlecos peaks ka suvel soodsamad hinnad olema lisaks eelpool nimetatutele.
  5. suvised hinnad

    Paraku jah Tallinnas on üsna kallid hinnad. HC Gym ja Zelluloos ilmselt kõige odavamad. http://spordiklubi.zelluloos.ee/hinnakiri/ www.hcgym.eu
  6. 1 vs 2 või rohkem trenni lihasgrupile nädalas

    Ise olen ka viimased 1,5 aastat nii treeninud, et 2-3x nädalas keha läbi ja areng parem, kui 1x tehes. 3x tehes peab ainult targasi plaani paika panema, et kava kokku ei jookseks, st raske (100%), kerge(80%) ja veel kergem päev(50%) nt vms.
  7. SKG transformation journey

    Ise kasutasin kodukoha jõusaalis samamoodi rööbaspuid kükkimiseks. Ajas(ajab siiani) asja ära.
  8. Paar tuttavat on varem üle lasknud seda ja pole mingit karistust ega trahvi saanud.. Suht ebanormaalne, et nad tagasi lükkasid selle. Kindlasti tasub vaidlustada otsus ja selle baasil siis pärast vaielda vms ja samas mitte ülemõelda, sest nad on arvestanud sellega, et paljud ei tule ja kutsutud on suure ülekattega.
  9. Karl Lemani poksiklubi

    Kas on kellelgi äkki infot, palju kuumakse olla võiks?
  10. Palju vanust on? Tee rahulikult trenni edasi, 2-3 aasta pärast on tiptop. Kahjuks ei kasva lihased üleöö. See tagumiku ja jalgade jutt.. Sorri, aga päris huumor. Kunagi loed seda teemat ja naerad.
  11. Intermittent fasting

    Ise tegin 2 nädalat enne jõule seda. Töötas erakordselt hästi. Jätsin oma söömisfaasi 4-6h sisse ja fastisin enamik päevad 20-24h. Rasv põles megalt. Kaotasin praktiliselt 3kg selle ajaga. Käisin trennis ~ lõuna ajal tühja kõhuga ja trennid olid väga viljakad ja tugevad. Jõudu kaduma ei läinud. Täheldasin seda, et iga 2-3 päeva tagant oli vaja nö suuremat laadimist, sest muidu tõmbas oleku väga tühjaks. Tähelepanek oli ka kooli suhtes - hommikul näljasena oli vaim teravam ja keskendumisvõime parem. Kokkuvõttes minu arvamus, et sobib lühikeseks perioodiks kaalu langetamiseks, aga pikemaks ajaks kui nt kuu ise ei kasutaks seda. Intermittent fasting - google järgi sis vahelduv paastumine ja eks ta suht nii on ka. Edit: Üheks suuremaks boonuseks selle süsteemi puhul oli see, et söömisfaasi ajal sai ikka väga korralikult kõhu täis söödud ja ei pidanud muretsema kalorite jms pärast. Kui muidu dieedi ajal a´la 2000kcal, siis sellega võis vabalt 3500kcal süüa ja isegi rohkem.
  12. Eesti spordiklubid

    Tere Seoses kooliga viin läbi uuringut Eesti spordiklubide kohta. Oleksin väga tänulik, kui saaksite mind veidi aidata ja täidaksite küsitluse. Küsitluses on 10 valikvastusega küsimust ja see võtab vähem kui 5 min aega. https://www.surveymonkey.com/s/XVD6FQX Ettetänades
  13. Eesti spordiklubid

    Suur tänu kõigile kes siiani vastanud on! Tõstaks veel korra teemat. Saab ehk veel mõne vastuse juurde.
  14. THE Olympia weekend 2013

    Cutleril see biitsa teema ka ju.. Kas synthol või vigastus - igatahes ei näe see enam päris õige välja. Eks näis kuidas laval paistab.
  15. Silvar Rückenberg 30 - PALJU ÕNNE!

    Palju õnne!
  16. Silvar Rückenberg

    Super, super, super! Sügav kummardus ja jube hea meel on, et suutsid läbi selle teha! Kuidagi nii positiivne õhkkond on kogu selle ettevõtmise ümber olnud - ise ka terve aja kaasa elanud. Nägin teid jõelähtmest mingi 1km edasi, istusite autos parajasti. Head taastumist
  17. Silvar Rückenberg

    Üldjuhul on kulturismi harrastavad inimesed siiski üle keskmise suure tahtejõuga ja ma olen enam kui kindel, et need, kes ütlesid, et läbivad terve distantsi, selle ka läbivad. Väga huvitav jälgida, Edu ja tugevat vaimu!
  18. Raskustega lõuatõmbed

    Ise kasutan hüppenööri - paned kahekordselt ja kannatab ikka väga suuri raskusi. Lõuatõmmetel kui ka rööbaspuudel surumisel.
  19. Hästi, täiesti jälgitav.
  20. Uus "revolutsiooniline" tõstekang

    Kükkides vb ergonoomilisem kui tavaline kang. Teistes harjutustes tundus, et saab intertsi ära kasutada. Edit: Seal videos rääkis, et saab taastusraviks kasutada. Stabiliseerivate lihaste treenimiseks jms.
  21. Kunagised kulturistid enne ja praegu

    Dorian Yates kunagi: Dorian Yates nüüd:
  22. Kunagised kulturistid enne ja praegu

    Kui see polnud naljana mõeldud, siis Samir Bannout näeb välja hetkel tegelikult selline See seal pildil on Andreas Cahling. Ta on see nn heas vormis jõuluvana. Võistles Masters Olympial ka. Kunagi oli ta selline:
  23. Kyäni

    Ise ei kasuta, aga peres kasutatakse küll. Väike õde oli väga tihti haige. (~2 päeva lasteaias - nädal aega kodus) ja siis mõtlesime, et proovime. Tundub, et asi aitab, sest nüüd oli ta 3 kuud järjest terve ning alles nüüd põdes mõned päevad. Isa kiidab samamoodi. Edit: Kyäni sunrisest käib jutt.
  24. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    Schwarzenegger'i biits istudes peaks vist olema keskendunult kõverdused (inglise keeles concentration curls).
×