Jump to content

Goleteral

Kasutajad
  • Sisu loend

    649
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Goleteral postitused

  1. Mis on hardcore...

    Wowwowow - rahu rahu, jääme nüüd ikkagi reaalsuse piiridesse
  2. Millal trenni teha

    Isiklik eelistus - käisin 6 kuud 7:30 trennis - Päris värskendav oli aga siis avastasin et ~17:30 käies on oluliselt parem enesetunne trennis.
  3. 06:30 Hommik - 800kcal 9:30-10:00 Vahepala - 300kcal 13:00 Lõuna - 500kcal 15:30 Vahepala - 300kcal 18:00 Trenni eelne söök - 600kcal 19:45 Trenni järgne sheik - 600kcal 21:00 Õhtusöök - 800kcal
  4. Seljaprobleemid

    Liigne pinge turjas - vale alaselja asend.
  5. Üleolevus foorumis

    Ohjah. Ok. Minul on igatahes tavaks saanud enne postitamist oma teksti läbi lugemine ja siis üldjuhul ka sellest piisab et ma ka oma postituse tegemata jätan. Mis puudub igasuguseid grammar nazisis siis saan aru et igasugune "icic wä" teema on rõve ja ka minule häiriv aga kui tekst on loetav ja arusaadav siis FFFF--- Kui inimene ei hooli asjast niipalju et VÄHEGI natukene uurida enne postituse tegemist ei näe ma küll mingit probleemi väikses ülbuses.
  6. aasta ajaga vormi :)

    Miks trennivabal päeval peaks kaloraaži vähendama?
  7. närvi ajab

    Ei taastu ära - kas siis sööd liialt vähe või ei saa piisavalt puhkust lihas.
  8. Coca-Cola Zero ja Light

    Nojah, eks kõigil ole omad eelistused. Ma varem sõin näiteks kohupiima moosiga kui magusaisu oli aga nüüd hakkab vastu(liialt sai vast söödud )
  9. Õlaprobleemid

    Kas valu on kätt kõrvale tõstes?(Nagu hantlitega lendamine küljele) Siis võib viga olla RC's.. Mul endal juhtus 2009a jaanuaris õnnetus saalis mille tõttu oli RC'ga jama, siiani annab tunda kui ei tee piisavalt sooja enne rinna trenni ntx Harjutusi mida kodus saad õlale teha: http://vimeo.com/4292451 Minul aitas see kõige rohkem, tegin iga trenni lõpus ja alguses ning ka vabadel päevadel, ajapikku kadus valu harjutusi tehes ning hakkasin ka õlale spetsiaalseid jõuharjutusi tegema mis aitasid. Tasub väga ettevaatlik olla RC'ga
  10. Coca-Cola Zero ja Light

    Mina näiteks puhastan oma panne coca-cola zeroga, kui ei ole 3-4 päeva koju sattunud ning olen panni unustanud pesta siis kallan põhja coca zerot täis ja kuumutan tiba ning jätan nii ööseks seisma, hommikuks on külma veega loputades kõik puhas. Kui tekib magusaisu siis parem tee nagu mina, 1.5L pudeli jagu teen rohelist teed, lisan sinna vastavalt maitsele malto/dextrot ning segan ära ja jätan külma, kui isu tuleb joon - väga hea maitse ning oluliselt parem lahendus kui 'Zero'
  11. Tõuklemine tänaval

    Mul millegipärast tuleb selliseid intsidente koguaeg ette - viga vist selles et ma väga pisike. Kõige naljakam on see et kuna ma 9 korral 10st olen ise siis kaine olnud on alati kogu see jama ääretult nalja pakkunud mis on omakorda olukorra veel hullemaks teinud ( Kui ikka vihane oled kellegi peale mingil põhjusel ja see isik sulle näkku naerab.. :-p) Enamuskorrad on tuimalt minema jalutamine olnud parim lahendus.
  12. käevars

    Mul endal kah see probleeem - biitsepsit treenides annab eriti tunda(käsivars siis tavaliselt väsinud kah sest seljatrenn on enne biitsa), mis aitab on kui teha 2x nädalas sellist harjutust et seisad hantlid mõlemas käes, peopesad keha poole ja üritad ilma kätt liigutamata randmetest tiba 'curlida' st proovid raskust ainult randmete abil kehapoole liigutada, analoogne nagu kangiga randmete tegemine aga võimaldab tiba suuremaid raskusi kasutada ja kuradi mõnus on kah - tirib käe väga kiirelt verd täis ja toimib hästi.
  13. Mulle näiteks meeldib väga 3+1 süsteemis, ehk siis 3 päeva trenni jutti, 1 vaba päev ja läheb uuele ringile - seda ainult ei saa väga pikalt teha, eelmine aasta pidasin tiba üle 8 nädala vastu siis hakkas küünarnukkidele ja turjale liigne koormus vastu..
  14. Soojatoidu lett

    Selveri soojaleti sea grill on NIIII kuradi hea et ma sööks seda iga toidukord kui rahakott kannataks
  15. Sõjaväe komissariaat

    N-ltn Päär mainis meile isegi midagi et eelneval aastal üks oli 1a vangistuse saanud korduva käsu eiramise eest. Ega seal väga slangida ei anna jah enam, kui ikka reaalselt mingit vigastust küljes pole siis teed kõik kaasa nii nagu kord ja kohus
  16. trenn ja muusika

    Aga ma istun saalis lihtsalt klapid kõrvas ilma muusikata Hea lahendus kui sageli keegi jutustama tahab tulla
  17. 3 toidukorda+valgujoogid

    Nojah - ma kõin koolis ja tööl. Hommikul teen 2'ks toidukorraks toidu valmis(Pasta, pruun riis, liha jne), ühe osa võtan kaasa mida söön loengute vahel - lisaks on 2 kodujuustu ja 2 sheigi jagu topsis(1 enne trenni, teine peale) + banaan ja õun - sellise pagasiga ajan umbkaudu 3000 kalorit kokku
  18. 5x5

    5x5 idee ongi alustada madalalt et ei tekiks 'seisakut' - see aeg mis sa raskusi üles laed(mitmed nädalad) on korraliku põhja loomiseks ja ettevalmistuseks - mida edasi programmiga jõuad seda raskemaks ka asi läheb. Üldjuhul ei soovitata 5x5 kavadele erinevaid harjutusi juurde lisada - kui kükkid, tõmbad ja surud 2-3x nädalas siis ei jõua muidu lihtsalt ära taastuda - mida aga tehakse juurde on core - küll rippes jalgade tõsted ja ka mõned oblique(?) harjutused et kindlustada keskosa. Kui teed 5x5 süsteemis - jalg, selg/biits & rind/õlg/triits(ala push pull legs etc) siis võib ka mõned lisaharjutused juurde lisada eeldates et treeningute vahel on rohkem kui 72h - kui aga teed tihedamalt kükki, tõmmet, surumist ja pressi siis võiks lisaharjutused tegemata jätta.
  19. Motivatsioon

  20. Mis arvate toitumisest?

    Ok, minu viga - ma lihtsalt eelistan omletti rohelusega segada maitse jaoks..
  21. Mis arvate toitumisest?

    Ei ole küll teab mis spetsialist aga tiba ikka võib juhendada ehk, Hommikusöök polegi kõige hullem, peekoni võiksid asendada näiteks juurviljadega - Paprikat, tomatit, kurki jms omletti panna või siis sinki Vahepalaks võiksid süüa kohupiima/kodujuustu või näiteks tuunikala ning kõrvale rohelust.. Jogurtit ära õhtul väga joo - Palju suhkrut ja mitte midagi väärtusliku, asenda kodujuustu või kohupiimaga + erinevat rohelist Kui kaloraaži ei saa õhtuks kokku siis lihtsalt muuda toidukoguseid kõrgemaks Riis&Makaronid mida poest ostad - Kui vähegi võimalik söö pruuni riisi(maitselt tiba erinev kui on õige pruun riis aga täiesti söödav) ning makaronid vaata et oleks "Whole Wheat" Pakendil kirjas kusagil.
  22. PowerPoint

    On, tänan küsimast.
  23. Söök enne trenni..

    Käisin kah varem kell 8 trennis ning samamoodi hommikuti väikse isuga - lõpetuseks tegingi hommikul kaseiini/whey ja malto sheigi ning trennides oli väga korralikult energiat. Pead leidma selle kombinatsiooni mis sulle kõige paremini sobib..
  24. Abi!?

    Ahahaha.. *Loeb esimese posti uuesti läbi* - AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAAA
  25. tasakaal kangiga kükke tehes

    Klassikalistel meestel pole küll kõrge kannaga jalanõud - klassikalised tõstejalatsid on täiesti 'level' pinnaga ning kand pole kohe kindlasti kõrgem kui varbad. ATG & paralleelil mõlemal omad eelised.
×