Jump to content

KK2005

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

KK2005

  • Tase
    Algaja
  1. Rebendid!!

    Sellel juhul on mul sellest et lihaskasv oli tõesti järsk kahe kolme kuuga tuli õlavarre ümbermõõdule mingi 4 sentimeetrit juurde.
  2. Tere küsimus siis selline, et millest tekivad need [..] rebendid(vabandust väljenduse eest) ja seda ka et mismood nendest lahti saada. Mul on rebend vasakul käel biitseptsi peal. Ette tänades. ropendused ära jätta. [by alessandro]
  3. Probleemid Rinnaga

    Aga misasjad ma siis välja jätan???? Kõik ju head harjutused? Ma mõtlesin et hakkan tegema lamades surumist, rööbaspuudel surumist, pulloverit, kaldpinnal surumist ja venituseks ka lendamist. Kas see oleks hea mõte siis ju põhimõtteliselt on neli harjutust. Rinda teen ma 1 max 2 korda nädalas.Aga mis harjutusi ise teed??
  4. Probleemid Rinnaga

    Pole see mure minujaoks nii väike midagi.
  5. Probleemid Rinnaga

    Aga mis harjutusi sa teed rinnale???
  6. Probleemid Rinnaga

    Rene sul on jah rind päris hea olen ise näinud.Oma silm on kuningas. Ma ka seda sama teinud mis sina päris kaua aega aga tulemusi suurt pole. Mul rind probleemne lihas nagu ma olen aru saanud ,aga palju seeriaid ja kordusi seerjates sa nende harjutuste puhul teinud oled??
  7. Probleemid Rinnaga

    Hakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.
  8. Probleemid Rinnaga

    Sellist naq väga hullu tunnet küll ei ole et enam ei jõuaks tühja kangigi ülesse suruda aga läbi on nad küll ja ka järgmine päev valusad.
  9. Probleemid Rinnaga

    Söön omastarust päevas piisavalt valku(muna, liha, kohupiima jpm) ja söön 5-7 korda päevas.
  10. Probleemid Rinnaga

    Mis see crossover on?? Pole kuulnudki:D
  11. Tere!! Mul selline värk et rind ei taha võrreldes teiste lihastega hästi kasvada.Kasutan ka Muscel+ .Rinnale teen surumist kaldpingil ja ka lamades surumist samuti ka mõlematel pinkidel lendamisi. Kas peaks veel midagi kavasse lisama?? Surumises on tulnud juurde küll. Teen kõiki neid harjutusi neli seerjat ja kümme kordust. Ette tänades.
  12. Rinna Trenn

    Paneme siis punkti, et rinna siseosa ei saa eraldi treenida kuna ma usun Indrek Otsust!!
  13. Rinna Trenn

    Kas kätekõverdused mitte rohkem selga ei tee??
  14. Rinna Trenn

    Aga kas ka siis rinnalihased ei arene ka nii hästi kui ainult kangiga teha, nagu et jäävad mingi ühe kohapealt väiksemaks vms vä??(seda ma tean et mõlemaid tehes kiirem tulemus aga siin jõusaalis pole lihtsalt piisavalt suuri hantleid, seda harjutust ei saa ju kuidagi asendada ka)
  15. Biitsepsi cm?

    Mul on 40cm
×