Jump to content

kwan

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Koik kwan postitused

  1. keegi kes teab võiks aidata. kuidas selle pärast trenni söömisega siis on? kui ma söön päeval kell 9, 12, 15, ja 18 ning lähen seitsmeks trenni (aeroobne + jõutrenn), mis kestab kaks tundi, kas võib või peab siis kella üheksa ajal ka veel midagi sööma? ette tänades.
  2. wdgp

    kas enne wdgp tarvitamisele võtmist on mõtekas teha kreatiini laadimisperiood või ei ole see hädavajalik? Siiani olen u aasta kasutanud whey lemonit.
  3. wdgp

    tänud.
  4. Lugesin kuskilt siit foorumist et karnitiini peaks võtma 3x1g päevas. Kas keegi oskaks täpsemalt öelda, et millal seda võtma peaks, kas enne trenni, enne söömist, hommikul, õhtul...? Tänud.
  5. vaja oleks...

    ...hyva nõu. Minu story on selline: olen 184cm pikk ja kaalun 84kg. Käin jõusaalis 2x nädalas, 1x mängin kossu ja 1-2 korda nädalas teen pika jalutuskäigu. Söön regulaarselt 4-5 korda päevas mitte jälgides kaloreid või muid aineid. Küsimus oleks selline: kas on mõni toidulisand või aine, mis aitaks paremini häid tulemusi saavutada, lisaks energiat ning mis seal häbeneda, vähendaks ka seda rasvakihikest kehal? Või on asi kinni ikka ainult toitumises?
  6. puhkepausid

    tere kõigile! küsiksin targematelt et kas on olemas mingid kindlad ajad mis peaksid olema korduste ja seeriate vahel? või on see täiesti individuaalne? ette tänades.
  7. puhkepausid

    tänud Arnold.
  8. puhkepausid

    et siis kui ma teen jõu jaoks siis peaks iga seeria järel olema 3-5 min pausi või? see ju jube pikk aeg, või ei ole? kui pikka puhkepausi siis erinevate harjutuste vahele oleks vaja? tänud.
×