Jump to content

erxs11

Kasutajad
  • Sisu loend

    614
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik erxs11 postitused

  1. Lisaks karatele on Marius ka poksi harrastanud ca 7 aastat. Selle ajaga peaks päris korralik stand-up mehel olema. Eks saab näha, kas suudab endale mingisuguse groundgame ka arendada. Muidugi sellise jõu ja kaalu juures on GNP-d päris hea teha. Bob Sappiga pole mõtet neid võrrelda, Sapp on.....memmekas Mariuse kõrval.
  2. Surumissärk

    Pole ise kunagi surumisvõistlusi vaatamas käinud ja sooviks teada palju selle surumissärgi kasutamine siis juurde ka annab?
  3. Toidulisandid pudru sisse!

    Ükski pulber ei asenda täisväärtuslikku toitu. Eetika üle pole selles teemas mõtet eriti vaielda. Jõudu!
  4. Naise ideeal vorm

    Ilu on vaataja silmades, nii et......
  5. MMA poistele ka siis film valmimas

    Padrooon
  6. MMA poistele ka siis film valmimas

    Kas selle Honori kohta on kellelgi saiti, kust alla laadida?
  7. MMA poistele ka siis film valmimas

    Tyson tahab filmi teha, kuna võlad kaelas PS: Will Smith tegi väga korraliku rolli Alid kehastades
  8. Система

    Eks üldjuhul kipub ikka olema nii, et parim ala on see, millega ise tegeled. Raske on aga objektiivselt hinnata mõnda muud võitluskunsti, kui sa sellega tegelenud ei ole. Igal alal omad plussid ja miinused Näiteks sõjaväes oli meil selline kirev seltskond, kus leidus poksijaid, karatekasi, muay ja kicki harrastajaid. Poksijatel tõmbas üldjuhul siis juhtme kokku, kui jalad mängu tulid jne. Üks kung-fu vana oli ka seal, kes tegi matil üksinda olles eriti hulle asju, aga kui sparri tegema hakkas, sai ruttu löögid sisse ja hiljem selgus, et nad kontakti ise trennis ei laskunud Minu arvates leiab tark mees igast alast parimad elemendid ja siis suudab neid rakendada, nii püsti kui ka maas.
  9. "Fight violence with violence" ei ole just kõige targem mõte minu arvates. Kindlasti on olukordi, kus rusikate käiku laskmine on õigustatud aga enne peaks mõtlema, kui tegutsete. Loomulikult olukorras, kus keegi kasutab vägivalda sinu pere, sõprde või sinu enese kallal on sul õigus kaitseks. Seda nii verbaalselt kui ka füüsiliselt. Seda ei saa aga nimetada vägivallaks vaid enesekaitseks. Ise ma ei mäletagi, millal oleks pidanud trenni väliselt kedagi lööma. Enamus kaklusi toimusid keskkooli ajal ja tavaliselt olid mõlemad osapooled tarbinud ka vägijooke.
  10. Peksa saamine

    Njaaa...mul ka ühed tuttavad käisid vanasti pidudel eesmärgiga rusikad valgeks saada. Seni laamedasid, kuni ühel heal õhtul sattusid samasuguste vendade peale - erinevus ainult selles, et võõrastel olid lisaks rusikatele ka noad kaasas. See viis päris tõsise peahaavani ja peale seda ei tahtnud enam poisid kaua käsi rusikasse panna. Ise olen kunagi, sõbraga koos, hommikul vanalinnas sattunud olukorda, kus 7-8 venelast lihtsalt lambist meid nö "ümber piirasid" ja siis mingit jama hakkasid ajama. Seal olid ka paaril vennal noad juba peos. Kui aus olla, siis sel hetkel oli mõte see, et ühele pikki molli ja siis jalad kõhu alt välja. Õnneks midagi hullu ei juhtunud ja nad rahuneisd ise maha. Parim nõuanne oleks see, et vältida kahtlaseid kohti ja kahtlaseid inimesi. Kui aga kõik muud võimalused kadunud, siis lüüa nii, et ühest löögist piisaks. Peace
  11. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    ENGLAND RUUUUUUUS!
  12. Biolabi toidulisandid

    Kui 3 nädalaga võetakse juurde 10kg puhast lihast siis võetakse valguga koos ka muid keelatuid aineid, või siis on kõvasti lõviliha söödud kõrvale. Isiklik arvamus aga shake kohta on selline, et korra päevas on piisav ja siis peale trenni. Jõudu.
  13. Jõusaaal ja kanep!

    Anna lollile pliiats ja loll kirjutab, anna lollile klaviatuur ja loll kirjutab. Selline mulje jääb mõndasi kommentaare lugedes.
  14. Mis klubides käite?

    Arcticus
  15. Maga kaineks ennast. Selle aja peale oleks hr Tokko juba ammu hakanud oma nime puhastama laimust, kui antud kirjutise oleks postitanud keegi teine. Kohus? Kas on vaja just kohtusse minna, et sellele loole lõplik lahendus saada? Vaevalt küll. Pigem ongi just nii, et huvitab just see, mida öeldi SIIN foorumis, sest nagu enamikule teada ei ole kulturism just rahvasport ja kogu see arutelu jätab 99% eesti rahvast külmaks.
  16. ei taha si*asti öelda, aga loe enne teema läbi, kui midagi kirja paned. Tokko tunnistas ise üles, et pakkus aineid.
  17. Patu kahetsemine ei muuda pattu olematuks. Eriti, kui eelnevad aastad on teiste peale hoogsalt viibutatud.
  18. 50 postitusest on 10% täiesti loetavad ka. Fakt on see, et Tokko tunnistas üles, et andis keelatuid aineid. Minu arvates on ainus õige ja aus tegu lahkuda alaliidu juhi kohalt. See, kas Ott midagi tarbis ja kui tarbis, siis mida, ei ole leidnud tõestust. See fakt ei muuda aga olematuks härra Tokko tegu. Eks igaüks teeb nii nagu õigeks peab. Mina leian, et selline inimene alaliidu juhiks ei sobi. Palun väga bännige, sõimake või mida iganes veel. See on MINU arvamus.
  19. Esimene hädaline...

    Järgmine kord Arnold, palu, et ka kirjutaja oleks suht kaine. Aga eks sellel ole tõsi ka taga. Üha enam tekib selliseid postitusi, kus soovitakse teada kõike, ise selle jaoks mitte midagi tegemata. Ma mäletan, et kui ise kunagi treenima hakkasin siis oli ainsaks õpetajaks kehalise kasvatuse õpetaja kelle õpetussõnad olid umbes sellised: "Nojah, eks sa võid seal pumpamas käia, aga kasv jääb raudselt kinni ja ega sa tugevaks ka ei saa" Sellised laused tekitavad motivatsiooni. Õnneks oli endal aru peas ja suutsin alguses kõik erialasest kirjandusest ja internetist teada saada. Soov areneda on edasiviivaks jõuks, aga selle nimel võiks ise ka natuke vaeva näha. Muidugi ei väida ma, et abi küsimine on häbiasi ja vale, aga ise võiks ennast ka natuke selleks sundida, et taust selgeks teha. Endale sobiva treeningu leitakse ikka kogemuse käigus lõppude-lõpuks.
  20. Kõige seksikam mees Eestis???

    Varst mõni emalõvi sulle siis ära paneb
  21. Tõlget?

    ...ja kui sellest ei piisa, ning oled eriti kõva mees, siis võid veel surnud rumeenlasi lõpus tõsta.
  22. Kõvad mehe palju jaxate...

    Eriti mõtetu harjutus. Esiteks hoitakse tavaliselt jalgu kinni, kas teise isiku poolt või varbseina all. Teiseks saab harjutuses kasutada ära inertsi, mis vähendab tunduvalt kõhulihaste tööd. Aga noh, kui keegi peab end selle näitaja alusel kõvaks meheks, siis aga palun....
  23. Kõige seksikam mees Eestis???

    Samuti näeb trennis iga päev saledaid naisi, kes ei tundu seksikad. Ja samas on palju neid saledaid naisi trennis, kes tunduvad seksikad. Eks selle seksikuse taga ole palju muud kui ilus keha - silmad, naeratus, juuste värv, jutt jne.
  24. Kõige seksikam mees Eestis???

    ...mõnele mõlemad
×