Jump to content

hunter

Kasutajad
  • Sisu loend

    402
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik hunter postitused

  1. Tere, alustan enda ühe ammuse plaanipärase projektiga. Nimelt treenida üks inimene 0 vormist heasse rannavormi ja viia füüsiline kui ka vaimne konditsioon heale tasemele. Jõusaaliga olen kokku puutunud kuskil 4-5 aastat, järjepidavalt olen teinud trenni, suvel on jäänud mõned pausid sisse, aga see selleks. Igatahes pakun enda teadmisi ja oskusi kellegile, kes huvitub enda elu paremaks muutmiseks. Projekti eesmärk oleks siis arendada kindlat isikut minu poolt teadmistega ja tehnilise baasi poolest. Minu poolt oleks kasulikud näpunäited, soovitused ja treeningkavad. Hetkel treenin noori vanuses 9-16 aastaseid noori poisse, trenni põhiliseks teemaks on poks, üldfüüsiline, vastupidavus ja jõud. Nende tasemel ei saa rääkida tippspordist loomulikult, eelkõige on lõbus ajaviide ja algus tervislikule elule. Projekti pikkus sõltub õpilase eesmärgist ja soovidest. Mina olen nõus toetama lõpusirgeni välja. Jään teie positiivseid vastuseid ootama. Selgitan siis miks ma seda teha tahan, esiteks puhtalt kogemuse pärast. Teiseks juhul kui ma soovin asuda tulevikus treeneritöö peale, siis peab mul olema eelnev kogemus inimestega, praktikas. Kolmandaks lihtsalt propageerida ja tuua mõni inimene aktiivselt sporti tegema, jõulud on ja andmis rõõm on suurim rõõm. Kui on huvi, siis ootan teie poolseid arvamusi ja vastuseid enda postkasti, nii siia kui ka hoti. chettoman@hot.ee Madis.
  2. Tere, sooviksin küsida, millal on esimese astme tasemekoolitus, palju see maksab ja millal ja kus toimub? Keegi tark ja teadja inimene võiks infot jagada. Midagi nõuetest rääkida võiks ka. Tänud ette! Madis.
  3. Otsin õpilast Pärnu kandis.

    Kaks kandidaati olid, nüüd selle kuu lõpus võtan ühendust, paneme mingi plaani maha.
  4. Aitäh, sain oma küsimusele vastuse!
  5. Ott tee sinuga koos trennis nt mirkko moisarega, keviniga on, siis oleks hea mirkkoga ka. See oleks vahelduse mõttes hea ja ka propageeriks teist spordiala. Millal on jõusaali esimese astme koolitus, täpne kuupäev ja koht palun.
  6. Jorgen Matsi

    Jrx sina kui võitleja, mis annaks püstivõitlejale hea sitkuse ülakehale, kas hantlitega varjupoks, varjupoks niisama, mis kangi harjutusi sa soovitaksid teha, et nt eesmärk oleks konkreetselt olla vastupidav ja kiire. Ma nüüd hakkasin vaikselt aeroobset hüppenööri näol tegema, sest olen kangi teinud ja tahaks käed korralikult liikuma saada(löökide suhtes). Olen teinud 2min raunde 3kgx2 hantlitega varjupoksi, tunnen et õlad väsivad üpris kiiresti, sellepärast ma tahaks sellist südikust ja sitket poolt arendada. Mida soovitad üleüldiselt? Aitäh!
  7. _ 1.Rauno Heinla 2.Allar Raja 3.Andres Raja 4.Oleg Anissimov 5.Ainar Karlson 6.Tanel Leok 7.Egon Kaur 8.Eerik Aps 9.Vjatšeslav Košelev 10.Tauri Selder 11.Leonid Gulov
  8. Sparta on väga universaalne koht kus treenida, seal saab ka taipoksi harrastada, jõusaalis rassida ja vajadusel ka rühmatrennides osaleda. Kindlasti kui Tallinnasse trenni satun, tahan sparta järgi proovida. Sõber kiitis ka sparta sauna, mis on küll ebaoluline aga vajalik asi.
  9. Millal on esimesed (1)astme koolitused Jõusaali ja fitnessi treeneri kutseala 2012 aastal?
  10. Ott kas sinuarust on Saun hea taastusvahend? Mida soovitaksin nooremale treenijale, näiteks kätele, neid treenin nädalas kaks korda.
  11. Lesnar vs. Overeem

    Tavaline poks ja MMA on ikka kaks erinevat asja. Poksis pole maasvõitlust, poksis on tants ümber vastase, MMA-s loeb üldfüüsiline ja vastupidavus - terviklikult on seal rohkem elemente vaja rakendada. Suured lihased tarbivad palju hapniku, see on selge. Imelikult tuimad löögid olid Mariusel.
  12. Seljalihastele häid harjutusi

    Parimad harjutused on kindlasti Lõuatõmbed(pealthaare) ja Jõutõmme. Katseta proovi, mis sinule parim on.
  13. Aga eks noh kõigil on raske, peab olema leidlik ja hakkama saama. Olen lugenud pikka aega sinu ettevalmistust, väga põhjalik ja ülevaatlik. Kas plaan rammumehe treeningu juurde pole plaan pöörduda? Igatahes oled väga eeskujulik Eesti mees, kõike paremat sulle.
  14. Kõige paremini arenenud lihas?

    Kõige rohkem on arenenud jalg, vähem aga alaselg ja biitseps.
  15. väga seff! Trennis ka pilte tehti?
  16. esimene laagripäev peaks seljataga olema, huvitav oleks reportaazi näha.
  17. "Stripparit" vajaks

    Pakuksin Gannibali, ta on ideaal.
  18. Triitseps valus veidi

    Postita oma jaotus palun.
  19. Triitseps valus veidi

    Pead tihedamini tegema.
  20. Kirp tuleb kännu alt, aga ta on vist liiga lühike teiega jamamiseks.
  21. Õnnesoovid IIDOLILE!

    ... et ikka jõuaks, palju õnne!
  22. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    12 tükki tegin viimane trenn, suve lõpuks tahaks 15 tükki ära teha.
  23. Püramiid vs. 5x5, 3x3, 6-12 jne?

    Suht vähe, aga nüüd teen rohkem.
  24. Suvi..

    No mu sõber joob nädalas 2-3x korda ja talvel surus 115kg lamades, viimati mingi 2 päeva tagasi proovis maxi (suvel trenni ei teinud) tulemuseks oli 118kg. Vanust tal 16. Seega ära hakka protsente niisama loopima.
  25. BONSUNA SELJATRENN!

    Kas see smithil surumine haarab endaga kaasa ka rinna ülaosa? Mis raskust Ivo kitsalt surumisel kasutas?
×