Jump to content

popwar

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

popwar

  • Tase
    Algaja
  1. Shock Therapy alla 18a.

    alla 18 aasta toodab su keha ise piisavalt testosterooni, pole mõtet loodusega mängida sellist mängu ma arvan.
  2. Jooksmine

    Käia ikka vähemalt paar korda jooksmas, see õgmine ja (loodetavasti) kõva jõusaali trenn, siis vaja süda kaa ikka nö järgitreenida ja küll see jooksmine sul jõusaalis kaa aitab, võhma parandab kindlasti.
  3. suvel?

    Improviseeri;)
  4. suvel?

    Toitumine paika, mul on üks sõber kes kellel on vahepeal väga pikad pausid saalis tulnud, aga ta on oma toitumisega suutnud säilitada ikkagi päris kenasti, muidugi ta kauem teinud, aga siiski. Aga tee lihtsalt lihtsaid koduseid harjutusi (kätekõverdused, lõuatõmbed, jne) võid isegi mõne segukoti kuskilt selga visata ja kukkuda kükke sooritama Kätekõverdusi saad samuti teha erinevat moodi, et nad treeniksid ka osaliselt su rinnalihaseid. Üks video oli Thugtraining vms, seal tegid tüübid puhtalt ettejuhtuvate torude peal kogu kehale Kes väga tahab, leiab võimaluse ja vahendid!
  5. kreatiin ajab kõhu keerama

    Endal on kaa hakanud kõhus keerama kreatiinist, aga siis oli see siiski natuke liiga suurest kogusest ühe korra jaoks, soovitan proovida väheke vähem panna ja joo sheiki rahulikult, muud ma soovitada ei oska
  6. ülikiirelt lihast kasvatavad ained,pulbrid

    Sul kasvabki muskel nagu loomal, mitte midagi inimlikku. Ja enamus loomad surevad kaa kiiremini nii, et jah! Loomamuskli klubi Sa tunned oma kehast, oma vormist palju rohkem rõõmu kui tead, et oled aasta(id) regulaarselt selle saavutamiseks trenni teinud, loobunud ahvatlustest ja söönud korralikult, lisaks heale vormile tunned end kindlasti terveme ja elujõulisemana. Kannatust peab olema ja kui kord hakkad tulemusi nägema, kasvõi esimesi ja vaikselt siis kasvab isu ja nii ta lähebki!
  7. Ja kus Sina töötad?

    Kool, vabakutseline fotograaf, vaene muusik!
  8. Milline kodujuust teile maitseb?

    Varieeruvalt, oleneb kuhu poodi satun. Aga muidu Mumuu 4% või ka vahel rasvatu, mingi salatiga süües ei ole see rasvatu nii kuiv kaa ega midagi. Aga ka Alma oma on täitsa hea, neil oli vist vahepeal mingi tilliga 4%-line müügil, see mekkis kaa hästi.
  9. õieti ehk õigu poolest, kõik oli korrektne siiski
  10. Kreatiin

    20g päevas on laadimisperioodil, muidu 10g! Aga ise tarvitasin vahepeal peale trenni sheiki kreatiin, proteiin´, viinamarjasuhkur (vahest oli selle asemel maltoos) aga kuna sul suureamal hulgal ka massilisajat, siis ma ei oska siit punktist rohkem komenteerida.
  11. Kõht on ette kasvanud.

    kui sa sööd korraga väga palju, siis venitab kõhtu päris hästi, aga see vist ei tohiks jääv olla aga vaata oma toitumine üle, äkki on sealt midagi balasist väljas! liigset õlletrenni ei ole nädalvahetustel? ( igaksjuhuks küsin)
  12. võrdlus No1 ja 100% Whey Gold Standard

    Whey Goldi soovitan, see on kindel ja kvaliteetne kraam, ise olen kasutanud Rocky road maitselist, nüüd tellin maasika maitselist kaa prooviks.
  13. Eeskuju noortele!!!

    See nüüd küll mingi eeskuju ei ole. See käib kategooria alla 'rõve ja rikutud'!
  14. peale trenni extra BigMac?!?!

    Oleneb suuresti ka inimese ainevahetus kiirusest. Kiire ainevahetusega inimene siiski rasva ei lähe nii kergelt. Olen näinud sellist toitumist inimese puhul, kellel on tõesti kiire ainevahetus. Kuid jah siiski, metsik kogus energiat ja rasva
  15. peale trenni extra BigMac?!?!

    See on siiski päris metsik energia ja rasvade kogus. Eriti just kui arvestada mainituga, et tegemist pole kindlasti "heade" rasvadega.
×