Jump to content

navigaator

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

    223
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik navigaator postitused

  1. Positiivne dopinguproov?

    Trollimine muutub üha populaarsemaks. Isegi Toomas Hendrik Ilvesel on twitteris oma isiklik troll.
  2. ID-kaardiga autoriseerimine

    Aastaid tagasi see mees figureeris siin küll, toona polnud postitused nii jaburad kui praegu. Parim soovitus oleks lollidega mitte vaielda, sest loll ei saa aru ning pole vaja ilmaasjata tema tähelepanu võita. Adminnid tehku, mis teha vaja, ülejäänud ignoreerige.
  3. Vee joomine trenni ajal

    Juua tuleb siis, kui janu tekib. Enne trenni parajalt vedelikku tarbinud, siis 1-1,5 tunnise trenni jooksul joogipudeli järele vajadust ei teki. Eks see oleneb treeningtingimustest ja ümbritsevast keskkonnast, mõni joob harjumusest. Tavaline vesi on väga hea trennijook, saab nn higistamisel kaotatud mineraalained tavatoiduga kätte, pole vaja ekstrakoostisega spordijooki.
  4. Lõuatõmbe pukk koju

    Isiklikult arvan, et kodus on igasugused uksepiitade vahele/kohale paigutatavad torud BULLSHIT. Lõhud piidad ära ning ega reaalselt mugav nendega treenida ei ole, pea käib vastu uksepiita, jalad on konksus. Mulle kunagi kingiti üks jurakas, millega ei oska midagi peale hakata, autos hea istme all pättide tarvis ainult hoida. Õues torusid, turnimispuid, väravaid jne küllaga, et saaks värskes õhus sporti nautida.
  5. Silmad ning jõutreening.

    Kui ise tunned, et jõutreening silmanägemisele mõjub ja negatiivselt tunda annab, siis kuula arsti nõuandeid. Foorumist küll sellise küsimusega head nõu ei saa, meditsiinilised uuringud ning arsti hinnang on ainuõige.
  6. Kreatiini ja süsivesikute õige tarbimine

    http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/5195-kreatiin/page-44?hl=kreatiin#entry344873
  7. Vitamiinide tarbimisest

    Mehed, sööge rohkem sibulat ja kala... Lisaks iga päev söön vähemalt ühe kiivi, hoidiseid, õunu. Vaadake kuidas fitness TV-s Mr Mesi vitamiinidega ennast rikastas. Eeskujuks kõigile, palja ülakehaga nagu tarzan käid aias ringi ja naudid omakasvatatud saadusi.
  8. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    2013 juuni Saaremaa lahtised MV, seal surus 215, kehakaal 105,4.
  9. Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."

    Kiviaeg pole mõnes maailma paigas siiamaani läbi. Väga hea kuulamismaterjal on rännumees Hendrik Relve "kuula rändajat" saatesarja jutustused Uus-Guinea põlisrahvastest (korowaid, metsapaapuad). http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1745511 Väga hästi kirjeldatakse metsarahvaste igapäevaelu, mõttelaadi ja tavasid. Kirjeldatakse ka toitumisharjumusi ja tegevusi, kuidas toitu hangitakse. Näiteks terve korowaide kultuur on tihedalt seotud saagopalmiga. Töödeldakse pool päeva saagopalmi tüve ja saadakse nii palju tärklist, et perele jätkub kaheks nädalaks. Süüakse veel kütitud loomi, erinevaid puuvilju ja näiteks saagopalmi tõuke, mille serveerimiseks retsepte leidub. Korowaid usuvad, et tõugud annavad neile väge, selle maiuse auks korraldatakse isegi tõugufestivale. Nende proteiinisheik on tõugupudru, peale trenni parim taastaja! Elatakse täiega, kui füüsis enam vastu ei pea, siis mingi aeg surrakse lihtsalt ära. Nende ühiskonnas vanureid ei ole. Meie võime vaadata, et kohalik mees on nagu pensionär, kuid tegelikult on vana umbes 40 aastane.
  10. Paluks abi toitumiskavaga !

    Kasvata tiba rohkem lihast parem peale enne kui hakkad rannavormi lihvima. 16 aastane laps peab kasvama, mitte dieeditama. Oled normaalkaalus.
  11. hommikune treening

    Peale hommikust trenni söön ja keeran võimalusel uuesti magama. Päev otsa on kerge väsimus ja mõttetööst ei saa ka eriti asja. Õhtune trenn on parem, sest peale seda puhkab juba öösel välja.
  12. Sõjaväe testiks treenimine

    jaa, üliinnukad sõdurid ei ole kunagi rahul, kui punkt puudu jääb...
  13. KOLMAS MAAILMASÕDA?

    Sellist jama on raske kommenteerida.
  14. K: Kiilakad

    Tavaliselt ajavad mõned kiilakaks juuste väljalangemise tõttu. Noore mehena veidi soliidsem kiilana käia, kui "sääselennuväli"peas. Tiheda trenni tõttu on mugavam ka pead pesta.
  15. AVALIK PÖÖRDUMINE.

    Avaldusele ikka nii homopilti ei sobi panna.
  16. "Erisaade" - kas Eesti mees on muutumas jobuks?

    Koolis üks õppejõud Agu Uudelepp rääkis, et selline lodev käepigistus mehe ja naise vahel võib ka seda tähendada, et mees ei pea naist endaga võrdseks.
  17. "Erisaade" - kas Eesti mees on muutumas jobuks?

    Siis pigistad oma jõutõstja haardega vastu, nii et ragiseb..
  18. "Erisaade" - kas Eesti mees on muutumas jobuks?

    Njh, telekas küll neid saateid, kus lõunamaa hurmuritele terve edelaraudtee rongi täis eesti naisi saadetakse. Eesti mees tundetu, eesti mees paha.... Arvan, et kõike peaks tasakaalustatult olema ning ärge uskuge Pulleritsu juttu, samahästi uskuge juba hundi ja rebasejuttu. Pole siin Eestis midagi väga hullu, põhjamaa inimene muutub tänu maailmameediale ja võimalustele natuke. Panevad need viru keskuse ikoonid ka kord suureks kasvades oma hilbud müüki.
  19. "Erisaade" - kas Eesti mees on muutumas jobuks?

    Sellist juttu suudab ainult Pullerits välja mõelda. Kui rääkida sellest, et mehed muutuvad tundelisemaks, siis psühholoog Jüri Ennet väidaks kindlasti, et see on hea. Pidev macho mängimine ja tunnete allasurumine tekitab depressiooni.
  20. Öised kohustused!

    Kui vähe palka makstakse, siis soovitaksin õppida istudes/püsti jala peal magama. Pane vahepeal äratuskell ja läheb edasi.
  21. Sportlaste toitumisalane teadlikkus

    Ei saa aru kuidas see küsimustik toitumisalaseid teadmisi välja selgitab? Loodan, et sa mingil mõttetul lehel klikke ei kogu.
  22. Proportsionaalse arengu kalkulaator

    Sa ikka patendiametis käisid ära? Mõni võib väärt valemit kurjalt ära kasutada ja kogu papp jääb saamata.
  23. Kükk

    Selg on nagu sült, mis ei suuda ennast sirgena hoida ja läheb looka.
  24. Ise plaanin pärast võistlust Pärnu kainestusmajas ööbida
  25. Ei olegi standardile vastvaid trullereid. Mul kõik sellised, mis tõstele umbes 20 kg juurde annavad. Umbes sama teema nagu maagiliste kossuketsidega, mõnel on maagilised jõutõstmistrullerid.
×