Jump to content

skiev

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

skiev

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.04.1984
  1. Hull Elukas...

    Kovacsi käsi 67 cm ja jalg üle meetri! Nii et ikka väga suur ju. Rinnalt kaldpinki teinud 270 kg 6 x.... Paneb mõtlema
  2. Kuulutuse all seisab et kontakt www.vrk.ee Ehk minge vaadake ringi, äkki leiate sealt korraldajate andmed. Edasi ei tahakski nagu midagi lisada....
  3. Eks nüüd on näha kas arvutite taga olevad tugevad noored välja tulevad või on siin foorumis ainult jutumehed...
  4. Kuidagi on jah alati nii, et foorumis on jube kõvad mehed kohal aga võistlustel pole nagu kedagi näha. Aga eks nüüd on ju kõigil võimalus end näidata! Oleme ju küllalt lugenud teemasid a'la "Palju keegi rinnalt surub". Näidake siis tulemusi ka, mitte ärge targutage niisama tühja siin!!! Au meestele kes viitsivad midagi korraldada.
  5. VIIN

    Viin on kõige puhtam ja parem alko üldse minu arust. Ja kõige paremad vene viin ning Nipernaadi
  6. ENNUSTA JA VÕIDA!

    Indrek Otsus - 10 Ivo Pärle - 9 Imre Vähi - 4 Argo Vaible - 15 Argo Ader- 10 Marek Kalmus - 9 Ott Kiivikas- 11
  7. Palju õnne sünnipäevaks, kallis Rosin!

    PALJU ÕNNE!!!
  8. Nitrix kas osta?

    ei tea, sõin terve purgi ja võtsin vist veel ühe tab rohkem kui pidi aga ikka ei midagi. aga eks see ole kohkem personaalne. mul kõik asjad esimene kord ei mõjugi aga selle eest edaspid jälle mõjuvad väga hästi.
  9. Rinnalt surumine, lamades

    minu arvates ei pea alla 20 aastased isegi oma kehakaalu suruma kui nad mingid erilised jõuka hundid pole. Aga üle 20 aastased peaks suruma kehakaal + 10-20kg. Aga see on minu arvamus ja nii mõninga inimes veel.
  10. Toidulisandite ostmine EU siseselt

    Ma pole küll veel täheldanud et keegi EU pakke oleks luusinud.
  11. Põskkoopa põletik & trenn

    Kui sa põskkoopa põletikuga trenni tahad minna siis on see vist sulle juba ajju löönud. Ravi korralikult välja see. Muidu areneb see edasi otsmikukoopa põletikuks ning tuleb otsa ette auk puurida, et see jama sealt seest kätte saada. Usu mind, tean mis see tähendab ja see pole üldse tore!
  12. Energijajoogid ja jõusaal

    No ma ei tea - trenni ajal vist halvemat jooki pole olemas. Mõtle mis see su südamega teeb kui ma max pingutusi teed. Energiajook ei tohiks olla janukustutaja!
  13. Eestlased on joodikrahvas.

    Päris huvitav teema ülepika aja püstitatud. Kõigepealt tahaks ma teada kui palju eestlasi selles uuringus osales üldse, mille põhjal on see artikkel kirjutatud. see peaks ju kõigile teada olema et statistika on üks suur vale. Aga ega meil eestis selle alkoga kõika väga hästi ka pole. Ma panen kirja oma kogemusi mis meelde tulid seda teemat sirvides. See et see alko probleem hakkab kodust pihta sellega on nii ja naa. Mul ei keelatud poiskesena kuskil käia. Ma võisin kõike teha mis tahtsin lihtsalt kui mingi jama kokku keerasin siis oli karistus teada rihm välkus ja korras, rohkem ei tahtnud teha (tänapäeval seda vist väga enam ei harrastata). Aga alkoga oli selline naljakas lugu et võtsin kodus vanematega, sõpradega ja sõprade vanematega ja milles oli point vanemad arvasid et las poiss joob parem kodus kui kuskil linna peal laaberdab. Esiteks kadus see nali kohe ära et mingi kuritarvitamine, kui nina ikka täis siis ära magama ja korras. Nüüd kui ma ka just väga vana ei ole siis istume vahel sõpradega koos ja võtame natuke ja vahel ka rohkem aga see on ka loll jutt et eestlane ei oska kaine peaga suhelda. Ja alati on põhimõte kui juua siis täis, kui pidu siis hommikuni, kui naised siis paljaks:). Tremmi ja võtmisega on ka nii et vahel tulevad peale võtmist väga head tulemused aga vahel ei lähe jälle kuidagi. Ja kõige hullem on mitte üldse võtta. Tavaliselt juhtub üks päev midagi, hakkavad jooma ja siis on need mehed läinud. Olengi vist juba liiga pikalt kirjutanud, aitab!
  14. Peksa saamine

    Pipragaasiag on jah nii et sellega harjub ära aga kui ikka korralik kraam on siis võtab maha ikka või vähemalt ehmatab. Ise soovitan just seda kõrisõlme pauku. Sest teada on see et löö üks surnuks ja teised jooksevad ise laiali. kuid selle teemaga meenus mul üks naljakas lugu. Tuttav saatis öösel oma tüdruksõpra koju ja kui trepikojast välja tuli küsisid kaks vene noormeest midagi. talle tundusid need tegelased kahtlased ja lõi ühele jalaga munadesse ja teisele täispaugu vastu lõuga. Seejärel lasi kiirelt jalga. pärast oli endal kämbla luud katki ja ei saanud kuidagi paika. siit ka soovitus mõtle enne kui lööd.
  15. selg kõver

    Mul oli sama probleem aga siis hakkasin ujumas käima ja läks paremaks. Kui hakkasin jõukas käima ja jõutõmmet tegema siis läks selg täiesti sirgeks ja valud kadusid. nii et jõudu tööle
×