Jump to content

zander14

Kasutajad
  • Content count

81
  • Last visited

Everything posted by zander14

1. Nii ta on.Endal ka kui soendust ei tee ja laksan kohe suure raskusega siis lööb sellise ebameeldiva valu sisse mõneks päevaks.
  2. Praksumine liigestes!

Ultra Gel
  3. Miks ei soovitata Low-fat dieeti?

Aga proovi praktikas järgi Siis saad teada.
  4. Plaan parandada üldfüüsilist vormi.

milline inimene teeb selga ja jalga ühel päeval? ja ei saand su tekstist aru kas need kõik on ühel päeval või eraldi.kui ühel päeval siis ei jõuaks ma küll järgmised 10 päeva ennast ligutada.
  5. Haarde tugevus

Magneesiumi kasutan juba praegu:DAga libiseb ikka.eks ma siis hakkan käsivart treenima eraldi eks siis näeb mis saan.
  6. Haarde tugevus

Et kas on mõtet/vajalik käsivart eraldi treenida?Endal selline probleem et jõutõmbel libiseb kang käest enne ära kui selg trenni saab:D
  7. Fit KKK

Fit KKK on ju kirjaviga seal kirjas et 100 EEk toote pealt saad 400 fit (10 eek) kas ei peaks olema 40 FIT'i (10 eek)?
  8. Jaotus.

Ma arvan et kui sa tahad rinda ja biitsa 2 korda nädalas teha siis võiks olla nii et üks rinnapäev raske teine kerge näiteks E-raske N-kerge ja Biitsaga võiks nii et üks päev suured raskused ja väiksed kordused ja teine päev kergemad raskused rohkem kordusi.Ja säärt ma arvan mõtetu 2 korda nädalas teha.Lihtsalt tee säärt väiksemate raskustega ja aeglaselt et tunnetad kuidas lihas liigub.See on vähemalt minu loogika
  9. Jaotus.

Peaks sama metoodikat kasutama biitsal,Biits ei taha samamoodi kasvada kuigi jõudu on isegi tuema hakkanud.
  10. Valgud ja rohusööjad ja loomasööt

vaevalt et se Hackenschmidt ainult taimi järas,taimetoitlased söövad ju ka piimatooteid nagu kohupiim,kodujuust jms mis sisaldavad päris palju valke
  11. Paide Spordihalli jõusaal

Õpilastel siiski kasulikum ju paide tervisekeskuses käia seal 38kr kord tuleb kui 5 korra pileteid osta ja se suht mõistlik hind minuarust.
  12. Mitu korda nädalas?

E-Rind,Biitseps T-Selg K-vaba N-Vaba R-Õlg,triitseps L-Jalg
  13. Hommikune kulturistiomlett

1 Munavalges on 3g valku
  14. Triceps: lamades prantsuse surumine ???

Vaevalt et prantsuse surumine sul liigeseid piinab ja ohtlik oleks. Vaata kuidas klassikalistel t2stjatel 100 kg'id randmetel p2rkuvad ja pole h2da midagi on elus!
  15. Toitumiskava kas sobib?

Et kava ylesanne on kaalu langetamine ja lihase s2ilitamine.Olen 15 a 170 cm. Toitumiskava siis> Hommik 3 viilu teraleiba,kalkunifilee singiga 2 munavalget 100 g 4 % kodujuustu 1 6un Taimetee v2i kohv (suhkruta v2i natukese meega) (L6una) Kuna k2in koolis ja valikut koolis ei ole siis k2in vahetunnis kiirelt kodus ja joon whey 100% sheigy 350ml piimaga Vabadel p2evadel 150 g kanafileed + salatid +juurviljad(vahest kastmeks maitsestamata jogurtit) (Enne trenni-Peale kooli) 3 viilu sepikut meega tee v6i kohv 2-3 munavalget 100g maitsestamata kohupiima (Peale trenni)E,K,R,L Kuni pool liitrit petti(muidu valgukoks aga kuna majanduskriis>D ja raha ple enam nii laialt ja ise ju vanemate kulul. (6htu) 200g loomaliha v2i kanafileed (Tavaliselt seafilee)+salat+juurvili (Enne magama minekut) 1-2 6una Mis arvate? Ise j2lginud seda ~2 n2dalat kuid mitte 100% pigem 90% t2psusega 6htul peale trenni kirjutan juurde ka hetke kaalu ja kaalu enne 2 n2dalat.
  16. Toitumiskava kas sobib?

m2tlesin lisada natuke rasvasid
  17. Toitumiskava kas sobib?

Niid selline jaotus Kaloreid kokku: 1728.4 Kcal Rasva: 25.35 g. Valke: 206.1 g. Süsivesikuid: 144.35 g. Kiudaineid: 25.05 g. rasvu v2ib natuke juurde lisada kala2lide ja oliivi2lide arvelt
  18. Toitumiskava kas sobib?

Jah.Sain M.Kalmuse Abiga kava ka kohendatud.Ja eks ma siis blogise kirjutan kuidas asi edeneb kaalu langetamise kui ka j2u n2itajate poolest.
  19. Toitumiskava kas sobib?

http://forums.fitness.ee/index.php?automod...&blogid=165
  20. Toitumiskava kas sobib?

Nii niid sain M.Kalmuselt n2pun2iteid juurde ja kirjutan siia iga paari n2dala p2rast kuidas asi edeneb
  21. Toitumiskava kas sobib?

saatsin juba aga mis m2ttes temp aeglasem nagu et kaal l2heb liigs akiiresti alla mul?ma ise m2tlesin et umbes 3,5-4 kg kuus v2iks minna v2hemalt 2 esimesel kuul! ja hetke eesm2rk on 78 kg saada kaal.Kirjutan ka m2ned tulemused sest mida rohkem lihasmassi seda rohkem keha ju energjat kulutab eriti taastusajal. Rinnalt 80x5x5 se umbes 100 kg v2i kilo kaks rohkem J6ut2mme ~150 kg Kykk ~120kg
  22. Toitumiskava kas sobib?

hektkel t2pselt 14 p6eva enesetundel pole midagi viga.kaal on langenud kuskil 2,5-3 kg alguses see on loomulik nagu ma kuulnud ja lugenud olnud arvan et 2 n2dala p2rast saab t2psemalt teada.Ja v2hemalt pooled munakollased s66n ka 2ra>D
  23. Toitumiskava kas sobib?

Munakollaseid m2tlesin ka et 2ra s22u saab rasvu juurde.Aga autor on Marek Kalmus. A muidugi oli kavas weel tesi asiu ka nagu vahelduseks n2iteks kana asemel siga jms.
  24. Toitumiskava kas sobib?

Ei oska pakkuda seda aga trenn kestab kuskil 1.30 h tavaliselt. ja kehva enesetunnet kyll pole olnud.Pigem l2ks paremaks.T2na peale trenni kaalun ennast ja annan hetke kaalu t2pselt teada
  25. Toitumiskava kas sobib?

ja millist jaotust sina soovitaksid?