Jump to content

KiluKalur

Kasutajad
  • Sisu loend

    54
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik KiluKalur postitused

  1. Silvar Rückenberg

    Tänan kasuliku info eest! Suvisel ajal on villased sokid liiga kuumad. Kas sel juhul vaseliinist piisaks? Ma olen ka apteekidest küsinud, et mida teha villide ennetamiseks, aga nad ei oska midagi vastata!
  2. Silvar Rückenberg

    Mul tekkisid oma 161 km läbides varvastele väga valusad villid juba 2. päeva õhtuks. Ma ei kujuta ette, et ma puhkamata sellise teekonna jalgsi ette võtaks. Täielik agoonia.
  3. Silvar Rückenberg

    Arvan, et saite te selle idee minult ja loodan, et teete rännaku ikka palja rindkerega! http://fideelia.future.ee/kunst/performance/ang.html
  4. Tere! 22-aastasel noormehel on selline mure, et kuigi ta sööb korralikult ja arstide väitel on terve, langeb kaal pidevalt ja ta tundis huvi, kas oleks mõtet massilisajaid võtta, kuigi ta trenni ei tee. Mis mõju neil oleks? Kas see tekitaks pigem kaalutõusu rasva arvelt, kui inimene on täiesti passiivse elustiiliga?
  5. Massilisaja võtmine, kui trenni ei tee

    Võimalik, et ta sööb nende kahe korra vahepeal ka, aga ma ei ole sellega nii täpselt kursis. Kas ta sellise toitumisega mitte hoopis paksuks ei peaks minema? Sumomaadlejad pidid 2 x päevas suure portsjoni sööma, et rasva arvelt massi juurde võtta.
  6. Massilisaja võtmine, kui trenni ei tee

    Ta ütles, et tema poolest võib kaalutõus ka rasva arvelt tulla, peaasi, et juurde võtab. Visuaalsel vaatlusel ta liiga kõhn ei tundu, pigem tavaline peenike noormees. Selles vanuses ongi tavaline olek kõhnus. Võib olla ta tõesti sööb tegelikult vähe, sest ta elustiil on selline, et magab kella 03-ni päeval, siis valmistab mitu tundi lõunat, seejärel sööb ühe taldrikutäie liha ja kartulit ning järgmine toidukord, enamasti praekartulid, on alles kella 12-ajal öösel.
  7. Massilisaja võtmine, kui trenni ei tee

    Eesti parim neuroloog olevat teda uurinud ning terveks tunnistanud. Perearstil andis vereanalüüsi, mis oli korras. Ükski arst ei kirjutanud talle saatekirja, et üldse seda jama edasi saaks uurida. Vbl on tal sooleussid, et kaal langeb?
  8. Strippar Marco Eurovisioonile!

    Vaene Marco! http://www.sahinad.ee/seltskond/item/3314-strippar-marco-saade-6htusook-viiele-alandas-ja-solvas-mind
  9. Strippar Marco Eurovisioonile!

    DJ Ryan Angelo tantsib Eurovisiooni jaoks liiga hästi!
  10. veider toitumisalane artikkel

    Artklist võib muuseas ka lugeda: Mis värk on? Visit My Website
  11. veider toitumisalane artikkel

    Imestasin ka, et osa juttu nagu oleks loogiline ja mõistlik, aga osa segane. Samuti jätsid hüsteerilise mulje pidevad suurte tähtedega sõnad teksti sees. Samu asju oleks saanud kirja panna lihtsamalt, lühemalt ja jama välja jättes. Mõtsin, et uurin siit igaks juhuks, kas hingamise ja söömise vahel võib tõesti olla seos. Esoteerilise teksti tegelikult tunneb peaaegu alati sellest ära, et lihtne tehakse keerukaks ja stiil on segane, kategooriline, hüsteeriline, a'la "mina tean, kuidas asjad on". OK, ühesõnaga ma ei hakka diafragmaga hingama. Ilmselt.
  12. Rasvast lahti saamine

    Aga jumala inetu ja tasakaalust väljas on ju selline keha, millel on jõuline üla- ja peenike alaosa! Esteetilise ja seksika lõpptulemuse nimel palun treeni kõiki lihasgruppe võrdselt!
  13. Kuidas saada kõige kiiremini vormi kodustes tingimustes

    Miks kogu elu peab olema igav, tavaline ja n-ö normaalne? Jumala eest ei tohi kunagi teha showd ega oma ränga tööga saavutatud tulemustega uhkustada. Lõuad pidada ja edasi teenida! Kõik olgu ainult funktsionaalne ja mingit visuaalset harmooniat ja ilu taga ajada ei tohi. Ängistav. Lihased ei ole tõesti ainult visuaalse ilu jaoks vaid lihased on ka tervislikud, seega funktsionaalsed, kui just seda omadust nii väga on vaja rõhutada.
  14. Ektomorfi toitumine

    Nii et 1 suure söögikorraga päevas saab alla võtta!? Teised siin foorumis väidavad, et sumomaadlejad ongi nii paksud sellepärast, et söövad 2 x päevas metsikult suured portsjonid ja et rasvapõletuseks on efektiivne just 5-8 x päevas väikseid portse süüa. See hoidvat ainevahetuse kiire jne. Mis siis toimib lõpuks, kui rasva arvelt maha tahad võtta?
  15. Kõhulihased, rasva % vähendamine, toitumine

    Mul on vee joomisega probleem: vesi ei kustuta janu! Kui joon paljast vett, muutub kurk kuivaks ning see tunne ei kao enne, kui joon peale kas mahla, teed või maitsega vett. Niisiis on vee joomine minu jaoks kole piinarikas ja ma ei saa seda praktiseerida. Milles asi?
  16. Väga ilus, palju õnne! Vägev! Natalja tants oli minu meelest kõige narratiivsem ja sisemine pinge oli pidevalt tunda. Väga süvenenult tantsis.
  17. Mis on hardcore...

    Vägev! Mõtlesin ise ka hardcore all muud. Aga palun: hardcore on laotöö kl 14-04 (14 tundi), rattaga koju 8 km. Uinak ca 4 h, siis rattaga 40 km, siis mootorsaega töötamine ja tagasitee vastutuules 40 km.
  18. Ultralife Detox

    Mida arvate uuest puhastavast ja mürke väljutavast joogist Ultralife Detox, mida Fitshop reklaamib? http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/readmore/485/Detox/ Olen lugenud, et Detoxi-taolised vahendid olevat hirmus populaarseks muutunud. Kõik väljutavad oma soolejääke. Samas väidavad teised ringkonnad, et soolestik on ehitatud nii, et see suudab ise oma mürkained välja viia ja selleks ei pea ostma kalleid detoxijooke, paastuma ega soolte läbipesu sooritama. Mida kulturismimaailm siis detoxist arvab? Kuna see on Fitshopis müügil, tundub et hästi. Kas sellisel faktil võib olla tõepõhi all: "Keskmine täiskasvanu kannab kuni kolm kilo jäätmeid, mis ei ole korralikult välja eritunud, suurendades nii seljavalude ja letargia esinemissagedust". ?
  19. Ultralife Detox

    Nii et kulturistide hulgas lähevad arvamused lahku?
  20. Liigne rasv kõhul

    Tänx! Vahe on suur. Ise ma hakkasin õigesti toituma 2 kuud tagasi, teen jõutrenni ja spinningut vahel hiiti, kuid rasva % ei vähene. Lihaseid on vaid juurde tulnud.
  21. Pullid pildid netist

    Minu meelest väga naljakas kokasaade. Hea soundtrack ja imposaantsed protein bar'id.
  22. Vanamees teeb ka trenni :D

    Igasuguseid variante on. Näiteks võib olla targa inimesega juhtunud hirmus õnnetus või haigus, mis on ta algse ilu põrmustanud ja muutnud ta paksuks, armiliseks või vanaks. Üldiselt olen kasvõi netti oma pilte üles pannud inimeste kohta täheldanud, et põhiharidusega tegelased on rohmakama välimusega kui kõrgesti haritud seltskond. Silmadest loeb ka palju välja. Erksam mõistus peegeldub selgemas ja teravamas pilgus. Ma saan aru, et mu jutt kõlab nagu vanaaegne alkeemia, aga ma ei rõhugi hetkel teaduslikkusele vaid räägin oma kogemustest.
  23. Vanamees teeb ka trenni :D

    Isiklike vaatluste tulemus.
×