Jump to content

plx

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

plx

  • Tase
    Algaja
  1. Aidake metaanipanijatele ära teha!

    ..pole eriti usku, et te kõik siin viis korda näalas selle kava järgi teeksite.. Tõesti, võibolla eksin, aga selline tunne on lihhsalt..
  2. Palju keegi rinnalt surub

    õuhhh, küll siin alles lihalised poisid/mehed. Mina teen homikul viis kätekõverdust=D
  3. sa peaksid kuidagi testima jmv kindlaks kas su magu kannatab seda.
  4. Dieet ei tähenda alati, et pead hakkama ennast näljutama või mingit ilma soolata/suhkruta asju sööma hakkama jne. Kui lihtsalt hakkad sööma palju aedvilju ja muud tervislikku toitu ja teed normaalselt trenni, siis on ajaga kõik korras. Vee joomine päävast pääva on ka üks võimalus. Kindlasti ei tohi "paastu" aja lõppedes ennast võimalik kraami täis süüa.
  5. Kõhnaks kuuga

    njaa. ega lihhsalt. Alguses on natuke raske. Pärast on palju parem jällegi. spordiga üle pingutamine ja tulemuseks vaid kõik kohad valusad. Eks ikka tasa ja targu.
  6. K u i v l i h a s m a s s

    olen oma rasvaprotsenti küll mõõtnud ja mõõtnud. Aga kahjuks pole mul kuivlihasmassist õrna aimugi=(
  7. Kõhnaks kuuga

    seda aja asja ma ei tunnista. Õpin Soome keelt mingi x õpiku järgi ja see lähewb mul juba üsna soravalt. Nii, et kui pingutada, siis saab kõike kiiresti ja hästi. ( ka laulmine, joonistamine ja meisterdamine oleneb vaid innust ja tahtejõust. Ei millestki muust peaaegu)
  8. Kõhnaks kuuga

    Kas raskuste tõstmine oleks kasulik. Saaks kätekõverdusi ka siis lõpuks teha=D (kehaline on mu halvim külg, seega kultuurne tegevud (muusika, kunst) kõige parem)
  9. Kõhnaks kuuga

    jajah, ega siin kahe päävaga kilosid alla ei saa. hommikul ma jooksmas käia ei jõua. Niigi on mul veel kolm huviringi peaaegu iga päev ja tennises käin ka juba natuke üle aasta. tuemusi lihhtslat pole. Ja see tennisetrenn on juba kallis. Ja võhma sellest juurde ei tule.
  10. raskused ja muud sellised asjad

    see näljutamine ja dieedid on kahtlased jah, aeglsustab ainuld valesid asju. Kui seda teha, siis õige vanuse ja asjadunja näidetega. Kas sellise külma märja vastiku ilmaga on ikka kasulik õues jooksmas käia?? Kas rulluisutamisega seda ei asenda (jooksmist)?
  11. Vaatasin, et poes oli müügil selline raskus, mis oli nagu pikk paks asi mis tuli panna käe ümber. See oli niii kerge. Kas on mõtet osta mingi viie kilone asi mida iga hommik tõsta või ime-kerge mis ei tekita mingeid raskusi tõstmisel?! Kas massi vähendab ainult dieet või oleneb palju rohkem jooksmisest-treenimisest?
  12. sugudevaheline võrdsus!

    ega mina sellega nõus poleks. Miks üldse mingid mutid peavad meeste riietusruumis just siis olema kui paljud ennast pesevad, riietavad!!! Ega ma nüüd peris lesbi ka pole=D
  13. Kõhnaks kuuga

    oleks väga tore kui te mõne nõuande annaksite mida kodus hästi teha saaks.
  14. Kõhnaks kuuga

    Kas on võimalik saada ühe kuuga 5-7 kg kergemaks ilma mingite valutavate lihasteta? Olen 12 aastane ja kaalun 54 (kohutav ex?) Pikkust on mul 161cm ja rinna üm on 81cm, võõkoht 74cm ja puus 89cm. Kehaline vorm on paha ja ega ma eriti kehalises midagi teha ei jaksa. Eesmärgiks on siis peenemaks saada, kõhnaks jääda ja omandada aktiivne eluviis. Ennast alati vormis hoida.
×