Jump to content

Matsalu

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Matsalu postitused

  1. Seeriad

    Tervist vendv. Olen teiega suhelnud ka teistes internetiportaalides,kuid siia foorumisse kolides ja lugedes siin kõikke küsimusi ja vastuseid, olen ma näinud tõsiselt palju sääraseid asju,et näiteks 3*8 treenib massi ,3*15+ vastupidavust või mida iganes.Olen ka muidugi tähele pannud,et alati on öeldud ,et lihased EI loe korduseid. Olen terve oma jõusaali ajaloo vältel teinud alati 3*12 iga harjutust(välja arvatud kõhulihaseid). Sooviksingi siis küsida ,et kas soovitaksite mul teha rohkem/vähem kordusi/seeriaid.Kuna kogu se info mis siit olen saanud,on mind tõsiselt segadusse ajanud. Ja veel,et kui nii ongi , nagu eespool mainitud 3*8(mass) jne,siis sooviks teada neid vahesi korduste vahel. Jään ootama
  2. Süsivesiku vaba.

    ei saanud su postituse mõttest aru,vabandan kui minu viga . Ei nüüd kui koolivaheaeg lõppeb, tellin toitumiskava ja hakkan seda rangelt järgima,hetkel olen 177+ cm pikk ja kaalun 68-70 vahelduva eduga.Plaaniks oleks saada ~65kg .
  3. Süsivesiku vaba.

    Just seda ma mõtlesingi ,et kas ei ole veel leiutatud vms . Eks siis jään ootama ja üritan praegu teistmoodi hakkama saada.
  4. kumb?!

    vabandan OT pärast , kuid miks peaks ema käskima sheikkidest eemale hoida ,tarkpea
  5. Süsivesiku vaba.

    Tänud kõigile , sain jälle targemaks. Kuid siiski jääks küsimuse juurde, kas pole olemas proteiini vms mis kasvataks lihast ja samalajal põletaks rasva vms ?
  6. Süsivesiku vaba.

    Täitsa mõeldav ,kuid toitumiskavaga on se pull ,et üritasin korra juba tellida,täitsin kõik andmed ja kõik mida küsiti , kuid enne viimast nuppu vajutades Kinnnita! vms , läks leht kinni ja muudatusi ka ei ilmnenud , nii ,et ei oska midagi arvata selle toitumiskava kohta ,kuigi oleks suur soov tellida ja ei näe ka takistust peale selle probleemi, ehk peaks tellima teisest arvutist vms ?
  7. Ei lasta jõusaali

    Ise olin ka vist 11 kui hakkasin jõusaalis käima, kuna kõik sõbrad olid siis juba 16+ ja vanusepiirang oli jõusaalis 14 , valetasin ennast vanemaks ja sain alati sisse .Mul oli vähemalt se hea ,et alati olid kaasas kogenumad sõbrad ja näitasid kuidas mida teha.Nüüd olen 14(kohe 15) ja pole mingeid probleeme kuskile jõusaali sisse saamiseks . Pmst kodus mina teeks sinuasemel kõhulihaseid ja kätekõverdusi, ja oleneb ka sinu kehatüübist, paneksid ehk pikkuse ja kaalu, oma arvamuse oma kehast ,oskaks paremini soovitada .
  8. Süsivesiku vaba.

    Täpselt seda ma vajangi,et põletaks rasva ja kasvataks lihast samal ajal
  9. Seeriad

    Suured tänud kõigile vastajatele, kuid sooviks teada mitu kordust/seeriat teha reljeefi/lihase väljatoomise jaoks ?
  10. Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S

    Kõik jõusaali ja treenime ennast suuremaks kui uhvod, ja ajame nad koos oma nibiruga minema siit
×