Jump to content

varvas

Kasutajad
  • Sisu loend

    106
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik varvas postitused

  1. Proteiin - gaasid?

    ja üks väheke loll müüt ka- olen mõndade käest kuulnud , et proteiin ajab peeretama, mõned ütlevad et ei aja- et siis kas ajab või mitte ?
  2. Üks kord tasuta...

    Tere! Otsin praegu jõusaali Tallinnas ja tekkis küsimus, mis kohad veel peale Reval-Spordi, Artic Sport Clubi ning MyFitnessi, pakuvad huvilistele ühte tasuta treeningkorda? Tahaksin kõik kohad enne läbi proovida.
  3. K-1 Reval Spordis

    Tere mehed On teil kogemust Revalis toimuvate K-1 treeningutega. Milline on treener Stas ning kui hästi ta oma teadmisi edasi annab? Kui intensiivne on trenn Kuidas algajatesse suhtutakse jne Soovitate?
  4. Jõusaalid Mustamäel

    Tervist Kõik mehed ja naised, kuna ma Mustamäel suhteliselt uus elanik, siis oskate palun öelda, kus on mustamäel jõusaalid ja mis hinna eest seal ka käia saab Seal nõmmele viiva tee juures on Fittest Club, rohkem eitea ma midagi et oleks kuskil seal kandis. Paluks abi
  5. K-1 Reval Spordis

    http://www.revalsport.ee/index.php?page=50& siiski nimetab Reval Sport ka seda oma tunniplaanis K-1 ks. see et ta kickbox on seda ma tean, aga lihtsalt ma viitasin praegu Revali enda antud nimetusele.
  6. Hei hopsti! Küsimus suurele ringile, kuidas saaks ühendada jõusaali ja pvõitluskunsti treeningud. Neli korda nädalas tahaks taas trenni tegema hakata ja endal oleks plaan siis teha nt 2x nädalas poksi ja siis 2 x nädalas käia jõusaalis. Hommikuti on teemaks ka jooksmine enne tööd nii umbes 45 min. Siit küsimused: Millist kava jõusaalis kasutada ning kuidas jõusaal poksiga siduda. Et olles aktiivne kahes klubis saan valida poksipäevadeks ükskik millised nädalapäevad. Ning sinna juurde saaks valida siis vabalt ka jõusaali päevad. Kas on mõtekas teha 2 nädalat ainult poksi ning kaks nädalat ainult jõusaali, et vahetaks ära. Jõusaali eesmärgiks oleks koguda liha luudele. Pikkust 1.87, kaalu hetkel 80 Samas olen mõelnud ka trennid kõik ühte kohta viia, et liituks Reval Spordiga ning hakkaks klassikalise asemel hoopis taipoksi tegema, kui jõusaal seal koos taipoksiga hinna sees. Vanasti vähemalt oli. Siis oleks kõik ühes kohas.
  7. Lihase kiireks taastamiseks vajalikud abinõud...

    Kas tahd konkreetselt näha seda kava? Omal ajal jagas Kaido "Rusikas" Leesmann neid kavasi ühes teemas. Kava ise on koostatud selleks, et arendada, rinnalt surumist ning ka mingil määral on võimalik kükki edasi viia. Kaval mingisugust "uhket" nime olla ei tohiks. Igal juhul olen ka ise selle kava järgi teinud ja väga broo asi !
  8. Lihase kiireks taastamiseks vajalikud abinõud...

    Kas tahd konkreetselt näha seda kava? Omal ajal jagas Kaido "Rusikas" Leesmann neid kavasi ühes teemas. Kava ise on koostatud selleks, et arendada, rinnalt surumist ning ka mingil määral on võimalik kükki edasi viia. Kaval mingisugust "uhket" nime olla ei tohiks. Igal juhul olen ka ise selle kava järgi teinud ja väga broo asi !
  9. Tähendab mul on selline huvitav küsimus, et mis harjutusi peaks jõusaalis tegema jalgadele, et suuta hüpata kõrgele. Nt panna korralikult pealt, vms. Omal ajal siin lugesin, et soovitati jõukükki, aga see on jama, pakkuge midagi paremat.
  10. Hüppamine kõrgustesse

    Tänud . Kuigi see link on imelik. Esimese postituse täpsustamiseks, kus ma kükki jamaks nimetasin oli põhjus, see, et see sõna "jama" oli öeldud, kergelt irooniliselt ning ma vaatan, et et ei suutnud irooniapähklit läbi närida. Aga see-selleks. Tahtsin samas ka teada, ka son olemas, ka teisi harjutusi peale küki ja tem aerinevate modifikatsioonide: jõukükk, poolkükk, täiskükk jne. Aga eks vaatab mis Plüomeetriline treening mulle pakub. Aga oskad öelda, paar sõna selle kohta oled teinud ?
  11. Hüppamine kõrgustesse

    Noo hästi paned artiklit ülesse . Küsimus oli see, et kas sa oskad soovitada mingeid muid harjutusi peale SELLE KONKREETSE, mitte mingit jura hakkama ajama .
  12. Testosteroon!

    Teema jätkuks küsiks, et kust saab testostserooni taset mõõta ja mis siis on, kui see on inimesel madal/kõrge ?
  13. Abi kavaga.

    Alati saab ju võtta kuldse kesktee. Ehk 60-70 %. Aga samas see mis me siin foorumis praegu sulle numbreid laksame, see on tühine selle kõrval mida sa ise prooviksid. Maximus võib öelda 80 %, Bonsuna kasvõi 100%, aga kui sa ise ei jõua teha kellegi teiste antud numbrite järgi siis nii ongi. Parem proovi ja katseta ise, ega muidu lihas ei kasva !
  14. Soovitage käekella!

    Kle mees mida sa ajad, sul pole käekella.
  15. Tahaks hakkata kasutama pulbrit

    Mass 2 on jura. Optium Nutritioni Serious Mass on õige asi, kui massilisajatest rääkida. NB: Igaleühele ei pruugi sobida see mis sobib teisele, kuid siiski Serious Mass on parim (Y)
  16. paar küsimust

    Ega sa öelda ei oska, kui kaua seda kasutama peab ?
  17. Saalihuumor.

    Ükskord treenisin trennis käevart hantliga, minu juurde tuli üks huumorimees ja ütles "Sa lase parem üks surakas pihku, käevarre kasv 40% võrreldes sellega mis praegu teed, endal ka parem"
  18. Eesti-Kanada sõprus kohtumine!

    Sinu loogika järgi mängitakse Leedus ainult korvpalli, kuigi päris nii see pole, jalgpall on ikkagi maailma enim harrastatud spordiala, seda mängitakse igas riigis isegi Saalomoni saartel on oma koondis. Eestiski on jalgapall enim harrastatud spordiala ja pole seal midagi nii imelikku , et Kanadas vutti mängitakse, head taset näitavad ka Kanada meeste klubid.
  19. Eesti-Kanada sõprus kohtumine!

    FIFA edetabel ei näita mitte midagi, Eesti oli ka oma omal ajal nata kõrgemal kui Kanada praegu, aga jah see ei näita midagi. Uskumatu oli see, et Zahovaiko värava lõi, seda lihtsalt ei uskunud, teine vend kes ennast tõestas oli Oliver Konsa. Nähes tema laupäevast mängu TVMK ridades Kalju vastu siis poiss rehabiliteeris ennast kuna, laupäeval pani ta ikka palju paska, luhtas üks ühele võimalusi jne. Aga Eesti oli tubli, kogu koosseis oli tasemel ja nii peabki, loodame, et Gruusia kellega järgmine mäng on saab kerge paki, siis vist opi ka juba platsil
  20. toit

    Kui ma nüüd ei eksi siis rosinad pidid energiat andma hääästi palju, omal ajal jalkatreener käskis süüa.
  21. Metsakaamera

    tervelt 5 sõralist
  22. kumb?!

    Mina soovitan kohupiima
  23. koormus ja kava

    Kas seda süüakse , enne trenni ja kui süüakse , siis kui palju seda ja kui kaua enne trenni ? Mr Mesi-gi sõi vist pärmi enne trenni oma treeningvideos , kui ma nüüd ei eksi.......
  24. koormus ja kava

    Mis seal pärmis head on? Ja mida see annab ?
  25. Tugev hiiumaa poiss.

    tuukerahvi mõtled w? see scubamonkey, see jutu stiil tundus tema repertuaarist olema..............
×